Šta je novo?

WarZ

Ko nije probao igru moze da se nadje varijanta da se igra za free... I poprilicno dobro radi :)

Sta je konkretno problem pa su povukli sa steama ?
To sto se ljudi masovno ubijaju medjusobno ili... ?

@kzs12 - free online? kako ?

lol ne,

Zato što je u decriptionu stajale totalne nebuloze koje "ima" u igri a nije ni bukvalno 70% tačno. Bio u bolnici kada se to dešavalo, iznervirao sam se kada je neki sajt/časopis, pravio skype interviju sa glavnim menadžerom projekta. Kako ih nije sramota da priča sve ono meni nije jasno... Kao prvo, ni jedna mapa nije tolika koliko su rekli, imaš servere kao u bf3 i max broj igrača je 50, ne znam kako to može da bude MMO.

Ima lista šta su sve lagali, bukvlano su probili jedno 30 Steam polisa, ne znam ni kako su im dozvolili da izbace igru na steam-u. A plus, da ne pominjem to da je bila jedna mapa samo u igri, od gomilu koje su najavili. Ako budem našao link ka intervijuu postovaću ovde. A inače, igra je copy paste War Inc-a, gugluj pa ćeš videti.

Bruka i sramota, i na taj "survival horror mmo" su zgrnuli nenormalno para jer se ljudi pale na to, preko 80% njih je tražilo refund, čak nisu hteli da daju refund nego ko bi potražio bacili bi ga na svetsku black list-u tako da nikada ništa ne bi mogao da kupuje sa paypal-om ili kako već. Znači bilo je, hoćeš refund? Dobićeš refund i zabranu kupovine bilo gde u svetu. Eto ti. Literally.

Tako podmuklo i užasno.

Wahade slazem se sa tobom..

Servere su navodno podigli na 100 igraca. Nego njih je sve zeznulo kolicina cheat-a u igri i sad navodno rade na tome jer gube veliki broj igraca, a samim tim su zapostavili unapredjivanje igre odnosno uvodjenje novih stvari koje su obecali.

Pa dato je objasnjenje 2 posta iznad tvog.Da citiram Wahad-a:

Zato što je u decriptionu stajale totalne nebuloze koje "ima" u igri a nije ni bukvalno 70% tačno. Bio u bolnici kada se to dešavalo, iznervirao sam se kada je neki sajt/časopis, pravio skype interviju sa glavnim menadžerom projekta. Kako ih nije sramota da priča sve ono meni nije jasno... Kao prvo, ni jedna mapa nije tolika koliko su rekli, imaš servere kao u bf3 i max broj igrača je 50, ne znam kako to može da bude MMO.

Ima lista šta su sve lagali, bukvlano su probili jedno 30 Steam polisa, ne znam ni kako su im dozvolili da izbace igru na steam-u. A plus, da ne pominjem to da je bila jedna mapa samo u igri, od gomilu koje su najavili. Ako budem našao link ka intervijuu postovaću ovde. A inače, igra je copy paste War Inc-a, gugluj pa ćeš videti.

Bruka i sramota, i na taj "survival horror mmo" su zgrnuli nenormalno para jer se ljudi pale na to, preko 80% njih je tražilo refund, čak nisu hteli da daju refund nego ko bi potražio bacili bi ga na svetsku black list-u tako da nikada ništa ne bi mogao da kupuje sa paypal-om ili kako već. Znači bilo je, hoćeš refund? Dobićeš refund i zabranu kupovine bilo gde u svetu. Eto ti. Literally.

Tako podmuklo i užasno.

Procito sam to jos pre, al nisam znao nasta se odnosi, ne pratim temu bas

Ne mogu reći da nisam očekivao ovakav rasplet, hteli su na brzinu da unovče popularnost koju je stekao DayZ, a da nemaju neku ideju bilo je jasno od početka, kada nisu bili u stanju da smisle neko originalnije ime od WarZ...

Pa realno uspeli su da ga unovce... Plus je dayz opet pomeren sto im jos vise odgovara.
Ja sam igru probao na free serverima i na originalu. Igra je malo bleda u odnosu na dayz koji je mnogo opsirniji naslov u svakom smislu (igrao sam ga skoro od izlaska) ali ima neki svoj smek i igra mi cini odlicnu zabavu dok ne izadje standalone.

