Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Kako se tablet otklucava? Koliko sam ovde shvatio, kad se ubaci ICS, postaje otkljucan za druge kartice. Jel to istina?

Nisu jos uvek nasli nacin za to, barem ja ne znam. Verujem da se na tome nije ni radilo. Imacemo skroz funkcionalan ICS za jako kratko vreme tako da se ne opterecuj time. Puknuces ICS kao i svi mi i uzivaces kako dolikuje na ovom hardware-u.

:) super. hvala na odgovoru.

Malo se lomim oko kupovine. Dosta su ga nagrdili sa SW i HW cudnim bagovima.
Ne bih da ga kupujem i skontam da ima HW bug i da se moram maltretirati sa servisom.
Jel bi mogao da dobijem neki savet oko kupovine, na sta da obratim paznju? Koje su HW greske?
Ja kakve sam srece, uvek se na meni prelomi :)

Ja ga danas poslo na servis, nevidi sim karticu odnosno nema mrezu. Do juce sve bilo ok. Koristim ga od januara i prezadovoljan sam snjim.

Ja ga danas poslo na servis, nevidi sim karticu odnosno nema mrezu. Do juce sve bilo ok. Koristim ga od januara i prezadovoljan sam snjim.

Meni je stigao sa servisa za 8 dana zamenili plocu i sw i za sad mi se nije ni jednom zaglupio dal je noviji softver nemam pojma ali sve radi za sad!

Meni je stigao sa servisa za 8 dana zamenili plocu i sw i za sad mi se nije ni jednom zaglupio dal je noviji softver nemam pojma ali sve radi za sad!

Proveri koja je verzija software-a ubačena, pa napiši?

U dilemi sam. Da li uzeti ovaj tab ili dotati 100e i uzeti transformer???

Ja bih sad uzeo Transformer, dopada mi se koncept :)

Nema dileme da je transformer bolji. Nego je pitanje, da li vredi tih 100tinak evradi više :)

Vredi :)

Pa niko ti i ne traži :) . Da i ja dam mišljenje - da, Transformer definitivno vredi 100e više u odnosu na ovaj ne tako sjajni model.

da li bi neko bio toliko ljubazan da odvoji par minuta I da napise "korak po korak" uputstvo kako I sta treba uraditi da se na tablet koji ima fabricki HC instalira ICS? Znaci uputstvo za nas laike koji bi zeleli da imaju ICS a nisu bas sigurni da znaju sta treba da urade. Hvala unapred.

da li bi neko bio toliko ljubazan da odvoji par minuta I da napise "korak po korak" uputstvo kako I sta treba uraditi da se na tablet koji ima fabricki HC instalira ICS? Znaci uputstvo za nas laike koji bi zeleli da imaju ICS a nisu bas sigurni da znaju sta treba da urade. Hvala unapred.
Imas na sledecem linku uputstvo. Prvo rutujes, zatim instaliras CWM i posle ubacujes ICS rom
ROOT+CWM
ICS ROM

Poslednja izmena:
U svakom slucaju moras znati sta radis. Planiram kupiti tab za koji dan, pa ako ne bude preobimno za objasniti, sastavicu uputstvo.
Inace negde na pocetku ove teme imas objasnjeno rutovanje, to ti je pola posla. Mozes poceti od toga :)
BTW, lepota ovog tableta je sto ima dosta softverskih bagova pa ce morati da se "cacka". Tesko da ces sa jednim fleshom zavrsiti sav posao :)

A i ako si laik, onda nije baš preporučiljivo stavljati eksperimentalni build ICSa na ovaj tablet.

heh, ladno nisam video novi build ics-a :) 2012.05.22

edit: izgleda ljudi imaju malko problema, a stvari koje pre nisu radile ne rade ni sad :) ja bih ostao na pretposlednjoj verziji...

Poslednja izmena:
Konacno je Smart Tab i u mom posedu :)

Jel je pokusavao neko da odradi upgrade sa ZTE sajta? Koja je verzija roma, ako jeste?
Trenutno mi je SmartTab10-MSM8260-V02d-Dec022011-Vodafone-RS

edit:
Hmm, pise da je ista verzija...

Poslednja izmena:
:-D upravo tako.
Koje god parce hardvera da ja kupim, tesko da ce doziveti zvanicni ICS. Prvo O2X sad i ovo :)
Ali ok, nada umire poslednja :-D

Jel moguce instalirati neku app na ICS posto sta god sam probao da instaliram (play.google)pise mi da je instalirao ali te app nigde nema. Ili moram ici u cwm pa instal from zip....
Inace odusevljen sam kako radi i izgleda ICS

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno