Uglavnom se kupuju kineske ultre, zbog odnosa cene i dobijenog, a Xiaomi je jedini koji nema android auto u kineskoj verziji pa ga ja odmah isključujem iz opcija, a ova global verzija je bezvezno skupa za jedan Xiaomi, isto kao što je 2000eur smešno skupo za vivo x300u ili sutra Oppo x9u.Nisam se mnogo udubljivao, zašto je Xiaomi 17 Ultra isključen iz cele priče koji telefon uzeti iz kategorije izbora od ULTRI ( Vivo, Oppo, Samsung ) ? Baterija ?
Huawei je prop'o što se mene tiče.^Ili Pura 80 Ultra?
Na početku prodaje u Kini je delovalo da su kamere čak i lošije od 14 Ultra/15 Ultra u nekim uslovima, tačnije sve kamere su opasno brljale u low light uslovima, video snimanje je bilo lošije u svim uslovima.Nisam se mnogo udubljivao, zašto je Xiaomi 17 Ultra isključen iz cele priče koji telefon uzeti iz kategorije izbora od ULTRI ( Vivo, Oppo, Samsung ) ? Baterija ?
U brojnim testovima vidim da Vivo X300 Pro ima veoma dobre detalje, ali često nerealne i prenaglašene boje. Znam da i Vivo ima mod za realnije boje, kao što Oppo ima master mode, ali me zanima kako radi u praksi

Jasno sve. Trenutno je takva situacija da se čeka da se vidi šta će biti kod Oppo Ultre i koja će početna cena da bude. Svakako, tu smo, pa ukoliko nešto dobro od Viva PRO do tad ne natrči na KP ili ovako privatno, javljam se da vidimo bliže kakva je situacija. Zahvalan u svakom slučaju unapred!Ne vredi ultra toliko doplate, samo ako si content creator kome baš znači UW. Može moj brat da ti donese kad dolazi iz Nemačke 5. maja, naručimo od Kineza od kog sam ja uzimao, ispadne jeftinije nego na tradinshenzhen. Ili ti prodam moj ako uguraju neki dobar telephoto u Oppo X9s Pro.
Mislim da se moj izbor maltene sveo na, ukoliko cena i dostupnost uređaja bude adekvatna, OPPO ultra ili na Vivo PRO. Previše se Vivo Ultra usmerio ka onom zoom kitu lensu i slično, umesto da se fokusira na ono zbog čega bi širi broj ljudi krenuo da ga razmatra, da ode, bar malo, u smeru komercijale ( veća baterija, main kamera od 23mm spram 35, možda još koja sitnica koja bi privukla standardniju populaciju kao best of the best izbor, kao što trenutno mislim da pokušava OPPO ). To bi ga dodatno popularizovalo jer realno, daleko je od iole bitnog udela na tržištu, a shodno onome što smo svi očekivali, Vivo ultra, možda nije otišao baš u nekom željenom smeru ( ne kažem da je otišao u lošem smeru, ali ne u, možda većini željenom ).I ja cekam oppo I plasim se da cu pokleknuti i naruciti vivo uprkos svemu sto sam video na yt. Sad sam gledao nekog Rusa i on je poredio sa 200u i apsolutno kaze da nema razloga prelaziti sa 200u a to bi isto znacilo I za 300 pro medjutim hajde da sacekamo da neko uradi bolji test pa da vidimo.
Slazem se za telefoto kit,sve se svelo na to. Sto se tice 23 vs 25mm kada budes koristio 35mm videces razliku. Kada sam uzeo 200u bilo mi je cudno, medjutim toliko sam se navikao da mi sad 300 pro izgleda cudno ,mnogo bolje je 35mm,. Nsam fotograf niti se bavim time ali svakako bih sada uvek birao 35mm .Mislim da se moj izbor maltene sveo na, ukoliko cena i dostupnost uređaja bude adekvatna, OPPO ultra ili na Vivo PRO. Previše se Vivo Ultra usmerio ka onom zoom kitu lensu i slično, umesto da se fokusira na ono zbog čega bi širi broj ljudi krenuo da ga razmatra, da ode, bar malo, u smeru komercijale ( veća baterija, main kamera od 23mm spram 35, možda još koja sitnica koja bi privukla standardniju populaciju kao best of the best izbor, kao što trenutno mislim da pokušava OPPO ). To bi ga dodatno popularizovalo jer realno, daleko je od iole bitnog udela na tržištu, a shodno onome što smo svi očekivali, Vivo ultra, možda nije otišao baš u nekom željenom smeru ( ne kažem da je otišao u lošem smeru, ali ne u, možda većini željenom ).
Uglavnom sam imao tu negde 23-25 kao main, nikad 35mm, tako da zaista ne mogu da tvrdim ništa dodatno, trentno mi deluje kao preusko, mada to je ono kad govoriš bez iskustva, možda bi mi se i svidelo, naročito kad uz dolazi veoma kvalitetna ultra wide koja može da pokrije ono što fali.Slazem se za telefoto kit,sve se svelo na to. Sto se tice 23 vs 25mm kada budes koristio 35mm videces razliku. Kada sam uzeo 200u bilo mi je cudno, medjutim toliko sam se navikao da mi sad 300 pro izgleda cudno ,mnogo bolje je 35mm,. Nsam fotograf niti se bavim time ali svakako bih sada uvek birao 35mm .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari