Ljudi jel imate Force close na Google Doc aplikaciji? Danas je izašla nova verzija i opet isto shit?
ckvrlj je napisao(la):Zaista ne razumem zašto vam toliko smeta što je Gizmo u testu napisao da je ekran loš. I ja sam hteo (i još uvek razmišljam) da uzmem jedan, i malo se igrao sa izloženim primerkom pre desetak dana, i moj prvi utisak je takodje bio da je najveći problem na ovom tab-u loš ekran (mada mi se ni sam dizajn sa onim gumiranim ledjima nije svideo).
Cena ovog taba je u skladu sa kvalitetom koji pruža, i treba samo odlučiti da li prihvatiti niži kvalitet i dati manje para, ili kupiti nešto kvalitetnije i to osetiti po džepu.
Jednostavno, ovaj tablet je super kad pogledaš koliko košta (i to samo ako ti treba 3g internet), ali uopšte nije super kada se uporedi sa boljim (i skupljim) modelima.
Pa kako ko prelomi.![]()
Da, jako iritira. Na početku sam isto imao problem sa Docs aplikacijom i onda je iznenadno proradila, i posle par sati sam probao i onda opet nije htela.
I meni puca Google Doc aplikacija, FC konstantno.
22.000 a danas si uzeo?mdusan je napisao(la):...E da, raskid ugovora kosta 22000 din, barem je tako kod mene. Pozdrav !
22.000 a danas si uzeo?
U cemu je fora s VIP-om? Pre neki dan je covek uzeo tablet uz najjaci paket i cifra je bila 33.000. Odakle im ideja da tako saraju s cifrom?
Jel neko uspeo da provali kako moze da se odradi screenshot sa nekom app ili iz OS-a,ili ipak mora da se root-uje tab?
Ovaj...a gde kucam?kad ga nakacim na komp pa onda iz dos-a?
Da nakačiš na komp pa iz DOS-a. Pre toga ti treba ADB da instaliraš iz SDK i drajvere za tablet. Zavisi koliko ti treba screenshot i koliko vredi da se mučiš oko instalacije ako do sada nisi koristio ADB. Kad jednom podesiš posle je lako![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari