dulladin
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.09.2003
- Poena
- 619
Full baterija celu noc punjenje, nije izdrzala 10 sati u idle, koriscen aktivno 2 sata.
dešava se da zapadne feler. to ne znaci da je los ureðaj.
Full baterija celu noc punjenje, nije izdrzala 10 sati u idle, koriscen aktivno 2 sata.
Uspesno root-ova.Testirano sa screenshot aplikacijom
Ja nisam uspeo da uradim root. Udjem u bootloader ali kada mu otkucam fastboot . . . . . i tako daljenapise mi waiting for device i tako stoji kol'ko hoces. Pojma nemam gde sam *****ao stvar. A adb mi radi jer se igram za viewsonic 10s tabletom i normlno sljaka instalacija rom-a. Pomagajte ljudi . . .
Meni je drajver za bootloader našao preko Windows Update na W7.
Ajd neko ko je uradio root, da u adb-u otkuca ovo "dd if=/dev/block/mmcblk0p18 of=/sdcard/recovery_backup.img" i da .img fajl sa sdcard-a okači negde i podeli link. Hvala.
Jos samo da nagovorimo developere cyanogen moda da se pozabave malo i ovim nasim tabletom i bog da nas vidi![]()
Rootovan!
But.... Cisco AnyConnect odbija da radi i problem je kaze datoteka tun.ko
Na root-ovanom 2.3.x AnyConnect radi normalno ali na SmartTab-u se javlja ovaj problem.
Any idea?
Mogli bismo da ih kontaktiramo, verujem da bi CM9 leteo na Smart Tabu.
Bas tako. Problem je kernel modul. Nisam siguran da nas stock kernel to podržava. Evo linka pa probaj https://market.android.com/details?id=com.aed.tun.installer Pažljivo pročitaj uputstva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari