Ух изгорео сам, мало пауза

.
Очекивао сам да ће ми машина закукати када сам сву графику одврнуо до даске у 1680х1050 али на моје велико изненеђење све иде перфектно глатко чак и у масовним 3вс3 сукобима, једино сам приметио да је засецкало кад је неко лупио орбитални топ, а чак ни то можда није било до мене. На мојој машини опуштено хостујем 3вс3 мапе и све иде одлично.
Мрежни код је побољшан доста у односу на COH, изгледа да су се најзад сетили да испеглају све то како треба, нема толико испадања, лаговања и сл.
Е сад борба... нема везе са COH-ом, маринци једино имају хеви болтер одреде које треба позиционирати као миртраљез у COH-у и то је то, даље сличности нема.
Борбе су успорене у односу на COH нема муњевитих акција ништа се не дешава без планине испаљене муниције, сваки сукоб је довољно спор да се лепо може управљати специјаним могућностима, укратко олакшали су микро и прилагодили га широј публици, јер ће тако више играча лакше достићи неки ниво искуства за разлику од COH-u где кад се налети на дело искуснијег играча печење је експресно и крајње фрустрирајуће јер се ништа не научи из тога.
Тактичке одлуке позиционирања једница нису толко важне, акценат је стављен на добар микромонаџмент, али опет са додатком фазона из COH то је сад далеко вазнији фактор него што је то био случај и кецу.
Заклон се користи и толико је ефективан да је одлучујући фактор у борби.
Број једница није никако мали, поготово узимајући у обзир да готово свака једница има унапређења које је специјализују за један тип задатка. Нпр скаут маринци могу имати сачмаре за блиску борбу, снајпере или нешто треће заборавих

и кад их једном унапредите корисни су само за ту одређену ствар. Број унапређења и спецајалних напада, и разних других пиздарија је огроман.
Искуство итекако вреди, унапређен херој разбија, и не може да погине него се само риспонује за неки кеш или мора да се подигне са херојем из другог тима.
Комбинација хероја у тимској борби је веома важна, јер свако ради најбоље оно за шта је предвиђен, нпр офанзивни херој маринац треба да константно напада јер нема шта да тражи у одврани, док дефазивни маринац гради тарете и брани позадину, а хилер прети офанзивног и пружа подршку.
Тимаска игра сада много више зависи од тимског рада и то је супер промена. И COH би требало у следећем печу да добије неке фундаменталне измене у домену тимске игре.
Све у свему лакши пада на вијуге од COH-а и дефинитвно треба мање мозгања од COH-а, где је један погрешан потез значи изгубљену партију, е овде тога нема, чак и после доста глупости можете се извући без фрке, што игру чини доста опуштенијом.
Све у свему супер је, одличан је феноменалан је :smoke: Верујем да ће кампања бити зло и наопако :banana:
@Jovyland
Покушај да је покренеш директно из фолдера где си је скинуо без стеама.