- Učlanjen(a)
- 20.05.2008
- Poena
- 555
Ma ima i uopshte nije losh. Ne razumem kako to mislish poslednja verzija Games for Win.
Мени са више свиђа интро у први део, просто онако нешто ложачки још нисам видеоа то перфектно пасује ворхамер универзуму.
Не не не грешиш силнокампања ће бити нешто посебно у овој игри с'обзиром на читав гијмплеј, мислим на левеловање хероја, једница, артифакта и осталих чуда позајмљених из RPG-a.
@Solesoslav
Као и било који други програм и тај има верзије, изгуглај на нету последњу верзију и инсталирај је на рачунар... једноставно.
@Dule
Meni je NOD32 prepoznavao DOWII.exe kao virus i automatski ga brisao, pa zato nisam uspeo da pokrenem igru.
Bio sam zabrinut kada sam cuo da ne postoji izgradnja baze, ali ovo je u velikoj meri ublazeno postojanjem HQ-a od samog starta koji je "all in one production center". Dakle, heroji, pesadija, i mehanicke jedinice sve dolaze iz ovog objekta.
Bilo bi dobro da posoji makar izgradnja odbrane (tjureta) nezavisno od sposobnosti heroja.
Nece i nece. Skinuo sam taj zadnji prokleti games for windows i nece. Ne prepoznaje kao da imam taj LIVE Gametag, a registrovao sam to 3 puta na oba acc-a(drugi acc sam napravio kada sam video da prvi ne radi)
Apsolutno svi Warhammer introi su fantastično urađeni. Ko do sada nije pogledao, obavezno neka potraži na youtube-u introe i za Mark of Chaos, prvi Down of War i Warhammer online dva komada. Svaki je i super izveden i super ložački![]()
A jel mozesh da mi napravish na moj mail, poshto meni ochigledno ne ide? Ako si voljan da pomognesh poshalji mi PM.Не знам шта да ти кажем, мени је све прорадило са старим офлајн налогом из народне верзије Ф3, само сам ваљда активирао налог, направио тај таг и то је то.
A jel mozesh da mi napravish na moj mail, poshto meni ochigledno ne ide? Ako si voljan da pomognesh poshalji mi PM.
zasto 90% ljudi na netu kazu da igra sakuje?![]()
zasto 90% ljudi na netu kazu da igra sakuje?![]()
Bojim se da je DoW malo zalutao...previše su otišli od bazične premise RTS-a sa svim tim forama i foricama koje se fokusiraju na taktiku.
Hm...lepo, ali bih ja kao ljubitelj Dawn of War 1 gejmpleja više voleo da je većina tih otklona ostavljena za CoH2, a ne da ih ubacuju ovde. Ne pristaju mi i ne dopada mi se to što su napravili. Od baze (samo postojanje baze rezultuje drugačijim potencijalnim pristupima igranju) do ubacivanja 150 taktičkih elemenata...Šta je dobro za CoH, čiju popularnost generiše WW2 okruženje, ne mora da znači da je dobro i za DoW2. U svakom slučaju, od "99% kupca originala na neviđeno" uspeli su da od mene stvore nekoga ko verovatno neće ni pokušavati da igra ovo preko neta, a i ako se odlučim za to trebaće prvo detaljna procena narodne verzije.
izgleda da je stiglo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari