Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Meni je obračunski period od 6. do 5. Videću kada stigne.

Hmmmm, meni je stigao racun... Obracunski period od 24.01 do 25.01. (dva dana) i racun od 141,29din. Izgleda da su stvarno racunali 2190din osnovicu a ne 1642din sa popustom jer bi mi racun inace bio oko 105 a ne 141 dinar. Sutra cu ako stignem da odem i da ih napusavam.
Ovo su mi racunali: 2190 /31* 2= 141,29
Ovo su trebali da racunaju: (2190-25%) /31 *2 = 105.97

@Sajber

Upravo tako, i meni su obracunali za jedan dan 70,64 :) Sad nije problem, ali sledeci racun ce sto posto ponovo da ''pogrese'' tako da treba na vreme reklamirati.

Hmmmm, meni je stigao racun... Obracunski period od 24.01 do 25.01. (dva dana) i racun od 141,29din. Izgleda da su stvarno racunali 2190din osnovicu a ne 1642din sa popustom jer bi mi racun inace bio oko 105 a ne 141 dinar. Sutra cu ako stignem da odem i da ih napusavam.
Ovo su mi racunali: 2190 /31* 2= 141,29
Ovo su trebali da racunaju: (2190-25%) /31 *2 = 105.97

Pa glupo je da ti obračunavaju popust za jedan meseca na račun od dva dana.. kapiram da će ti na prvi ceo račun obračunati kao ceo jedan meseca sa popustom. to mi ima više smisla. onako mogu da ti kažu - prvi popust na 2 dana, u i ostaje ti js 11 popusta na celu pretplatu, minimalni pa ispadne glup što si se bunio :) . bezveze ćeš da izgubis vreme.. bolje saceka sledeći presek.. btw nikada ne bih gubio vreme za 30 kinima, više vredi moje vreme što sam potrošio da iskucam ovaj post od tih 30 kinti.

Da li vam se u ugovoru pominje popust od 25% na pretplatu?
Trebalo bi da stoji logično u onom delu kao posebna napomena, ali nema ništa???

ljudi proverite u vipu da li vam je aktiviran popust,ja sam sada zvao i oni se prave ludi kao to nije tacno,ali sam na kraju isterao svoje...Sada cekam poruku da mi posalju da mi je aktiviran popust...

Ja sam ga uzeo 1.og,sa vaucerom imam 2 godine popusta,znaci pretplata od 1620din i rekose sta god da se promeni u Vipu meni ostaje ta pretplata te dve godine i nema sanse da se menja.Inace mi rekli da cu do 5.og,kad je obracunski period,bsplatno koristiti tablet i internet..videcemo :)

ljudi proverite u vipu da li vam je aktiviran popust,ja sam sada zvao i oni se prave ludi kao to nije tacno,ali sam na kraju isterao svoje...Sada cekam poruku da mi posalju da mi je aktiviran popust...

I jel si dobio poruku, mozda da sacekam prvi celi racun pa onda da se bunim ako nema popusta?

ne ,kazu tek za par dana ce aktivirati(3 dana)...ako mi ne aktiviraju ja im vracam uredjaj...iz principa!!!

Da li je moguće da su toliko nenormalni da mi moramo da zovemo za aktivaciju tog popusta? Meni u ugovoru piše da sam na specijalnoj ponudi, videću da ih pozovem sutra pre nego što mi počne nov obračunski period.

pa valjdi bi trebalo da smo svi na toj specijalnoj ponudi posto promocija vazi do 17 februara?
Ja nisam gledao ugovor i sada ga pogledam nepisemi nista za taj popust!!! aaaaa nemoze to tako jedno fa najavljuju na sva usta,a drugo da pise...,sacekacu jos ova tri dana,a onda idem u "krstaski" rat!

Pa glupo je da ti obračunavaju popust za jedan meseca na račun od dva dana.. kapiram da će ti na prvi ceo račun obračunati kao ceo jedan meseca sa popustom. to mi ima više smisla. onako mogu da ti kažu - prvi popust na 2 dana, u i ostaje ti js 11 popusta na celu pretplatu, minimalni pa ispadne glup što si se bunio :) . bezveze ćeš da izgubis vreme.. bolje saceka sledeći presek.. btw nikada ne bih gubio vreme za 30 kinima, više vredi moje vreme što sam potrošio da iskucam ovaj post od tih 30 kinti.

Ovo je tacno. Racunaju popust na prvi puni mesec. Da se ne bi desilo kao sa mtsom da dobijes 3 meseca za 1 din, a onda jedan mesec ima samo 2 dana. Ovako se dobija 12 punih meseci popusta, samo ne bukvalno prvih. To zapravo ide nama korisnicima u prilog. Inace ovo je iz licnog iskustva sa popustima u vipu.

pa valjdi bi trebalo da smo svi na toj specijalnoj ponudi posto promocija vazi do 17 februara?
Ja nisam gledao ugovor i sada ga pogledam nepisemi nista za taj popust!!! aaaaa nemoze to tako jedno fa najavljuju na sva usta,a drugo da pise...,sacekacu jos ova tri dana,a onda idem u "krstaski" rat!

Pogledaj u "PODACI O POSEBNOJ PONUDI" treba da bude čekirano i da piše šifra posebne ponude 9ZTETAB10.

Da li ovako treba da bude?

Prilozi

• P1000971 .JPG
    P1000971 .JPG
    86.1 KB · Pregleda: 125
Meni ovako stoji

Prilozi

• uploadfromtaptalk1328364005312.jpg
    uploadfromtaptalk1328364005312.jpg
    652 KB · Pregleda: 127
Kod mene je kao kod darth_ravena

Ako sam dobro primetio, forma mog i vaših formulara za zaključivanje ugovora se razlikuje?

Poslednja izmena:
Razlikuje se. I kod mene je kao kod Ravena, ne pise nista o promociji. Videcu sledeci racun, ako budu makar poslali racun bez popusta raskinucu ugovor odmah. Nemam nameru da se objasnjavam uopste s njima.

Nije ti čekirano promocija kao kod Ravena? Ako jeste, to je za 25% popusta.

Zato sam ja zvao korisnicki servis i oni su mi isto rekli da nemam popust posto ovaj iz vipa to nije naznacio.
I sada cekam da mi to isprave,ako ne uredjaj se vraca bez izgovora,za re pare mogu da uzmem kod telenora slicno!!!

Zato sam ja zvao korisnicki servis i oni su mi isto rekli da nemam popust posto ovaj iz vipa to nije naznacio.
I sada cekam da mi to isprave,ako ne uredjaj se vraca bez izgovora,za re pare mogu da uzmem kod telenora slicno!!!:crash:

Kako bre nemas popust? Pa onda je i svima nama isto tako! Kakvi lopovi!!! Nisam danas stigao ali sutra ih zovem a ako mi isto kazu u ponedeljak sam kod njih da galamim!

E a vi svi zgrabili tablete i pojurili kućama, sledeći put dobro čitajte te ugovore.

Ja bih im zbog ovoga pripretio inspekcijom.

Nazad
Vrh Dno