@vladimirdowla
Boje su mu isprane, to je jedan od većih problema, pored probijanja pozadinskog osvetljenja na 3,4 mesta. Tačno, lako se vidi kada skroluješ između home ekrana koliko je iseckano i koliko je ghosting izražen i koliko su animacije spore. Posmatrajte plavu liniju dok šaltate, i animacije ulaženja u app drawer - sve će vam biti jasno. Generalno je jako trom, i da, pinch to zoom brzina u browseru na sajtovima sa malo više flash-a je zaista užas živi, uradim gest prstima i posle pola sekunde odreaguje. Nešto je bolja situacija kod sajtova koji nisu toliko zahtevni. U pitanju je default browser.
Šta znam, onima koji nisu probali bolje i za nezahtevne korisnike je dobar, ali ovako sam dobio potpuno drugačiji utisak kada sam ga isprobao, totalno sam se oladio od kupovine. Da ne pominjemo težinu, možeš da ubiješ nekog sa njim 🙂 . Generalno pozitivno gledam na stvari, i ne volim da pljujem po nečemu ako baš ne zaslužuje, ali zaista nisam siguran u kom će tonu ispasti test koji treba da pišem...
Best buy je jako relativan pojam. Vezivanje na dve godine uz ovakav tablet mi se ne čini kao dobra opcija, sada kada sam imao prilike da se nešto bolje upoznam sa njim. Samo još jedna stvar, taj prvi utisak koji dobiješ posle interakcije sa uređajem je najbitiniji, tako da čačkanje od par minuta govori dosta.