Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

ma, idi.... kada me drugari pitaju koja mu je mana moram svojski da se potrudim da im uopste objasnim šta znači pozadinsko probijanje svjetla. a iskreno, to se baš vidi samo kada uključujes uređaj... posle sve to pada u vodu. :)

Zaista ne razumem zašto vam toliko smeta što je Gizmo u testu napisao da je ekran loš. I ja sam hteo (i još uvek razmišljam) da uzmem jedan, i malo se igrao sa izloženim primerkom pre desetak dana, i moj prvi utisak je takodje bio da je najveći problem na ovom tab-u loš ekran (mada mi se ni sam dizajn sa onim gumiranim ledjima nije svideo).

Cena ovog taba je u skladu sa kvalitetom koji pruža, i treba samo odlučiti da li prihvatiti niži kvalitet i dati manje para, ili kupiti nešto kvalitetnije i to osetiti po džepu.
Jednostavno, ovaj tablet je super kad pogledaš koliko košta (i to samo ako ti treba 3g internet), ali uopšte nije super kada se uporedi sa boljim (i skupljim) modelima.

Pa kako ko prelomi.:)

Poslednja izmena:
Ljudi jel imate Force close na Google Doc aplikaciji? Danas je izašla nova verzija i opet isto shit?

Da, jako iritira. Na početku sam isto imao problem sa Docs aplikacijom i onda je iznenadno proradila, i posle par sati sam probao i onda opet nije htela.

I meni puca Google Doc aplikacija, FC konstantno.

ljudi koji program koristi te za video chat izmedju taba i pc-ja? i kako konfigurisati,nov sam u ovome pa mi treba upustvo...:wall:

ckvrlj je napisao(la):
Zaista ne razumem zašto vam toliko smeta što je Gizmo u testu napisao da je ekran loš. I ja sam hteo (i još uvek razmišljam) da uzmem jedan, i malo se igrao sa izloženim primerkom pre desetak dana, i moj prvi utisak je takodje bio da je najveći problem na ovom tab-u loš ekran (mada mi se ni sam dizajn sa onim gumiranim ledjima nije svideo).

Cena ovog taba je u skladu sa kvalitetom koji pruža, i treba samo odlučiti da li prihvatiti niži kvalitet i dati manje para, ili kupiti nešto kvalitetnije i to osetiti po džepu.
Jednostavno, ovaj tablet je super kad pogledaš koliko košta (i to samo ako ti treba 3g internet), ali uopšte nije super kada se uporedi sa boljim (i skupljim) modelima.

Pa kako ko prelomi.:)

Ma i zezam se ja malo sa Gizmom ali stvarno ekran nije toliko los kako je zvucalo. Dizajn ledja se meni svideo opasno. Juce su me nesto cimali na poslu dok sam citao knjigu pa sam se dosta setkao tamo ovamo sa tabom u ruci... Sve vreme sam razmisljao kako je odlicno uradjen, nema teorije da ti isklizne iz ruke, cak su i one male izbocine na krajevima pozadi na pravom mestu. Mada sve je to subjektivni dozivljaj ali meni se svidelo

Ne znam sta da vam kazem, ja sam juce uzeo tablet I kada sam ga prvi put ukljucio bio sam razocaran kada sam video koliko je pozadinsko probijanje. Evo testiram ga par desetak sati I menjam svoje misljenje. . . . ubedjen sam da nisam pogresio. Prvo meni treba internet, tako da cena od jednog dinara je idealna za mene. Drugo, izuzmajuci ekran koji I nije toliko los koliko sam mislio u prvom trenutku, hardver mu je odlican, rezolucija ekrana odlicna, solidne konstrukcije (po meni dovoljno kvalitetne kada pogledas cenu). Imam viewsonic10s a supruga galaxy tab 7", pa imam neku predstavu sta valja ili ne . . . U Telenoru sam proveravao huawei mediapad 7" iste hardverske osnove ali ocajnog kvaliteta u odnosu na Smarttab10 i cini mi se i da dosta sporije radi ali je to stvar do optimizacije. Ovaj tab ne bih poredio sa modelima tipa galaxy tab 10 jer mu to i nije namena, da mu bude konkurencija ali mislim da je u klasi kupovine preko operatera najbolji izbor. Jednostavno sve radi tacno kako treba I ja sam i vise nego zadovoljan . . . . . E da, raskid ugovora kosta 22000 din, barem je tako kod mene. Pozdrav !

