Sat na mom tabu je potpuno poludeo, ima li tome leka? Vreme stalno moram da podešavam ručno, to ume da iritira
Jel ima neko problema sa akcelerometrom,jel tu ima nesto da se podesava,kalibracija i sl.?
Jednom sam probao neke avione da igram,one piruete ne moz` napraviti ni pro.pilotI bas juce se setim toga i ajd da probam,skinem Google Sky Map,ekran je poludeo cim sam ga otvorio..pomera se on kako ja pomeram tablet,ali se isto tako nenormalno trese.
Jel ima neko problema sa akcelerometrom,jel tu ima nesto da se podesava,kalibracija i sl.?
Jednom sam probao neke avione da igram,one piruete ne moz` napraviti ni pro.pilotI bas juce se setim toga i ajd da probam,skinem Google Sky Map,ekran je poludeo cim sam ga otvorio..pomera se on kako ja pomeram tablet,ali se isto tako nenormalno trese.
Provalio sam. Bukurest vodafone prodavnicaJe l' neko provalio gde može da se kupi rezervni kabl? Hoću da kupim jedan da nonstop bude sa mnom, a drugi da mi bude u stanu, ne bih baš da nosim jedan i da izgubim taj.![]()
Sta mislis da li se isplati ovaj dock sobzirom na cenu tableta?Ništa, moraću na jedan vikend tamo, i taman da uzmem dock.![]()
Jel se lako rotuje vodafone tab?
Nisam video,hvala najlepseLukisa, imas uputstvo u prvom postu ove teme![]()
Da li je neko probao ovaj kernel http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23451625&postcount=142
Napisite utiske pa da uporedimo. Cini mi se da i bez OC-a tab radi bolje. Na 1.5ghz definitivno radi bolje sto je prema ovome http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a8260&c=qualcomm_snapdragon_msm8260 njegov preporuceni maksimalni takt.
Jos nisam rutovao moj tab ali ovo mi se sviđa 1,5GHzprimamljivo
Interesujem kako radi da li je stabilan rad na toj frekfenciji, znam da klok ovog procesora ide u rasponu od 1,2 do 1,5 GHz
ali verovatno da ima neki razlog zbog koga ga je ZTE setovao na 1,2 GHz?
Da li se povecala potrosnja baterije zbog viseg kloka procesora?
Ja sam ga stavio na 1458 mhz na ondemand, i rekao bih da radi prilicno bolje.Moram jos da testiram ali stock browser radi brze nego sa starim kernelom, i ono sto mi je najbitnije nisam primetio da se nesto previse greje. Probacu da pustim neku igricu da vidim kako se ponasa po pitanju stabilnosti ali za ovaj svakodnevni rad mislim da je odlicna varijanta . . . Javicu utiske kada ga budem stavio na muke . . . . .
Je li neko video ovaj http://www.gsmarena.com/zte_v96-4593.php model koji ZTE treba da izbaci. Hardver je manje vise isti kao i nas samo sto dolazi odmah sa ICS-om. Predpostavljam da ce modovanje njegovog roma da radi na Smart tab-u biti relativno prosto.
Ne bi trebalo da bude razlike u funkcionisanju. Ja sam ga flashnuo jer imam backup normalno. Jesi li probao ondemand i taj golf na 1.5ghz? Probaj jos neki put da budemo sigurni da je zbog kernela.Ja sam stavio ovaj kernel i uradio O/C na 1.5GHz sa SmartassV2 govenerom i igrao Golf Flick 5 minuta i zabo mi tablet. Btw. je l' ste flashovali sa flashboot boot boot.img ili ste sa flash komandom? Ja sam sa ovom prvom jer sam hteo hteo da istestiram kako se ponaša.
Ja koristim ondemand i zasad radi normalno, definitivno radi stabilnije sa ovim kernelom. Youtube mi je redovno zabadao a sad sam uspeo da sve sto sam odabrao i da odgledam do kraja. Tastatura ima mnogo brzi odziv. Mobilx kazi mi kako da uradim backup, da li da uzmem titanium backup ili da instaliram cwm jer to jos nisam uradio ? Napravio sam gresku sto nisam bekapovao stock rom, nisam u trenutku razmisljao ali nadam se da je ovo dovoljno stabilno da necu ni morati da se vracam na staro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari