Šta je novo?

Vivo x200 Series

A velika ti je razlika x200 pro i x200 ultra😂
Onaj ko je ne vidi ni na papiru njemu je dovoljna i nokia 3310.
nemoguce da je 50/50, Vivo uvek pobedjuje, vivo i sa pro mini i 200s i realme uvek pobedjuje xiaomi ultru 👑

nisam poslao klip zbog fotki nego zbog mikrofona na 20:28 pa na dalje zbog toga sto je "kanta" a ako je nekom mikrofon "kanta" to je onda Vivu.

ima i ovde od 1:52 pa na dalje koliko samo Vivo "kida" Xiaomi sa mikrofonom 😂

Xiaomi ima ubedljivo najbolji mikrofon i zvucnike

Nisam ni rekao da kida Vivo naprotiv komentarisao sam video klip od onog Rusa. Kada smo već kod mikrofona Oppo x8u je za 2 klase bolji od obojice.
Idi uživaj u 15u i ok skapirali smo da ti je Xiaomi brt najjači🤣

Onaj ko je ne vidi ni na papiru njemu je dovoljna i nokia 3310.

Nisam ni rekao da kida Vivo naprotiv komentarisao sam video klip od onog Rusa. Kada smo već kod mikrofona Oppo x8u je za 2 klase bolji od obojice.
Idi uživaj u 15u i ok skapirali smo da ti je Xiaomi brt najjači🤣

Dzaba papir to sta pise na papiru nista mi en znaci spram realnog koriacenja.Napraviste citavu polemu oko kamera na telefonu koje su generalno jako slicne i nekome vise dopadljive na jednom uredjaju dok nekome na drugom i tako u krug.

Ne vidiš ni koje su razlike u hardverskom delu tako da sumnjam da bi ih ti video i u realnom korišćenju. Ovde nisu u pitanju nijanse ili preference. Naravno svako ima pravo na mišljenje ali bez nametanja Xiaomi brt pogotovo u Vivo temi. Odličan je x15u, ali lošiji od x200u i to je jasno. Ne bih vas više zadržavao koristite šta god i svako dobro😉

Ne vidiš ni koje su razlike u hardverskom delu tako da sumnjam da bi ih ti video i u realnom korišćenju. Ovde nisu u pitanju nijanse ili preference. Naravno svako ima pravo na mišljenje ali bez nametanja Xiaomi brt pogotovo u Vivo temi. Odličan je x15u, ali lošiji od x200u i to je jasno. Ne bih vas više zadržavao koristite šta god i svako dobro😉

Ja druze nosim samsung nisam "xiaomi brat" samo sam realan u kameri minijaturne razlike u paketu celom i bolji xiaomi.

Kaska Xiaomi celu jednu generaciju.
Vivo je koristio HP9 dok 15U nije bio ni u razvoju.
Možda može da se poredi sa X100U u nekim situacijama, X200U je u drugoj ligi. (👑)

Softverska podrška zasebna priča. Dok Vivo pegla softver i izbacuje redovna ažuriranja svake dve nedelje najmanje, Xiaomi korisnici su zadovoljni ako dobiju bezbednosno ažuriranje jednom u tri meseca.
Boli me uvo i za Xiaomi i za Vivo, ali se klinački ponašaš sa ovim krunama i Vivo king hajpom, drugim ligama itd, prelazi polako u fanboj flejm. To onda isprovocira psychofedex-a i onda svaka nova stranica ima po gigabajt foto kropova i poređenja, dok se ''ne dokaže'' koja kamera je bolja.

Što se softvera tiče, u prvih mesec dana korišćenja su bila 3-4 ažuriranja (14 Ultra), i nedavno neka zakrpa valja. Za sada telefon radi munjevito brzo, i bez bagova, ali ima sitne padove fluidnosti, posebno u nekim aplikacijama (npr. listanje imenika u Viber-u, mada sam primetio da Vajber najbolje radi na Pixel i Sony telefonima, iz nekog razloga). Ja sam alergičan na kineske softvere i UI, tako da svakako neću prećutati ako bude nekih problema. Za sada je sve jako dobro, posebno za Xiaomi standarde na koje sam navikao do sada, na osnovu Xiaomi telefona niže/srednje klase (iz okruženja, i koje su koristili roditelji).

Crvena mi na ovom klipu ne deluje nešto, druge dve su mi više premium. Ali ovaj creators kit udara guze. Dao bih dobre pare za taj set

Poslednja izmena:
Prepucavanja ostavite za pm, valjda je jasno šta je tema ?

Ja se još lomim isplati li se prodat x100u za 600e i nadodat još 600 za 200u + kit.
Iste muke i mene muče :)
Ovi što se prepucavaju da li je alternativa Oppo X8 Ultra, ili Xiaomi 15U itd itd... nemojte džaba trošiti život na to. Vivo je trenutno stepenicu iznad. Pregledao sam sve moguće recenzije i poredjenja. Jako bih se razočarao kada bih sa x100U prešao na neki drugi kineski brend (o Samsungu i Iphone i ne govorim jer se nadam da više nikad neće biti tema poređenja sa bilo kojim kineskim flagshipom)

Imam jedan problem ako neko zna da pomogne. Nestao mi onaj prevoditelj na desnoj strani kad povučem. Mora da sam nešto obrisao. A ne znam šta. Pokušao sam emitirati da ga vratim tamo ali ga nema u sistemu. A ne znam kako da vratim

Evo ga i poređenje X200 Pro vs X200 Ultra vs X100 Ultra i još nekoliko aktuelnih uređaja:

Evo ga i poređenje X200 Pro vs X200 Ultra vs X100 Ultra i još nekoliko aktuelnih uređaja:

hocu li biti banovan i lincovan od Vivo ljubitelja 🤔 ako samo pokazem na jednu stvar, imam ih vise ali neka jedne samo za sada 22:29 Vivo vs Samsung nocni snimak ultra wide Vivo sa optickom stabilizacijom i Samsung bez stabilizacije.

"korist od sumnje" sto bi Ameri rekli jeste da telefon jos nije zvanicno u prodaji i da ce biti peglan, ali ono. reklamirali UW i opticku stabilizaciju i izbacivali poredjenje sa Ajfonom na zvanicnim stranama a gle ovo sad

Surprise surprise... 😁

Prilozi

• Screenshot_2025-04-29-05-31-01-82_b72a20be883aec8a014bd2b7c7038e87.png
    Screenshot_2025-04-29-05-31-01-82_b72a20be883aec8a014bd2b7c7038e87.png
    1 MB · Pregleda: 68
X200 Ultra od 1030 eura sto je u redu cena,sa obzirom koliko je Xiaomi 15 Ultra i S25 Ultra.

Bez garancije, rezervnih delova i sa kineskim sw.
Cena je i dalje nerazumna.

Kad ja budem prodavao moj x100u cena će mu biti viša od cene novog x200u zato što je psyhofedex rekao da je x100u najpametnija kupovina sada.😁

@thebatman
Lako je vama u EU kad možete direktno da naručite... :D

sta ce ti garancija i rezervni delovi?

da li znas nekog kome je telefon crkao u poslednjih 5 godina? pa i da ti crkne, izadje te skoro jeftinije da porucis 2 komada nego jedan iphone 16pm kod nas u prodavnici.

Kad ja budem prodavao moj x100u cena će mu biti viša od cene novog x200u zato što je psyhofedex rekao da je x100u najpametnija kupovina sada.😁
pametan potez :D

sta ce ti garancija i rezervni delovi?

da li znas nekog kome je telefon crkao u poslednjih 5 godina? pa i da ti crkne, izadje te skoro jeftinije da porucis 2 komada nego jedan iphone 16pm kod nas u prodavnici.

pametan potez :D
Kako šta će mi ? Zar ti nisi olomio xiaomi 14u ? Šta da si to uradio sa Kinezom od 1000e bez rezervnih delova i servisa ? Mogao bi da ga bacis samo u wc šolju.. ali vaše pare, možete da ih zapalite što se mene tiče:)
Ja samo hoću da kažem da je 1000e za Kineza koji je za CN tržište bukvalno bacanje para, makar iz mog ugla

@thebatman
Pa ovde sam cuo za njega, valjda ce se neko javiti da potvrdi legalnost, ili suprotno 😃

Kako šta će mi ? Zar ti nisi olomio xiaomi 14u ? Šta da si to uradio sa Kinezom od 1000e bez rezervnih delova i servisa ? Mogao bi da ga bacis samo u wc šolju.. ali vaše pare, možete da ih zapalite što se mene tiče:)
Ja samo hoću da kažem da je 1000e za Kineza koji je za CN tržište bukvalno bacanje para, makar iz mog ugla
jesam ali da nisam imao osiguranje, popravka bi me iznela tipa 600e da ga vrate pod garanciju gde mi opet dođe bolje da poručim nov nego da popravljam taj.
garancija nije osiguranje a ja iskreno ne znam da li znam nekog da mu je telefon crkao sam od sebe.

a ako ćeš već o popravci, delovi za Kineze su jeftiniji na aliju nego ovde kod nas za Samsung i ostale, a svaki servis zna da zameni ekran ili zadnju stranu, nebitno koji telefon.
tako da u slučaju loma ekrana, ovde bi platio od 300 do 400e popravku, a ovako s aliexpressa novi ekran 100-150e i servisu 50e za ruke

Za 500e da se rizikuje, mada uvek može da iz cista mira crkne displej dobije neku rozu liniju ili ode nand.

Nazad
Vrh Dno