Šta je novo?

Warhammer 40K: Space Marine 2

Znaci preporuka je da se koristi gejmped?
Moze a i ne mora.Zavisi na sta si po licnom ukusu navikao najiskrenije.Konkretno pricam za Operacije(co-op) i PVP - 80h u igri sam i presao sam sve co-op mape na najvecoj tezini pa shodno tome, jedini problem koji mozes da imas je Parry dugme.Posto se parry koristi dosta zarad prezivljavanja, a default dugme mu je na C (bas boli), na tastaturi, samo njega generalno treba rebindovati.Ja sam ga stavio da bude na MB4(dugme ispod levog klika na misu( Logitec g502).I resen problem 100%.
Isto imaju u vidu da postoji snajper klasa koja zavisi dosta od headshotova, i da svaka klasa nisani pistoljem kao sidearm-om, u raznim situacijama.Pa ako nisi bas vest tj precizan sa gejmpad-om, trebalo bi da ga batalis.
Kampanju generalno mozes da igras nogama, nju ni ne racunam.

Adaptirao sam se, trebalo je samo da nestane ometanje :p
Dobra je igra, klanica, časkom se zanesem pa izginem.
Grafka je detaljna, pogotovo građevine izgledaju fantastično, u stvari sve izgleda sasvim pristojno.
Za sada nema nestajanja likova, grafiku sam podesio da izvučem maksimum sa mojom konfiguracijom, šteta što nemam više vram-a.
Broj frejmova stabilan i kada nagrnu svi živi.
Definitivno parry omašim bar 80% i igram kao divljak pa ko koga, dobar kombo je ona "lepljiva" granata pa onda energy sword, što rekoše "niko ne očekuje Špansku inkviziciju" :D
Svakako treba treninga, treba pohvatati kakvo je koje oružje, i dalje se pogubim sa kombo varijantama pa se ispalim.
Ok je pričica, taman kako treba, ima nekih sitnih momenata koji su smešni ali vuče me da igram.
To je to što nam je falilo, ja sam zadovoljan za sada.
Još da neki dobar studio napravi WH40k FPS u ovom fazonu, to bi bio pun pogodak. Space Hulk: Deathwing je onako, nije loš ali je repetitivan u pm.

Adaptirao sam se, trebalo je samo da nestane ometanje :p
Dobra je igra, klanica, časkom se zanesem pa izginem.
Grafka je detaljna, pogotovo građevine izgledaju fantastično, u stvari sve izgleda sasvim pristojno.
Za sada nema nestajanja likova, grafiku sam podesio da izvučem maksimum sa mojom konfiguracijom, šteta što nemam više vram-a.
Broj frejmova stabilan i kada nagrnu svi živi.
Definitivno parry omašim bar 80% i igram kao divljak pa ko koga, dobar kombo je ona "lepljiva" granata pa onda energy sword, što rekoše "niko ne očekuje Špansku inkviziciju" :D
Svakako treba treninga, treba pohvatati kakvo je koje oružje, i dalje se pogubim sa kombo varijantama pa se ispalim.
Ok je pričica, taman kako treba, ima nekih sitnih momenata koji su smešni ali vuče me da igram.
To je to što nam je falilo, ja sam zadovoljan za sada.
Još da neki dobar studio napravi WH40k FPS u ovom fazonu, to bi bio pun pogodak. Space Hulk: Deathwing je onako, nije loš ali je repetitivan u pm.
Jos ako imas s kim operations, smeh do suza kad prezivimo s zrncem health na vecoj tezini :)

Pre neko veče sam odgledao, nije loš filmić, samo mi onaj glavni lik k'o pevač iz Bee Gees. :D
Short movie, skoro 50 minuta.

Ja završio igru pre neki dan i mogu da kažem da skoro nisam odigrao "more manly" igru :) Totalna preporuka za Space Marine 2.

Ajde nek neko otvori wh general temu. Vidim da ima dosta fanova, pa da diskutujemo malo zašto je Horus sve vreme bio u pravu
Gde bi je otvorili? Klabing ili gejming tred?
Zašto je Horus bio u pravu? 🤔

Pa ako bi pričali o svemu i svačemu za wh40k onda bolje Clubbing, a ako bi pričali samo o igrama onda možda bolje Gaming?
Also...
Heresy!

Na temi mora biti dozvoljen rasizam, xenofobija, fasizam i sve ostalo sto ide uz WH da bi bila kvalitetna diskusija.

Po meni prilično verno preneseno. :D

Završio kampanju, krenuo one sporedne misije. Nešto mi sve teško ide. Fantastično izgleda, pogotovo gradski pejzaži, sve je bogato, ali mi nedostaje brzina i agilnost Titusa.
Onda da se preslišam, uzmem da palijam SM prvi deo, čoveče, koliko je igrivo i brzo, Titus kad uhvati zalet, samo cepa, power axe zviždi veselo, kakva razlika.
Jednu noć zakucam u krevet, rano, probudim se u 3 ujutru, komp radi, SM1 uključen, onako šlogiran odigram jednu etapu, ne znam ni sam kako, maltene me nisu ni pipnuli, sve sam pobio :d
Usput opletem poneko veče Space Hulk Deathwing, šteta što nemam vremena za co-op.

Jel ima neko problem sa "flickering-om"? Meni se to dešava na svakih 30s otprilike i baš me nervira.. Takođe, dok sam u glavnom meniju povremeno bude neki bljesak na milisekund. Isto tako dok se učitava misija pa blejite u onom brodu, povremeno se pojavljuju neki snopovi svetlosti.

Igram na R5 3600, 32gb, rx 7900 gre, poslednji drajver.

Ако ово имало личи на Клајв Баркерс Џерико,
почињем истог момента!

Meni otisla sa diska, a nisam sstigao do pola... GoW mi bolji, ali sam bio i mladji...Mozda odigram ponovo neki GoW, pa onda posteno uporedim!

Подсети ме на квалитетно напуцавање хорди противника...
Иначе, Џерико је код мене прошао тест времена "with flying colors" :)

...pov перспектива и навођење снајперског метка кроз 5-6 жртава... милина.

Kako je moguće da ovoj igri i dalje ne pada cena sa 55$ za Xbox?

I dalje se dobro prodaje :)

Nazad
Vrh Dno