Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

ali to je sve zbog ljudi poslovnici vipa,nekom upisu a nekom ne...ZNACI NIJE DO NAS!!!

Nemam sad ugovor da proverim, na poslu sam. Moguce da to pise ali svakako cu proveriti telefonom sutra. Nije mi jasno zasto nam se fora ugovora razlikuje.

Mislim da sam provalio zašto nam se razlikuju ugovori. marinko98, je l' ti ranije nisi bio korisnik VIPa? Mislim da svi ostali koji imamo ovaj ugovor sa onim "podaci o posebnoj ponudi" smo već postojeći korisnici vip usluga i ta forma se daje nama. Došao sam do tog zaključka pošto gore ima da se čekira 1. Postojeći korisnik, 2. Prepaid korisnik, 3. Preuzimanje ugovora, 4. Promena podataka i ništa više, a meni je čekirano Postojeći korisnik.

U pravu si trenje, nisam pre bio Vip korisnik, na MTS-u sam od početka korišćenja mobilnog telefona(10-12 god.,valjda:))

Ne znam da li čitaš:

To znači da imaš 25% popusta. Dok kod dekija to nije čekirano.

Kod mene je cekirano i popust nije bio aktiviran. Zvao sam ih i kazu javice se.

@marinko98 da li si tablet uzeo bas u vip pslovnici ili kod nekog od partnera tipa Handy itd?

Nema to veze, nisam ni ja bio korisnik vip-a pa sam isto to dobio i znam jos dvojicu s istim slucajem.

ljudi misim da je to do ljudi koji pisu taj ugovor na licu mesta,prosto zaborave,ili misle da je akcija trajala do 31 januara (mislim da je i jedno i drugo neprofesijalno)

@mobilx, uzeo sam ga baš u Vip poslovnici. U ponedeljak ću da nazovem ševa poslovnice(poznajem ga), da ga pitam o čemu se ovde radi i zašto su forme ugovora različiti?

Ja bih trebao taj popust da imam 2 godine,dok traje ugovor.E sad,nisam korisnik vipa,ali keva jeste preko sluzbenig broja a na nju ide ugovor,pa ne znam da li je zbog toga upisano...

Prva stvar, ne može niko da proba da instalira Windows 8 na tablet, jer još uvek nije dostupna Win8 beta verzija za ARM arhitekturu.

Druga stvar, čak i kada izađe Windows 8 za ARM, biće potrebno mnogo truda da se on portuje na ovaj specifični model, a podrška koju ovaj model trenutno ima, ne obećava da ćeš uskoro (ili uopšte) videti Windows 8 na njemu.

Jok, trenutno samo stari developer preview za x86 i x64, a kažem ti, a čak i kada izađe za ARM, opet nije to tako lako kao što si zamislio :) . Biće potrebno tu dosta prilagođavanja od strane developera, a kao što rekoh Vodafone Smart Tab 10 zajednica trenutno nije toliko velika.

@paloma

Ko, Vodafone? :) . Ja sam čuo da oni u poslednje vreme mnogo zabušavaju po pitanju update-ova, tako da se ne bih nadao previše da ćete od njih skoro dobiti oficijalnu verziju. Jedino ako neko od developera krene da portuje ICS za ovaj model, ali i to je u ovoj fazi još jedno veliko "ako".

Pretežno Englesku, samo ponekad Srpsku, pošto je na ćirilici. Zbog čega pitaš?

SwiftKey key tablet, po preporuci redakcije bencha :)

Sinoc sam imao prvo lose iskustvo sa tabletom.upalio film da gledam,baterija na nekih 30-40%,i posle nekih 45-60min,tablet zakuca,tj zvuk ide,a slika zamrzla.na taster za paljenje/zakljucavanje reaguje samo tako sto upali/ugasi ekran.probao sve zivo,ali ne vredi.i ugasi se..e tu vec pocinje nervoza..nece da upali nikako,kacim na punjac,on ni da cuje.i setih se jedne poruke ovde,ostavim ga preko noci na punjacu i jutros ustao i iz drugog,treceg pokusaja upali,sve normalno..

Sve to je problem optimiacije honeycomb-a za ovaj tablet. Kao sto je neko malopre rekao mozemo samo da cekamo da zajednica naraste do one kriticne mase da bi neko od developera uzeo da portuje neoficijelni update. Sto se vodafona tice videcemo ali nisam veliki optimista. . . .

Pazi, sto se mene tice, iskreno uvek je pomagalo - drzim sva tri dugmeta. Drzim drzim drzim drzim........ I posle dosta vremena pustim... Reboot_uje se i to je to.

Ako nista drugo, nekako mi SwiftKey najbolje reaguje, a i brate... Najlepsa je, realno :)

Jel zna neko dali ima ovog tableta na stanju u NS-u ? I jel ima neki posebni uslovi za podpisivanje ugovora ili mi treba samo LK i da sam stalno zaposlen ??

:wave:

Treba da budeš kreditno sposoban ako uzimaš na čekove, oni će to da provere preko lične karte koju im daš.

Slučaj poznanika koji je prošle nedelje išao u VIP da uzme Tab... Kod provere izveštaja Kreditnog biroa, rekli su mu da nije kreditno sposoban, a čovek uredno zaposlen i nema nikakav kredit trenutno (a ni pre toga), pa mu je izveštaj KB čist kao suza. Po njima, to znači da nije kreditno sposoban a realno to znači da nije kreditno opterećen (dve totalno različite stvari). Na kraju su mu tražili izvod iz banke o prometu po računu za zadnja 3 meseca. Bravo za VIP i njihovo tumačenje izveštaja KB :S:

Nazad
Vrh Dno