Driveru bre, jel si stvarno dobio 42" plasmu dzabe u trenutku kad si uzeo ps3 ili nas lozis???

Znao sam da trud i ubedjivanje oko konzola/playstation-a mora da ti se isplati jednog dana

.
Znam i da nisi voleo plasmu, pa bi mogao da bacis par utisaka sad kad imas svoju

, jes' da je offtopic, ali samo kratko. Koja rezolucija, kakva je slika itd...
Haha, stvarno bre, izvukli su me u roku od 2 dana kako sam uzeo PS3
Shto se tiche utisaka, da mi se nije svidela, prodao bi je odmah, ali ima par stvari zbog kojih sam je zadrzao.
1) Ogroman ekran

Ispod 42" me ne interesuje, uzeo bih i 50", a takav LCD koshta ko auto

2) Vishe nije tolika razlika izmedju plasme i LCDa, nema vishe onih uzasnih mrlja na bilo kojoj daljini, nema toliko burn in-a, sve preko metar i po je vrlo oshtro i boje su odlicne, sad ne znam kakav je LCD 42", nisam ih gledao jedan pored drugog, ali verovatno josh oshtriji. Dinamika je ono shto pravi punu sliku i igre i filmovi izgledaju do jaja, ali opet kazem, da je manja dijagonala, ne bi bio takav utisak.
3) SDTV i HD filmovi na plasmi su vrh, mada to je tako odavno
Poshto nisam zagledao noviji 42" LCD, sad ne mogu da ti kazem shta bih uzeo da ja keshiram, ali ovo vishe nije ona plasma koja nigde nema detalja sa nekim VGA rezolucijama

Ima 1024x768 i nikada nije u native-u, a opet preko VGA i HDMI slika je vrlo oshtra, ne vidim potrebu za boljim TVom za one koji se ne loze i ne takmice sa komshijom

i stavio bih velicinu ekrana ispred rezolucije (projektor je bio u opticaju ali nije bash za svaki dan

).