Igraj War Inc koji je free, imaš sve isto, iste mape i ostalo, samo bez zombija. Oni su uzeli War Inc i ubacili zombije...

gvHBsh.jpg

http://pc.gamespy.com/pc/the-war-z/1226980p1.html

Ceo topik o tome na neogaf-u
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=504534

Koga ne mrzi neka pročita interviju, da vidi kakve nebuloze čovek priča. Prosto neverovatno. Uvek kada vidim ovo setim se kakav šljam od ljudi postoje. Koriste asocijaciju drugog imena i "moć" developera i umesto da pruže ljudima zabavu, oni profitiraju na osnovu laži.

Prvobitni text na steam-u:

WSh5W.png

Promenjen posle ove farse:

nUVUb.png

Poslednja izmena:
Sve sto ste naveli lose o igri je tacno, 4 drugara su uzela , trebao sam i ja al imao sam tu srecu da nisam bas dobro stajao sa novcima tada kad su i oni uzimali... :D
Uglavnom koliko sam shavtio, igra nema cilja nikakvog, botovi su smesno laki, i veliki problem imaju sa cheaterima koji cekaju ustekani da te ubiju i pokupe iteme...
Dva meseca je proslo od kako su uzeli neki najjeftiniji paket i dobili pristup navnodnoj beti i od tada se nista bitno nije promenilo, i idalje je najveci problem cheateri pa sve ostalo sto fali...
Sve u svemu drugari su uzeli i u sustini bacili po 15 e svaki. Tako da preporuka je zaobici ovo...

Poslednja izmena:
Sramota je sto za ovo sve vreme bar te chitere nisu sredili...
No dobro ja igram free posto postiji varijanta pa mi i zanimljivo, inace da sam dao pare verovatno bi se nervirao.

Sramota je sto za ovo sve vreme bar te chitere nisu sredili...
No dobro ja igram free posto postiji varijanta pa mi i zanimljivo, inace da sam dao pare verovatno bi se nervirao.
Ovi moji su zivce poceli gubiti koliko su se nervirali, taman nesto urade udje citer i pobije ih sve...
Smorili se sad udju cisto svremena na vreme da vide jel ima sta novo...

Verujem u potpunosti. I ja bih isto tako. Al ovde mi je ok sta znam. Nema puno dostupnih hakova jer ih uglavnom razvijaju za official servere :)

kupio igru.. odigrao 2 nedelje prodao za 30% manju cenu :) sad chekam ili survarium repopulation ili dayz na armi 3 shta pre bude

ima emulator za hive server pa mozze da se igra free, i kolko sam cuo mnogo je bolje na emulatoru nego na oficijalnim serverima sto se tice hakera

Tamo i ja igram ok je...

Danas bi trebao da izadje prvi veci patch:

This patch is scheduled for January 22nd, 2013.

Name plates have been added to players. These name plates will display when you target another player.
New reputation titles have been added to the game. Reputation icons will display under nameplates for easy identification of friendly or foe! (everyone's titles will be reset to civilian) Please see our dev diaries for a detailed explanation tomorrow morning (1/18/13).
Leaderboards have been added to the games main menu.
Every new character will now start with a flashlight. Even after the initial starter items have been used.
A Flare gun has been added to the game.
A server hopping fix has been added to the game. Please see our dev diaries for a detailed explanation tomorrow morning (1/18/13).
Added the ability to remove the game hud by pressing F12 while in game.
It is now possible to turn the flash light off while wielding it. Press F to toggle the flashlight on and off.
The in game map will now properly zoom in and out.
Toxicity has been added to the game. Please see our dev diaries for a detailed explanation tomorrow morning (1/18/13).
Update backpacks weights - Reduced max backpack weight. Just to be safe put everything in your GI before patch. If you are too heavy you will not be able to move.
GC transaction log has been added (in marketplace there will be button to check your GC statement)
Memory optimizations
Fixed a bug that had characters set to revive at 99hrs.
The targeting reticle has been changed back to a cross.
Overgrowth has been added to main city structures. This is still a work in progress.
Added a bunch of furniture to the interior of some buildings and houses.
Opened up the interiors of some additional buildings. We will be adding a lot more in the future as well!
Added Mini Saints snacks to the game.