Da, jako iritira. Na početku sam isto imao problem sa Docs aplikacijom i onda je iznenadno proradila, i posle par sati sam probao i onda opet nije htela.

I meni puca Google Doc aplikacija, FC konstantno.

Nikako da provalim šta mu treba i zašto puca. Skoro pa ništa ne piše u logcatu. Samo svitne. Koristim gdocs mnoogo i sve sam se nadao da će novija verzija ispraviti eventualni bug.

Malko razmišljam na temu baterije. Nismo o tome ništa raspravljali ali NiMH baterija (ako dijagnostika ne laže) mi definitivno ne uliva poverenje. To je bre praistorija. Memory effect i ostale gluposti koje prate tu tehnologiju pa još i to da baterija nije lako zamenljiva brinu :trust:

mdusan je napisao(la):
...E da, raskid ugovora kosta 22000 din, barem je tako kod mene. Pozdrav !
22.000 a danas si uzeo?
U cemu je fora s VIP-om? Pre neki dan je covek uzeo tablet uz najjaci paket i cifra je bila 33.000. Odakle im ideja da tako saraju s cifrom?

@mobilx

Koliko ja vidim, baterija je Li-Ion, nema teorije da je NiMH.

@moblix, koju god si dijagnostiku koristio, ona je pogrešna. Baterija je Li-Ion.

Ne znam sta da ti kazem ali toliko pise I toliko su mi rekli . . .

Meni isto pise da je NiMH.

Ja se samo nadam da kernel driver nije dobar i da ova 0(nula) za temperaturu govori da on ipak pogrešno čita vrstu baterije.

Uzeh ga i ja danas, odlična sprava sa odličnom cenom, veoma sam zadovoljan, ekran je sasvim ok, ima i boljih naravno, ali i skupljih.

Jel neko uspeo da provali kako moze da se odradi screenshot sa nekom app ili iz OS-a,ili ipak mora da se root-uje tab?

Ovaj...a gde kucam?kad ga nakacim na komp pa onda iz dos-a?

Ovaj...a gde kucam?kad ga nakacim na komp pa onda iz dos-a?

Da nakačiš na komp pa iz DOS-a. Pre toga ti treba ADB da instaliraš iz SDK i drajvere za tablet. Zavisi koliko ti treba screenshot i koliko vredi da se mučiš oko instalacije ako do sada nisi koristio ADB. Kad jednom podesiš posle je lako;)

Da nakačiš na komp pa iz DOS-a. Pre toga ti treba ADB da instaliraš iz SDK i drajvere za tablet. Zavisi koliko ti treba screenshot i koliko vredi da se mučiš oko instalacije ako do sada nisi koristio ADB. Kad jednom podesiš posle je lako;)

Radio sam sa telefonom kad sam pokusao da ga od-brickujem :)

ljudi da vas pitam? Da li gasite uredjaj kad vam netreba ili ga non stop drzite upaljenim lao mobilni?

Kao mob.

Kad duze ne koristis ugasis, kad cesto palkas ili u rasponu od par sati onda ga ostavis u sleep-u. Tako bar ja radim.

Da li je neko dobio prvi racun za net od VIP-a? Zanima me koliki je iznos, izgleda da se prave pametni pa stavljaju regularne cene a ne sa 25% popusta (tako je barem kod mene).

Nazad
Vrh Dno