Hmmmm, meni je stigao racun... Obracunski period od 24.01 do 25.01. (dva dana) i racun od 141,29din. Izgleda da su stvarno racunali 2190din osnovicu a ne 1642din sa popustom jer bi mi racun inace bio oko 105 a ne 141 dinar. Sutra cu ako stignem da odem i da ih napusavam.
Ovo su mi racunali: 2190 /31* 2= 141,29
Ovo su trebali da racunaju: (2190-25%) /31 *2 = 105.97
ljudi proverite u vipu da li vam je aktiviran popust,ja sam sada zvao i oni se prave ludi kao to nije tacno,ali sam na kraju isterao svoje...Sada cekam poruku da mi posalju da mi je aktiviran popust...
Pa glupo je da ti obračunavaju popust za jedan meseca na račun od dva dana.. kapiram da će ti na prvi ceo račun obračunati kao ceo jedan meseca sa popustom. to mi ima više smisla. onako mogu da ti kažu - prvi popust na 2 dana, u i ostaje ti js 11 popusta na celu pretplatu, minimalni pa ispadne glup što si se bunio. bezveze ćeš da izgubis vreme.. bolje saceka sledeći presek.. btw nikada ne bih gubio vreme za 30 kinima, više vredi moje vreme što sam potrošio da iskucam ovaj post od tih 30 kinti.
pa valjdi bi trebalo da smo svi na toj specijalnoj ponudi posto promocija vazi do 17 februara?
Ja nisam gledao ugovor i sada ga pogledam nepisemi nista za taj popust!!! aaaaa nemoze to tako jedno fa najavljuju na sva usta,a drugo da pise...,sacekacu jos ova tri dana,a onda idem u "krstaski" rat!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari