Šta je novo?

Vojvodjanska (OTP) mbanking

3 puta sam pogresio pin na dinacard i izbacio mi je karticu jel moram da idem kod njih da mi resetuju pin?

3 puta sam pogresio pin na dinacard i izbacio mi je karticu jel moram da idem kod njih da mi resetuju pin?
Pronađi ispravan pin, unesi i deblokiraćeš karticu. U Rajfajzenu je recimo slučaj da moraš da sačekaš do narednog dana pa možda bi bilo bolje da to učiniš sutra.
Blokirali ste PIN kod na bankomatu ili POS terminalu? Narednom transakcijom na bankomatu ili POS terminalu, unoseći ispravan PIN kod, odblokiraćete karticu .

Nemem pojma gde mi je taj papir , koristim Master card ali nije hteo skoro da mi je ucita pa sam je obrisao jedva je ucitao mastercard mozda ima neku mikro ogrebotinu ko ce ga znati.

@Zekovic - Покушај да промениш ПИН преко м-банкинга (на мобилном) или е-банкинга (преко компа).

Nakon promene pina, upotreba na bankomatu sa novim pinom je obavezna za aktivaciju pos i internet kanala.

Da li je nekome poslije jucerasnjeg azuriranja aplikacije u sekciji "Ostalo" nestala opcija Osiguranje? Bar na Androidu

Na iOS-u sve standardno.

^^^
Potvrđujem prisutnost iste... 😁 (EMUI 12, app verzija: 27.0.0.0.1)

Odradio sam update Android aplikacije i vise mi ne radi aplikacija, samo zabore na onom "loading ekranu" pre nego sto ponudi da otkljucas.
Ima li neko isti problem?

iOS normalno radi.

Koja ti je verzija aplikacije?
Meni je sada posle update-a 27.0.0.0.2 .

Radi, sad update-ovano.

Radi i meni sada, sinoc mi je vec proradilo ali jako dugo mu je trebalo da ucita dok mi ne ponudi otisak prsta da otkljucam.
Danas vec radi mnogo bolje, da ne kazem kao i obicno. Brisao sam kes na aplikaciji nije bilo do toga. :rolleyes:

Je l vam radi aplikacija ? Konkretno na ios
Edit: Javili se posle 12min cekanja, imaju problem i ne znaju kada ce biti reseno ali se nadaju u toku dana

Sad sam probao i ja na Androidu i opet problem kao i pre, ucitava vecno i nece da mi ponudi touch unlock.
Tako da izgleda da generalno postji neki problem koji se manifestuje i na Apple i na Android uredjajima.

Sad izbacuje da mi je nalog blokiran, je l može neko da proba opet?

Sad probao na iOSu, uredno se logovao.

Profunkcionisali su izgleda normalno.

Jesu, nego dok nisu par puta mi nije uspela prijava i sistem mi blokira nalog, 29minuta čekao operatera da odblokira...

Android, Pixel8Pro, zadnja verzija app, sada pocelo da me zeza: Neuspesna validacija, pozovite call centar.
Probao sam dva puta, nemam pojma posle koliko puta "blokira" nalog.
Jel mora call centar da se zove?

Ja jutros na iPhone pokusao da se ulogujem preko face recognization. I ono vrti vrti, nikako da se uloguje. Ja izbacim app iz rama, pa pokrenem ponovo i nece. Ostavim pokusao ponovo oko podne, kad ono blokiran nalog. Posaljem email podrsci, kazem da sam u inostranstvu, bla bla bla. Odgovore oni da pozovem taj i taj broj. Ja pozovem, ono automat ne reaguje kad pritisnem broj na tastaturi koji mi treba, pa me prebaci na operatera, cekam cekam, cekam. Ne javi se. Ja ponovo posalje email podrsci, iznerviram, sto mi se racun za. mobilni povecao za 35eur. Kad evo poziv iz otp. Kaze zena da imaju problema sa aplikacijum, da su mnogi blokirani, pa imaju puno poziva od jutros. I tako krenemo mi sa odblokiranjem. Uradimo sve, ja dobijem novi kod preko sms, kreiram pin kod za aplikaciju i kao sve uredu. Ajd dovidjenja, hvala na pozivu,.... kad posle hteo da udjem u aplikaciju, upisem pin kod, ne valja. I ponovo blokiran nalog ssssssss

I meni je pre neki dan bio blokiran nalog a nije hteo 5 minuta da ocita aplikaciju pre toga , morao sam novi profil da pravim.

Imam osjecaj da aplikacija dosta brze radi u zadnjih par dana nego prije.

Svi mi nahvalise OTP kao verovatno najbolji licni ebanking kod nas, ja predjem, za dva meseca dve ozbiljne brljotine :D ****** baksuza.

I meni je pre neki dan bio blokiran nalog a nije hteo 5 minuta da ocita aplikaciju pre toga , morao sam novi profil da pravim.
I supruga imala isti problem ali nije išla iz početka već prešla sa kućnog WiFi-ja (MTS) na mobilne podatke (A1) i radilo bez problema.
Sada radi normalno i na WiFi.
Kod mene na Raiffeisen nikada nije zaštucalo.

Nazad
Vrh Dno