Šta je novo?

Warhammer 40,000 : Dawn of War II

Ma ima i uopshte nije losh. Ne razumem kako to mislish poslednja verzija Games for Win.

Мени са више свиђа интро у први део, просто онако нешто ложачки још нисам видео :D а то перфектно пасује ворхамер универзуму.

Не не не грешиш силно :D кампања ће бити нешто посебно у овој игри с'обзиром на читав гијмплеј, мислим на левеловање хероја, једница, артифакта и осталих чуда позајмљених из RPG-a.

@Solesoslav

Као и било који други програм и тај има верзије, изгуглај на нету последњу верзију и инсталирај је на рачунар... једноставно.

Uopshte nisam znao da je to program kao STEAM. Ja vishe mislio da je kao Yahoomail.

Мени са више свиђа интро у први део, просто онако нешто ложачки још нисам видео :D а то перфектно пасује ворхамер универзуму.

Не не не грешиш силно :D кампања ће бити нешто посебно у овој игри с'обзиром на читав гијмплеј, мислим на левеловање хероја, једница, артифакта и осталих чуда позајмљених из RPG-a.

@Solesoslav

Као и било који други програм и тај има верзије, изгуглај на нету последњу верзију и инсталирај је на рачунар... једноставно.

Znaci nisu napredovali sto se tice introa...ccc :mad: a tome sam se bas nadao... ok, ako kazes tako za SP, da ti verujem :) , jos bolje

@Solesoslav

Зато ти и није радило 100%.

@aco10

Јесу напредовали у технолошком и графичком аспекту, интро је хд и одличан рендер, али мени се једноставно више свиђа оно шибање и урнебес на све стране :D. Иначе хајлајт интроа из првог дела, а то је када дреднот крене да сипа из топа на орке :D, сад има као један од специјалних напада, и наравно идентично почне да пуца рафално, све пршти :D

Jok nece ni sada kada sam instalirao najnoviju verziju.

@Dule
Meni je NOD32 prepoznavao DOWII.exe kao virus i automatski ga brisao, pa zato nisam uspeo da pokrenem igru.

Bio sam zabrinut kada sam cuo da ne postoji izgradnja baze, ali ovo je u velikoj meri ublazeno postojanjem HQ-a od samog starta koji je "all in one production center" :). Dakle, heroji, pesadija, i mehanicke jedinice sve dolaze iz ovog objekta.
Bilo bi dobro da posoji makar izgradnja odbrane (tjureta :)) nezavisno od sposobnosti heroja.

Ajde malo pomoci ljudi

@Dule
Meni je NOD32 prepoznavao DOWII.exe kao virus i automatski ga brisao, pa zato nisam uspeo da pokrenem igru.

Bio sam zabrinut kada sam cuo da ne postoji izgradnja baze, ali ovo je u velikoj meri ublazeno postojanjem HQ-a od samog starta koji je "all in one production center" :). Dakle, heroji, pesadija, i mehanicke jedinice sve dolaze iz ovog objekta.
Bilo bi dobro da posoji makar izgradnja odbrane (tjureta :)) nezavisno od sposobnosti heroja.

Нод32 само нервира и прави пиздарије, стави авг и реши се проблема.

Много су тарети јака препрека, кад би их сви имали, класе хероја би изгубиле сврху, овако свако има свој посао.

Ај да се нађемо па да опалимо једну :D

Solesoslavе, црни сине па још ниси успео да покренеш игру :d

Nece i nece. Skinuo sam taj zadnji prokleti games for windows i nece. Ne prepoznaje kao da imam taj LIVE Gametag, a registrovao sam to 3 puta na oba acc-a(drugi acc sam napravio kada sam video da prvi ne radi)

Nažalost nisam u prilici da probam Betu ali sudeći po vašim komentarima deluje obećavajuće.

Inače morao sam da pogledam intro koji je odličan ali ipak za nijansu slabiji od prvog. Ko nije gledao neka overi ovaj link http://www.youtube.com/watch?v=ErORYopKQRg

Apsolutno svi Warhammer introi su fantastično urađeni. Ko do sada nije pogledao, obavezno neka potraži na youtube-u introe i za Mark of Chaos, prvi Down of War i Warhammer online dva komada. Svaki je i super izveden i super ložački :D

Nece i nece. Skinuo sam taj zadnji prokleti games for windows i nece. Ne prepoznaje kao da imam taj LIVE Gametag, a registrovao sam to 3 puta na oba acc-a(drugi acc sam napravio kada sam video da prvi ne radi)

Не знам шта да ти кажем, мени је све прорадило са старим офлајн налогом из народне верзије Ф3, само сам ваљда активирао налог, направио тај таг и то је то.

