Šta je novo?

WarZ

^ Onda se ti verovatno nikada ne bi ni mogao registrovati :D.

Samo me zanima po kojem je osnovu BF3 bio mnogo veci fail od ove bruke od igre? DayZ je mozda tebe smorio, ali cak i kao mod je daleko bolja igra od produkta za koji se placa preko 15$.

Znamo svi kakav je bf3 bio na startu nebih o tome u ovoj temi. U nekim aspektima jeste bolji to se slazem ali u nekima je losiji. Igra je tacno 15$ ni manje ni vise ;)

Znamo svi kakav je bf3 bio na startu nebih o tome u ovoj temi. U nekim aspektima jeste bolji to se slazem ali u nekima je losiji. Igra je tacno 15$ ni manje ni vise ;)

MISLIM DA SI POMJEŠAO GHOST RECON FS SA BF3....BF3 JE U STARTU BIO ODLIČAN,I SAD JE...DOK GRFS JOŠ I SAD IMA PROBLEME
A UZEO SAM ZA 15e WAR Z I MOGU TI REĆI 1. I POSLJEDNJI PUT SAM BACIO PARE ZA NEKU K... ALFU,IGRAO(TJ NERVIRAO) 1-2 NEDELJE I BATALIO
sry for caps(nedamise ponovo tipkat)

Nisam ja nista pomesao. Uvek i sa svim igrama u pocetku uglavnom bude problema.

MISLIM DA SI POMJEŠAO GHOST RECON FS SA BF3....BF3 JE U STARTU BIO ODLIČAN,I SAD JE...DOK GRFS JOŠ I SAD IMA PROBLEME
A UZEO SAM ZA 15e WAR Z I MOGU TI REĆI 1. I POSLJEDNJI PUT SAM BACIO PARE ZA NEKU K... ALFU,IGRAO(TJ NERVIRAO) 1-2 NEDELJE I BATALIO
sry for caps(nedamise ponovo tipkat)

Sta da nisi mozda trcao flashlightom posred smallvillea na high pop serveru kao onaj lik iz gamespota? haha

High pop serveru? Misliš onaj sa 23 igrača?

Postoje high pop sa 100 igraca...

100 igrača na jednom serveru? Damn to mora da je stvarno MMO.

Da zamisli ipak ima servera sa 100 igraca :D Ne znam sto si toliko frustriran i opterecen ovom igrom iskljuci se iz teme i idi igraj sta volis. Shvati da ima ljudi koji vole ovu igru i to je to.
Isto kao da hejtujes ljude koji slusaju narodnjake u Srbiji (nema poente).

Poz

Sta da nisi mozda trcao flashlightom posred smallvillea na high pop serveru kao onaj lik iz gamespota? haha

to mi je bilo prvo da ne koristim...al na živce mi je išlo snjapovanje iz p m ko zna sa kojih km te skine,pa onda superbrzi na steroidima zombiji koji su bili brži od mene,ubistvo sa čekićem sa razdaline 2 metra,nemogučnost da pokupiš item sa police,,jer je previsoko,,
moglo bi se cili dan nabrajat
kzs12@možda sad postoje 100 igrača,al tad je bilo max 50,i svi serweri su bili ,,full,,.pod full mislim zabugovano,malo koji sam mogao ući
uglavnom igra mi ne miriše!!

Sve to sto si naveo bahamud vise se ne desava... Moguce da je tako bilo u pocetku. Dupliranje je otklonjeno tako da snajperista ima jako malo i niko nije lud da dragocenu municiju trosi na lika sa cekicem ;)

Ma ne, igra je dobra i do jaja i mnogo toga su popravili i ništa ovi ne znaju ni ceo svet kada kaže da je promašaj i da su developeri najveće stoke u toj branši ikada. Sve je to ok, igra je jako dobra, čak ima Srpski klan!!!

Pa to nije nista cudno jos jedna u nizu takvih ocena ;)

Zato što je igra mnogo dobra.

Po malo smarate sa tim hejtom prema ovoj igri. Ok shit vam je, iznesite neku konkretnu kritiku... Ovako konstantno nešto pod*ebavate bez razloga... Pustite ljude kojima se igra sviđa da uživaju u istoj na svoj način ...

Konkretnu kritiku? Npr. da su reklamirali na steam stranici kule i gradove, a kada si kupio igru nisi imao nista od toga ( npr. rekli su da imas 4 mape sa ukupno 225KM2, a ima jedna od 15KM2 )? To sto su vise ulozili truda u mikrotransakcije nego u samu igru? To sto kada kupis stvar za prave pare izgubis je odmah cim pogines u igri?

Sto je cela poenta igre susret sa drugim igracima, a igra nema ni najosnovniji VOIP pa zbog toga je igra cist deathmatch? Zato sto ima vise hackera nego ''obicnih'' igraca? Zato sto je i dalje prepuna bugova/glitcheva i ostalih gluposti, tj. i dalje nije u igrivom stanju? Sto sa graficke strane izgleda kao igra portovana sa Playstation 2? To sto ljudi koji su pravili igru banuju igrace bez razloga, brisu teme na forumu koje kritikuju igru, hejtere nazivaju pederima?

Ok, sve to stoji i sve ste to napisali 30-ak puta na temi i sada kad ljudi koji igraju ovu igru okače neko obaveštenje i pokušavaju da se organizuju za igranje, vi im podmećete nogu nekim zluradim komentarima, kao da su oni krivi za gore nvedene mane?? Ne razumem...

Ni ja ih ne razumem i prosto sam izgubio svaku zelju da postujem o ovoj igri dalje...

Serbian91 sve stoji sto si napisao. Ali dali si ti probao igru da mozes da kazes da je stanje i dalje tako? Ja prosto nemam zelju da ti objasnjavam svaku cinjenicu pojedinacno i da te uveravam da je dosta toga popravljeno jer prosto nema svrhe, jer cu biti napadnut i lincovan. Jer naravno neki ljudi ovde uvek moraju biti upravu. Da postoji administracija brisala bi te nebulozne hejterske postove od cak 2-3 strane. Ako ti se nesvidja imas drugu igru pa je igraj, niko te ne tera da je kupis, ali shvati da ima ljudi kojima odgovara ovakav vid arkade i to je to.

Vrlo dobro se secam i pocetka Dayz moda ( tamo sam bio od pocetka) i mogu reci da je bio jos gori pa nikome nisam kudio i nabijao na nos da je nesto prevara uzas bla bla bla kao da te neko tera da kupis. No dobro, valjda nas ima razlicitih.

Poslednja izmena:
dayz je dzabe, ovo se placa
zato ljudi i hejtuju, sa pravom

Ne radi se o tome... Napisao sam već gore a i mrzi me da ponavljam...

Serbian91 sve stoji sto si napisao. Ali dali si ti probao igru da mozes da kazes da je stanje i dalje tako? Ja prosto nemam zelju da ti objasnjavam svaku cinjenicu pojedinacno i da te uveravam da je dosta toga popravljeno jer prosto nema svrhe, jer cu biti napadnut i lincovan. Jer naravno neki ljudi ovde uvek moraju biti upravu. Da postoji administracija brisala bi te nebulozne hejterske postove od cak 2-3 strane. Ako ti se nesvidja imas drugu igru pa je igraj, niko te ne tera da je kupis, ali shvati da ima ljudi kojima odgovara ovakav vid arkade i to je to.

Kako je resenja situacija da drugi likovi iskljucivo cekaju da napustis onu sigurnu zonu da bi te roknuli ?

Kako su resili.

1. Ne kreci iz safe zone na high pop serveru i resio si problem, mada iskren da budem nijednom nisam sreo takve kampere. Imas tri safe zone pa ako si srecnik da naletis bas na tu na kojoj lik kampuje i pogodis i vreme i jedan od 150 servera onda bas nemas srece :-D
2. Imas privatne servere pa biraj koga ces pustiti na server a koga neces.

Upravo ta strepnja kada se vracas pun opreme u safe zonu na public serveru u nadi da ces stici ziv ti podize adrenalin :)

Glavni problem ove igre su hakeri. Trenutno ih ima dosta manje, ali ih i dalje ima. To je jedino sto me jako iritira i nadam se da ce uvodjenjem steam anticheat sistema bar malo popraviti stanje.

Poslednja izmena:
oce neko da zakupimo privatni server ?

Mi ga imamo vec zakupljenog na tri meseca.

Igram dayz pa mi se i ova igra čini zanimljivom obzirom da je tematika slična. Čitajući komentare nisam baš stekao neki utisak o ovoj igri vredili šta?

Vrh Dno