Šta je novo?

WarZ

nadji mi demo dayzja na arma 3 enginu screenshot bilo shta. shto pricati napamet za nesto sto ni ne postoji. mislis da ce oni milion igraca koji igraju dayz u okviru moda za arma 2 da prebace na dayz sa arma 3 standalone za dzh ? ja kazem samo da mi warz trenutno deluje mnogo interesantnije. ja sam igrao dayz kazem engine mi se ne svidja i to je to,. mozda se nekome svidja ja ne trolujem i ne pljujem po dayzju.

činjenica je da je prodaja ArmaII narasla za 500 % pa ti misli sad dali vrijedi ili ne!!i sve to za igru staru 2 godine,činjenica je isto tako da je DayZ odličan mood....o standaloneo otompotom
WarZ nisam igrao pa nemogu sudit....sve se nešto svadate preko youtuba (videli film ,pa eto donjeli zaključak),uglavnom ako bude WarZ toliko velik,otvoreni svijet,sa puno zombija i 0 hacera onda je definitivno to moja igra

ja ne pljujem po dayziju ali kao mod za arma 2 mi se totalno ne svidja. kao standalone na arma 3 engine-u ne znam kako ce izgledati ne mogu suditi ali problem je sto sam gledao intervjue i postove gde najavljuju dayz kao standalone krajem godine pa onda kazu ne kao krajem godine je alfa pa kao tek sledece godine, a do sada nisu izbacili ni jedan trejler ni jedan 10sec video za dayz kao standalone na arma3. zato i pricam za warz jer alpha pocinje za 5 dana bukvalno. Ja svakako uzimam warz jer je kao sto sam napomenuo na akciji do 20tog za preorder, a ako mi se ne svidi prodacu ga lako kasnije i uzeti dayz ako bude bolji

dayz nece biti na arma III engineu,več malo poboljšana verzija ...nešto izmedu arma II i III engineu,tako sam barem čuo?!a standalone verzija za ovu godinu su babje priče,do ljeta nema ništa 100%....bohemija radi na Arma III
moje lično mišljenje je neka se mane battleeye kao anticheat zaštite i idu na neki bolji,nema servera a da ne naiđem na šator pun pušaka ili 15+ vozila....to govorim za dayz.toliko hackera u igri nisam vidio,ko u dayz
al sam koncept mi se trašno svida ...prve dane kad sam igrao,andrenalin mi je narastao na 110%:sam spavnan na obali....neznaš desi,bez naputaka,niko te ne čuju(mislim na pisanje....moš pisat do mile volje ,al nema odgovora),bez mape,nedaj bože da je noć još....usro sam gaće kad sam naleteo na zombije...

Sweredom,
Isto kao što kažeš da niko ne može da tvrdi da će standalone DayZ biti dobar, ne možeš tvrditi ni da će biti loš, jer nema gameplay-a. Po onome što su obećali da će uraditi (Hal) mogu reći da mi se sviđa.
Tačno je da je arma II engine "krakat i šiljat" ali je mod rađen na military simulatoru. siguran sam da će ispraviti dosta tog, pre svega pathfinding zombija, inventar, upotrebu stvari iz istog, weapon switch itd... Ali iako trenutni engine ima toliko mana (za jednu zombie igru) upravo je taj engine i zaslužan za uspeh moda. Virtual reality ima taj sirov, realan, siv šmek kojim je pogođena nota zombi apokalipse. Što se po ovim WarZ klipovima ne može reći.

meni se svidja okolish kako je odradjen u dayz takodje svidja mi se inventori sistem i mnoge druge stvari, pricam da se ja LICNO ne mogu naviknuti na taj engine nekako mi je kao da trcim po polju sa kamerom u rukama (kontam da je to kao nesto tezenje nekoj realnosti i slicno). Meni se u warz svidja sto ce moci da se gradi fortifikacija, a nije zombi game ako ne moze da se gradi fortifikacija :D sandbagove, tarabe barbwire za koji sam cuo da ce moci da se stavlja i na vozila. Iskreno meni bi najvise odgovarala kombinacija warzja i dayzja, ali nema. Kontam da je kompanija koja stoji iza arme 2 multimilionska kompanija a kompanija iza warzja totalni anonimus. Kao sto sam rekao vec warz i zlazi kroz par dana i uzimam ga, a kada izadje dayz standalone i ako ispuni moja ocekivanja bez bagova i glitcheva sa vecim varijetetom odece popravljenim ai-jem zombija uzecu i njega najmanji problem.

uzeo sam paysafe kard za 25€ (tio za 20 al nemaju) kod tipkanja broja opazih da je igra 19,99 usd zapravo 15 €....stoga sam uzeo srednji (pioner) sada imam 3 ključa viška,trajanje dotičnih je 48 sati...trebam 3 dobrovoljca koji če biti moji tjelohranitelji :p,pa da radimo team domage okolo :)...ima li koji?
btw kidanje igre je moguće tek 15. loleki jedni ovo im je već 2 minus od mene

Poslednja izmena:
da,tada počinje CB

Igrao sam je malo pre koju nedelju. Stekao sam utisak da je igra bas bezveze. Zombiji su prejaki i optimizacija ocajna (na bilo kojim podesavanjima na mojoj konfi pada i do 22FPS). I glupo je sto se stvari (kupljene zlatom) gube kada zagines. Sve u svemu - neka hvala.

Ma igra je teski fail...

Ma, ljudi te ubijaju cim te vide. Ko da igras deathmach samo ti NEMAS oruzje a oni te pune snajperom. Nisam ni naleteo na zombija, doso do nekog gradica stao ispred neke kuce prileteo mi baja i oduvo me sa sacmarom. Onda moras da cekas 1h da bi se respwnovo na tom serveru ili da odes da napravis novog karaktera. Nekako mi se ne svidja.

uzeo sam paysafe kard za 25€ (tio za 20 al nemaju) kod tipkanja broja opazih da je igra 19,99 usd zapravo 15 €....stoga sam uzeo srednji (pioner) sada imam 3 ključa viška,trajanje dotičnih je 48 sati...trebam 3 dobrovoljca koji če biti moji tjelohranitelji :p,pa da radimo team domage okolo :)...ima li koji?
btw kidanje igre je moguće tek 15. loleki jedni ovo im je već 2 minus od mene

ja sam sledeca 2 dana, tj vikend sasvim available and willing, ako ima koji guest pass :)

dosta dobar je i dayZ... Juce sam instalirao da probam i zaglavio do zore, a taman je krenulo da svice i u igri:D. Dosta igra podseca na operation flashpoint od pre sto godina. Isto tako sam se i ovde morao orjentisati uz pomoc zvezda jer me je iskrcao usred neke sumetine, nema kuce na vidiku i jedino na sta sam naleteo je osmatracnica koja mi je odlicno dosla da se popnem jer su se zombi poceli pojavljivati okolo... tu sam ugasio igru pa cu danas videti kuda dalje...

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]Ii2Es0lqs3Q[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
odgledao klip, igra je schlong, valjda ce onajdrugiZ biti bolji :)

Svi se tome nadamo :)

DayZ mod je ozbiljniji od ovog sto se moze videti na klipu... i izgleda bolje imo..

arma2oa_2012_11_05_23_39_48_990.jpgarma2oa_2012_11_05_23_48_45_975.jpg

^par fotki sa kampovanja kod Черногорскa :)

Poslednja izmena:
Ako igra ko neka me doda na steam-u. Ja igram novu mapu i mnogoo je dobra.

Moji utisci o ovoj igri su odlicni, mnogi bugovi su ispravljeni a uskoro ce jos jedan veliki patch. Nisam igrao Dayz pa ne mogu da poredim ali je definitivno prava survival igra gde cete konstatno traziti hranu, vodu, lekove, oruzje a izbegavati grupe zombija i , naravno, duge igrace koji zele da vam skrate zivot :)

Znam ali to nije resenje, igra ce proci kao i dayz sto je prosao zbig chita (i tamo su banovali gomilu ali dzaba)... Nazalost... Nadam se da standalone dayz ce imati bolji i bezbedniji endzin sto se tice chitera od ove dve igre.

juce je izbacen patch koji bi trebalo da eliminises sve exploite koji chiteri koriste

Da li neko prati dešavanja poslednja dva dana u vezi ove prevare :bottle:?

Steam forumi su eksplodirali, a priču su pokupili svi igrački sajtovi.

Večeras je Valve intervenisao :smash: - izvinili su se svima, ponudili su vraćanje novca, a igru je nemoguće kupiti.

Sutra ću o ovome više otkucati na temi "Industrija igara".

Strasno... Ali su to i zasluzili...

Nazad
Vrh Dno