Apsolutno svi Warhammer introi su fantastično urađeni. Ko do sada nije pogledao, obavezno neka potraži na youtube-u introe i za Mark of Chaos, prvi Down of War i Warhammer online dva komada. Svaki je i super izveden i super ložački :D

slazem se + da dodam da je i za ekspanziju warhammera (battlemarch) takodje fenomenalan intro! Super je ispalo sto se tako dogodilo, da su 2 firme (THQ i Namco) koje poklanjaju toliko paznje introima uzele warH igre da rade... a Warhammer online cu tek da pogledam
P.S> steta je da se bilo sta od ovoga gleda na youtube skinite 720p verzije :)

Poslednja izmena:
Не знам шта да ти кажем, мени је све прорадило са старим офлајн налогом из народне верзије Ф3, само сам ваљда активирао налог, направио тај таг и то је то.
A jel mozesh da mi napravish na moj mail, poshto meni ochigledno ne ide? Ako si voljan da pomognesh poshalji mi PM.

zasto 90% ljudi na netu kazu da igra sakuje? :(

zasto 90% ljudi na netu kazu da igra sakuje? :(

Бета делује неиспеглано, фали статистика, артифакти, филтер мечева и аутомеч. Физика им је исто ужас, уопште не лете делови ко у COH-u, али опет хардверска захтевност је сјајна, не може и једно и друго ***. Мада пеглаће то они кроз печеве и порављати дисбалансе надаље кроз печеве. Па COH је чак имао отворени баланс тест послењи печ :D. Кад они имају такве тестове за балансирање сигуран сам да ће поравити шта год не буде ваљало.

Bojim se da je DoW malo zalutao...previše su otišli od bazične premise RTS-a sa svim tim forama i foricama koje se fokusiraju na taktiku.

rts-ova je bilo milion i pre nego sto je izasao dow pa su prezadali sa njim.. nisam neki ljubitelj strategija ali uz dow (i nastavke (osim poslednjeg, ss) sam proveo sate i sate..).. ovo za sad mi ne obecava uopste, nadam se da gresim..

Ko voli COH, volece i ovo.

Hm...lepo, ali bih ja kao ljubitelj Dawn of War 1 gejmpleja više voleo da je većina tih otklona ostavljena za CoH2, a ne da ih ubacuju ovde. Ne pristaju mi i ne dopada mi se to što su napravili. Od baze (samo postojanje baze rezultuje drugačijim potencijalnim pristupima igranju) do ubacivanja 150 taktičkih elemenata...Šta je dobro za CoH, čiju popularnost generiše WW2 okruženje, ne mora da znači da je dobro i za DoW2. U svakom slučaju, od "99% kupca originala na neviđeno" uspeli su da od mene stvore nekoga ko verovatno neće ni pokušavati da igra ovo preko neta, a i ako se odlučim za to trebaće prvo detaljna procena narodne verzije.

Poslednja izmena:
Hm...lepo, ali bih ja kao ljubitelj Dawn of War 1 gejmpleja više voleo da je većina tih otklona ostavljena za CoH2, a ne da ih ubacuju ovde. Ne pristaju mi i ne dopada mi se to što su napravili. Od baze (samo postojanje baze rezultuje drugačijim potencijalnim pristupima igranju) do ubacivanja 150 taktičkih elemenata...Šta je dobro za CoH, čiju popularnost generiše WW2 okruženje, ne mora da znači da je dobro i za DoW2. U svakom slučaju, od "99% kupca originala na neviđeno" uspeli su da od mene stvore nekoga ko verovatno neće ni pokušavati da igra ovo preko neta, a i ako se odlučim za to trebaće prvo detaljna procena narodne verzije.

Нема баш толико позајмица из COH-а, у ствари минималне су. Једно што је позајмљено је напредни систем заклона, гарнизон у згради и и усмеравање једницама са field of fire, а њих с. маринци имају 2, елдари 1, оркови ? и Тираниди ништа. Те једнице ефективно спречавају најглупљи облик тактике класичног RTS-a, раш од почетка до краја. Остало је већ било у DOW1, off map артиљерија, гранате и заклон у другој форми.

izgleda da je stiglo :)

Samo da okačim neke screen-ove pa se vraćam nazad :) Utisci sutra.
Malo zazubica dok ne nabavite igru.

Evo moje ekipe :)

Prilozi

• DOW2 2009-02-16 23-13-05-87.jpg
    DOW2 2009-02-16 23-13-05-87.jpg
    214.5 KB · Pregleda: 111
  • DOW2 2009-02-17 00-12-23-39.jpg
    DOW2 2009-02-17 00-12-23-39.jpg
    221 KB · Pregleda: 93
  • DOW2 2009-02-17 00-12-25-57.jpg
    DOW2 2009-02-17 00-12-25-57.jpg
    225 KB · Pregleda: 78