Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Okreni 060 1234 i sve ce da ti kazu... tako da nema rekla kazala... ja sam napisao sta ja znam...

Jel moze neko da objasni celu proceduru koja sigurno prolazi a gde se tab uzima odmah, sekund kasnije se raskida ugovor i placa se ... koliko kesha ? :D neko pricha 22k neko 30k.

Ni jedno ni drugo nije tacno :) Pozovi korisnicki servis VIP-a to ti je najbezbolnija opcija, svakako bolja nego rekla-kazala.

Edit: Nisam video CamBieL-ovu poruku :)

Sto se tice ghostinga u web pretrazivacu - danas sam se igrao sa jbnm Nexusom i stvar je ista - i ovde ima ghostinga koliko hoces,tako da ta zamerka ne stoji. Sto se tice launchera na vdf-u tacno je da moze bolje.

Btw. Data usage opcija na nexusu - boles' :)
Odradili su je fenomenaaalno.

Ghosting mu dođe ono da su slike muljave sekund posle i za vreme skrolovanja? Ako nije može neko da objasni pošto ne shvatam najbolje o čemu pričate.

Aha, upravo to. Muljavi sliku prilikom brzih pokreta i animacije nisu glatke, već iseckane onako.

Jel moze neko da objasni celu proceduru koja sigurno prolazi a gde se tab uzima odmah, sekund kasnije se raskida ugovor i placa se ... koliko kesha ? :D neko pricha 22k neko 30k.

Jel' to fora da se uzme bez ugovora ili da se izadje jeftinije?

Kao što rekoh, meni piše da je ugovorna kazna 20000 dinara, ali i dalje niko nije rastumačio na šta se to odnosi.

Ja ne znam kako drugačije može da se tumači:

Član 17
Ugovorna kazna zbog neizvršenja obaveza
17.1. U slučaju da Pretplatnik raskine ili svojim ponašanjem dovede do raskida odnosno prestanka Pretplatničkog
odnosa pre isteka minimalnog predviđenog perioda njegovog trajanja, kako je određeno članom 5.1.3 Opštih uslova,
Pretplatnik se obavezuje da plati Vipu ugovornu kaznu zbog neizvršenja ugovorne obaveze, u iznosu koji je naznačen
na zahtevu/ugovoru prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa. U slučaju da Pretplatnik ne vrati Vip-u računa odnosno
mobilni uređaj i SIM karticu, iznos ugovorne kazne za neizvršenje ugovorne obaveze, uključivaće i iznos ugovorne kazne
za ne vraćanje opreme kako je određen stavom 17.3.
17.2. U slučaju da Pretplatnik tokom trajanja pretplatničkog odnosa promeni tarifu, iznos ugovorne kazne koju je Pretplatnik dužan da plati u slučaju da raskine ili svojim ponašanjem dovede do raskida odnosno prestanka Pretplatničkog
odnosa pre isteka minimalnog predviđenog perioda njegovog trajanja, ostaje jednak iznosu ugovorne kazne koji je
ugovoren prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa, osim ukoliko nije ugovoreno drugačije i naznačeno na obrascu za
izmene uslova pretplatničkog odnosa.
17.3. Nakon isteka minimalnog predviđenog perioda trajanja pretplatničkog odnosa, u slučaju da Pretplatnik raskine ili
svojim ponašanjem dovede do raskida odnosno prestanka Pretplatničkog odnosa, Pretplatnik je dužan da vrati Vip-u
opremu
(mobilni uređaj i SIM karticu) koju je Pretplatnik preuzeo na korišćenje tokom trajanja Pretplatničkog odnosa.
U slučaju da Pretplatnik ne izvrši ovu obavezu odnosno po prestanku Pretplatničkog odnosa ne vrati Vip-u preuzetu
opremu, Pretplatnik će biti dužan da plati Vip-u ugovornu kaznu za ne vraćanje opreme u iznosu od 1 RSD.

Znači, raskid ugovora = ugovorna kazna koja piše u ugovoru + 1RSD i tablet je tvoj...

Danas video jedan primerak u shopu u Leskovcu, pa kome je bas zapelo... :D

Aman ljudi, ja sam lepo rekao da cu pitati u VIP-u licno kad budem otisao po tablet i pitao sam. 22.000 i dovidjenja (uz 15GB paket)! Jos je covek mislio da zelim da odmah raskinem i kaze nije problem nikakav. Stvarno mi nije jasno sta se tu tumaci po ugovoru 3 dana... Ako onaj u radnji tebi trazi 22.000 za raskid i ne trazi tablet nazad nema pametovanja.
Meni odgovara ovako s netom i to je to. U principu ponuda je takva da ili ostajes do kraja ili raskidas ugovor odmah, sve ostalo se ne isplati uopste.

@mobilx Video sam taj Huawei, ista je masina unutra samo sto je manji. Ne znam sta su mu radili konkretno, ne vidim tu da je ista brzi i sl. Moguce da mu je optimizacija bolja ali sa videa ne mozemo da vidimo ni kakav je display ili kvalitet izrade.

Edit: Glasao na XDA. Bilo bi lepo da svi glasaju pa da dobijemo krstenu podrsku.

Poslednja izmena:
Ja ne znam kako drugačije može da se tumači:

Znači, raskid ugovora = ugovorna kazna koja piše u ugovoru + 1RSD i tablet je tvoj...

