korisnik2007a
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.06.2007
- Poena
- 375
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5800x, NZXT Kraken X73
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus B450 Pro
- RAM
- 64GB Kingston DDR4 @3733MHz
- GPU
- ASUS RTX 3060Ti
- Storage
- Kingston 1TB NVMe
- Zvuk
- Integrisana
- PSU
- be quiet! 750W
- Kućište
- GAMDIAS ATHENA M1 ELITE
- Monitor
- LC Power LC-M25-FHD-144
- Miš & tastatura
- MS Industrial C720&Keychron M3 Mini 4K
- Mobilni telefon
- Mi 10 Pro
Dzeksone, ne mogu da verujem da si toliko zadrt u svoja verovanja i odbacujes sve ostalo, cak i ne pokusavas da razumes... Da probam da objasnim sledece - sta je materija a sta energija? Fermioni i bozoni? Dokazi. Zaista, kako se odrzava jezgro u celini. Dokazi postojanje nuklearnih sila. Sve su to lepe reci koje prakticno ne znace ama bas nista jer nisu dokazane, isto kao i ti
Ne moze materija da spozna samu sebe niti da razume stanje vece entropije, energije... Skoro svi veliki naucnici 20. veka su svoje teorije bazirali, skoro evil, na eksperimentalnim podacima... Mnoge pojave, prostije od tih su neobjasnjene a problemi se ne resavaju dizanjem na visu stepenicu... Znas li da postoje eksperimenti koji dokazuju da se rezultati ogleda menjaju samo time sto covek POSMATRA ogled i njegovo izvodjenje. Snimale kamere - ako se covek okrene ledjima ogledu rezultati su drugaciji... sada, ako pretpostavimo da posmatraci uticu na pojave u mikrosvetu, sta mi tu uopste mozemo da dokazujemo i ispitujemo???