Poslednja izmena:
Patch Notes 2/12/13

Server rentals are live! You can access this from the Play Game > My Servers menu.
You can now invite up to 10 players to your party! To do this press the tab key and then left click a players name. Then select Invite to Group.
Group and Clan members now show their location on the map.
A Vault has been added to Safe Settlements, you are able to access your Global Inventory via NPC.
A General Store has been added that allows you to access the Marketplace via NPC.
Weapons have been added to the game: Mosin Rifle, Colt 1911,
New totally redesigned item spawns.
Fixed a server hopping exploit.
Optimize server browser ? Should load the list of servers faster.
Fixed an issue with notes remaining visible after being killed
It is no longer possible to reload while your clip is full.
Fixed a bug that allowed users to have their names displayed when not being targeted.
Optimized clans UI
Fixed a bug with backpacks where weight was not updating when moving items into it.
Art: Improved the lighting in Colorado
Added more zombies to increase the difficulty of good loot spawns.

Kreirali smo klan, pa ko je zainteresovan za grupno igranje neka se javi :) U pitanju je official game, ne emulator. Presli smo vamo zbog puno bagova na emualtoru.

Poz

Poslednja izmena:
Ni dinar im ne bih dao.

To je naravno tvoj izbor. Trenutno zbog manjka igara ovog tipa igra je sasvim ok. Dayz je dosadio i bogu i narodu :)

Kakvo je ovo smeće, to nije normalno :( Treba ljude slati u zatvor za ovakve stvari.

Ne vidim poentu vasih komentara al ok :D

Diskutujemo o igri. Pored prevara koje su developeri uradili i sve laži koje su plasirali i kakav su proizvod plasirali ne zaslužuju ni jedan dinar. Dobru volju igrača su najgore moguće iskoristili. A to što nose ime koje im nije odobreno je priča za sebe.

Ni dinar.

Ok to je opet kazem tvoje misljenje ;) To nije diskutovanje o igri to je pljuvanje igre i obican hate, a da je licno nisi ni probao.

Igra kosta 15$ pa ko hoce neka kupi to nisu neke pare. Igra je sada sasvim ok mnogo ispeglanija od samog njenog pocetka narocito sto se tice hakera i bagova ( bf3 je po meni bio mnogo veci fail na startu plus je igru naplacivao 50-60e, a niko ih nije hate-ovao). Licno sam smatrao da je warz jako los (gledajuci retarda sa ign koji ulece u smallvile trceci i kuka sto su ga ubili zombiji :D ) dok je sam nisam kupio i probao . Sada uzivam u igranju sa jos 5 drugara i mogu da kazem da vredi date pare, naravno dok ne izadje standalone Dayz, koji cu takodje pazariti jer sam ljubitelj takvih igara.

Samo da napomenem da sam igrao dayz mod od skoro njegovog pocetka i da sam upoznat sa mehanikom ovakvih igara.

Poz

Poslednja izmena:
Probaj pa sudi ;)

Poz

Poslednja izmena:
Okej.

Poz.

EDIT: Mora pitanje. Jesi li ti u nekom PR timu? Mod na sajtu? Promoter? Jer SVI na netu rejdžuju i vrište čak i Steam vrišti čak i vrhovni sud u USA vrišti jer koriste zabranjeno ime 2 god nakon zabrane, samo ti dižeš igru kao da je MNOGO DOBRA a igra je dno dna.

Poslednja izmena:
Ok sve si upravu igra je njesra, necu vise govoriti svoje misljenje.

Ovaj forum je stvarno postao kritican, cim kazes svoje misljenje koje se ne svidja drugima odma ocekuj napad za vrat. Katastrofa.
Necu se vise nastavljati jer je ovo teski flood teme nepotrebnim informacijama.

Poz

Poslednja izmena:
Vrh Dno