Nemam ceo ugovor ali ovo sto pise je sledece.

postoje dve vrste kazne jedna za raskidanje pretplatnickog odnosa pre isteka minimalnog perioda vazenja tacka 17.1 a drugo je kazna za ne vracanje opreme ALI nakon isteka pretplatnickog odnosa tacka 17.3.Nas interesuju obe tacke ali pre isteka minimalnog perioda to jest i ranije raskines ugovor i neces da vratis opremu po ranijem isteku ugovora.

Poslednja izmena:
Ja ne nam sta ste vi testirali, ali leti sa adw-om kao novi tablet da sam uzeo! Thumbs up!

@mobilx Video sam taj Huawei, ista je masina unutra samo sto je manji. Ne znam sta su mu radili konkretno, ne vidim tu da je ista brzi i sl. Moguce da mu je optimizacija bolja ali sa videa ne mozemo da vidimo ni kakav je display ili kvalitet izrade.

Edit: Glasao na XDA. Bilo bi lepo da svi glasaju pa da dobijemo krstenu podrsku.

Hteo sam da pokazem da ovaj HW sasvim ok i da postoji mogucnost da se tablet softverski unapredi. To je sve. Ghosting koji primecujete je uvek izrazeniji na vecim ekranima. Mislim da da ima veze sa ljudskim okom i frekvencijom osvezivanja ekrana. Zato to neko vidi vise neko manje.

Gde ste glasali? Ja u poll-u vidim samo 7-inčnu varijantu.

edit: Ustvari nije u poll-u uopšte, već u onim postovima ispod.

Smarttab7 je isti tablet sa manjim ekranom. Navedes u postu nasu verziju i to je to, ali misli da ako do otvaranja teme dodje, da ce verovatno biti objedinjene. Zato samo napred.

Od verzije 1.3.1, ADW je tablet friendly. Kad se čekira Density Hack, ikone se naduvaju ko baloni ;)

Od verzije 1.3.1, ADW je tablet friendly. Kad se čekira Density Hack, ikone se naduvaju ko baloni ;)

Jos ako ima opcija,kao sto sam ja imao na 7" tabletu,da se iskljuce one razne Nexus-olike,Samsung-olike i Sense-olike animacije menija,tj da bude bez anim.,tablet ima da leti,meni je na tom starom tabletu,koji je kanta spram ovog,sve radilo besprekorno,ulazak u meni se meri milisekundama,izlazak isto..

Nemam trenutno instaliran, ali mislim da može sve da se promeni ili isključi.

Nije mi sad tablet pri ruci ali od sinoc koristim adw i prokleto je odlican. Ima sve to

Onda nisam u toku. :) Probaću posle, nadam se samo da ima ikonu za launcher gore desno kao default launcher, a ne u sredini.

Nije mi sad tablet pri ruci ali od sinoc koristim adw i prokleto je odlican. Ima sve to

Od kad sam usao u svet Androida,bio sam zagrizeni fan Launcher Pro-,ali od kad koristim ADW,mene ledja vise ne bole :D
ADW + Faenza tema = milina :)

PS: radnica iz lokalnog VIP predstavnistva i dalje ne zove,sto ce reci da ga nece ni dobiti.Olaksavajuca okolnost,snajka mi se zaposlila u VIP :D

Poslednja izmena:
Launcher pro i dalje koristim na mobu ali on nije imao update od letos ako se ne varam, deluje mi kao napusten. Zbog njega sam imao povremeni FC.
Cestitam za snajku :D
Valjda ce ti srediti snajka nesto preko veze.

Jeste glasali na XDA? Nemoj da vas sanjam, upisite tamo naziv taba, kopirajte iz postova dole. Svima je u interesu da dobijemo ics i opeglan software.

Za sad,25% popusta na pretplatu :D

Odo` da vote-ujem na xda.

ADW.Launcher
VIP ZTE SmartTab10
This item is not compatible with your device.

Ovo mi pise na marketu. Kako ste instalirali ADW na ovaj tablet?

ADW.Launcher
VIP ZTE SmartTab10
This item is not compatible with your device.

Ovo mi pise na marketu. Kako ste instalirali ADW na ovaj tablet?

Snadji se malo, nije Market jedini na svetu... imas raznih apk-ova po netu, skini na karticu i pokreni. To sto ti Market ne da AWD kao nekompatibilan ne mora da znaci nista... instaliraj iz drugog izvora i vozi...

Pazi, ja sam sve skinuo sa aptoide-a. Ne znam da li ima razlike, ali kao sto rekoh, otkada sam instalirao adw tablet leti. Razlika je neuporediva. Koji video i audio player ste primetili da najbolje radi? Ja za sada mogu samo delimicno da prerucim mx video player sa codec-o adekvatnim. Ostali me svi nesto zezaju.

P.S. ne znam da li ima razlike izmedju adw-ova, ali kada pokrenete adw XE na marketu videcete slike tableta, odnosno HC-a. Zato sam se i odlucio za njega.

Poslao druga-spijuna u VIP poslovnicu ovde,kaze radnica,nema tableta,niti ce ih biti..a meni prekjuce drugu pricu prica :)

ovo mi dodje vec poznata prica kada su "imali" u ponudi ZTE Blade... Znaci dovukli su 100 komada max koje su odmah rasprodali - a nakon toga stajalo na sajtu jos, mesec - dva iako nigde nije moglo da se nadje.

Što se tiče ViP tableti treba da budu isporučeni (ako već nisu danas tokom dana) i počinje distribucija prodajnim mestima. Ako ne sutra onda u ponedeljak će ih biti ponovo u prodaji. Problem je samo što je potražnja daleko veća od moguće količine koju ViP može da dobija.

Nazad
Vrh Dno