Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 395
po svim recenzijama vidim da je vivo bolji, prirodniji, sa vise mogucnosti kroz kamera aplikaciju, a i bogami oko 350-400e jeftiniji.^Zašto tako misliš?
po svim recenzijama vidim da je vivo bolji, prirodniji, sa vise mogucnosti kroz kamera aplikaciju, a i bogami oko 350-400e jeftiniji.^Zašto tako misliš?
Znas kako ja sam probao i 15u i 14u i laica vibe je super ali svaku sliku slika u vinjeti, a vibrant to niie nizasta ne znam ni ko to koristi na bilo kojem uredjaju. Vivo to nema, pa mi i tu vivo vise lezi.To za cenu i kamera aplikaciju je tačno, a što se foto kvaliteta tiče, jeste X300 Pro bio malo bolji na početku prodaje kineske 17 Ultra verzije (iz tog perioda i potiče najveći broj poređenja). Niko nije bio oduševljen sa tim kamerama u to vreme, previše su brljale, posebno u low light uslovima.
Ali sada su sredili softver i deluje da će (za razliku od prošle godine) Xiaomi Ultra biti egal sa Vivo Ultra modelom. Ostaje samo da se vidi koji uređaj će imati prirodniji post-processing, u smislu prirodnog izgleda detalja i što manje crtanja.
Eo ga i Ben - Safe and Sound.
The X300 Ultra has the best cameras of any phone I tested until now. The phone takes magnificent photos in just about any lighting scenario, and this year, Vivo lavished a lot of attention towards video recording, and the result is that the X300 Ultra takes the best videos of any phone around.
Odakle si poručio i kad stiže ? Neka u zdravlju služi!Poručen X300 Pro, nadam se da se nisam zeznuo 😁
Hvala! Poručio sam sa KP, kod ovde svima poznatog prodavca. Trebalo bi oko 20-og da stigne.Odakle si poručio i kad stiže ? Neka u zdravlju služi!
A šta nosiš trenutno ? Baš me zanima poređenje kad bude došaoHvala! Poručio sam sa KP, kod ovde svima poznatog prodavca. Trebalo bi oko 20-og da stigne.
Čekao sam da vidim šta će biti sa S26U, ali smo dobili isto sr... samo drugo pakovanje. Opet... Neću da dajem tolike pare za mediokritetsku kameru. Zato Samsung moje pare neće videti.
Kod Viva me malo brine ovo AI procesuiranje, ali nadam se da će moći kroz podešavanja da se svede na minimum. Prvo sam mislio X9 Pro da uzmem, njegov master mode deluje veoma dobro, ali mi se ipak Vivo više dopao.
Jel mozes da mi navedes prodavca u dm , vidim da svi spominju nekog iz nsHvala! Poručio sam sa KP, kod ovde svima poznatog prodavca. Trebalo bi oko 20-og da stigne.
Čekao sam da vidim šta će biti sa S26U, ali smo dobili isto sr... samo drugo pakovanje. Opet... Neću da dajem tolike pare za mediokritetsku kameru. Zato Samsung moje pare neće videti.
Kod Viva me malo brine ovo AI procesuiranje, ali nadam se da će moći kroz podešavanja da se svede na minimum. Prvo sam mislio X9 Pro da uzmem, njegov master mode deluje veoma dobro, ali mi se ipak Vivo više dopao.
Svi govore o V. T, je l tako ? Koliko vidim on je na KP iz Bg. Sad ne znam o kome drugom se radi.Jel mozes da mi navedes prodavca u dm , vidim da svi spominju nekog iz ns
Postoji odlična GCam za x300 pro, s njim nećeš imati zamerke na processingKod Viva me malo brine ovo AI procesuiranje, ali nadam se da će moći kroz podešavanja da se svede na minimum.
Taman cemo iz prve ruke cuti utiske kad stigneNarucen x300u, poklekao sam...
Ako neko ima zainteresiran za 2mj star x300p u hr javite se
Iskreno zapamtio sam samo da je iz NS. Ja sam komunicirao sa nekim Markom, kod niega je 780e al ne moze neotpakovan da mi nabavi, a meni se ne daju te pare za otvaran tel..Svi govore o V. T, je l tako ? Koliko vidim on je na KP iz Bg. Sad ne znam o kome drugom se radi.
Moj ide za 600 jos imam 5 maskica s njim 😂Iskreno zapamtio sam samo da je iz NS. Ja sam komunicirao sa nekim Markom, kod niega je 780e al ne moze neotpakovan da mi nabavi, a meni se ne daju te pare za otvaran tel..
A kako da mi dostavis?Moj ide za 600 jos imam 5 maskica s njim 😂
Kaze svaki mu na carini otvaraju, al ima snjimak iz Kine da je to taj tel, imei se snjima tel/kutijaPa ne može niko neotpakovan da ti nabavi ? Klasična šverc priča 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari