Jel moze neko da objasni celu proceduru koja sigurno prolazi a gde se tab uzima odmah, sekund kasnije se raskida ugovor i placa se ... koliko kesha ?neko pricha 22k neko 30k.
Sto se tice ghostinga u web pretrazivacu - danas sam se igrao sa jbnm Nexusom i stvar je ista - i ovde ima ghostinga koliko hoces,tako da ta zamerka ne stoji. Sto se tice launchera na vdf-u tacno je da moze bolje.
Btw. Data usage opcija na nexusu - boles'![]()
Odradili su je fenomenaaalno.
Jel moze neko da objasni celu proceduru koja sigurno prolazi a gde se tab uzima odmah, sekund kasnije se raskida ugovor i placa se ... koliko kesha ?neko pricha 22k neko 30k.
Član 17
Ugovorna kazna zbog neizvršenja obaveza
17.1. U slučaju da Pretplatnik raskine ili svojim ponašanjem dovede do raskida odnosno prestanka Pretplatničkog
odnosa pre isteka minimalnog predviđenog perioda njegovog trajanja, kako je određeno članom 5.1.3 Opštih uslova,
Pretplatnik se obavezuje da plati Vipu ugovornu kaznu zbog neizvršenja ugovorne obaveze, u iznosu koji je naznačen
na zahtevu/ugovoru prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa. U slučaju da Pretplatnik ne vrati Vip-u računa odnosno
mobilni uređaj i SIM karticu, iznos ugovorne kazne za neizvršenje ugovorne obaveze, uključivaće i iznos ugovorne kazne
za ne vraćanje opreme kako je određen stavom 17.3.
17.2. U slučaju da Pretplatnik tokom trajanja pretplatničkog odnosa promeni tarifu, iznos ugovorne kazne koju je Pretplatnik dužan da plati u slučaju da raskine ili svojim ponašanjem dovede do raskida odnosno prestanka Pretplatničkog
odnosa pre isteka minimalnog predviđenog perioda njegovog trajanja, ostaje jednak iznosu ugovorne kazne koji je
ugovoren prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa, osim ukoliko nije ugovoreno drugačije i naznačeno na obrascu za
izmene uslova pretplatničkog odnosa.
17.3. Nakon isteka minimalnog predviđenog perioda trajanja pretplatničkog odnosa, u slučaju da Pretplatnik raskine ili
svojim ponašanjem dovede do raskida odnosno prestanka Pretplatničkog odnosa, Pretplatnik je dužan da vrati Vip-u
opremu (mobilni uređaj i SIM karticu) koju je Pretplatnik preuzeo na korišćenje tokom trajanja Pretplatničkog odnosa.
U slučaju da Pretplatnik ne izvrši ovu obavezu odnosno po prestanku Pretplatničkog odnosa ne vrati Vip-u preuzetu
opremu, Pretplatnik će biti dužan da plati Vip-u ugovornu kaznu za ne vraćanje opreme u iznosu od 1 RSD.
Ista masina bolje upakovana sa ispeglanijim softverom http://armdevices.net/2011/09/05/huawei-mediapad-1-2ghz-dual-core-7-1280x800-honeycomb-tablet/
Ja ne znam kako drugačije može da se tumači:
Znači, raskid ugovora = ugovorna kazna koja piše u ugovoru + 1RSD i tablet je tvoj...
Edit: Glasao na XDA. Bilo bi lepo da svi glasaju pa da dobijemo krstenu podrsku.
@mobilx Video sam taj Huawei, ista je masina unutra samo sto je manji. Ne znam sta su mu radili konkretno, ne vidim tu da je ista brzi i sl. Moguce da mu je optimizacija bolja ali sa videa ne mozemo da vidimo ni kakav je display ili kvalitet izrade.
Edit: Glasao na XDA. Bilo bi lepo da svi glasaju pa da dobijemo krstenu podrsku.
Gde ste glasali? Ja u poll-u vidim samo 7-inčnu varijantu.
edit: Ustvari nije u poll-u uopšte, već u onim postovima ispod.
Ja ne nam sta ste vi testirali, ali leti sa adw-om kao novi tablet da sam uzeo! Thumbs up!
Od verzije 1.3.1, ADW je tablet friendly. Kad se čekira Density Hack, ikone se naduvaju ko baloni![]()
Nije mi sad tablet pri ruci ali od sinoc koristim adw i prokleto je odlican. Ima sve to
ADW.Launcher
VIP ZTE SmartTab10
This item is not compatible with your device.
Ovo mi pise na marketu. Kako ste instalirali ADW na ovaj tablet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari