Šta je novo?

Vivo x200 Series

Mene najvise zanima ultra kakva ce biti, ne zanima me da li ce biti globalna verzija.

Pitah juce fabriku iz Kine od koje poručujemo robu jel mogu da mi pošalju u sledećem kontejneru jedan X200 pro, nešto se raspitaše i konačan odgovor je da mogu, ali ne znaju šta će biti na nasoj granici jer neće biti u specifikaciji robe koja stiže i koja se carini. U prevodu, poješće ga mrak. Ipak ostaju samo legalni tokovi.

Odakle je kupljen?

A naša carina? 😃

Svaka čast za sreću, mada možda zavisi i u koji grad se naručuje ? Meni su svaki telefon ikada koji sam naručio sa Alija rebnuli sa *0.32 ..

Inače sada gledam malo AliExpress, ako je verovati Kinezima taj vivo nema LTE 20 ? Mada cenim da je greška kod kineza

Prilozi

• Screenshot_20250207-103426.png
    Screenshot_20250207-103426.png
    254.3 KB · Pregleda: 85
Inače sada gledam malo AliExpress, ako je verovati Kinezima taj vivo nema LTE 20 ? Mada cenim da je greška kod kineza
Baš sam to hteo da pitam, vivo x100 ultra provereno ima b20 jer ne postoji global verzija a ovde to nije slučaj, tako da je to dobro pitanje...

Ja da narucim preko alija, osecam da bi me rebnuli dobro. Prosao si odlicno. Najbolji tel na trzistu si uzeo za smesnu cenu. Nek te lepo sluzi i za bolji da promenis.
Za nedelju dana ocekujem/ ocekujemo neku recenziju. Proveri nekako za b20 da li ima, x100u ima sigurno.

Da da, evo i sa njihovog oficijelnog sajta.
E sada za 5g je pitanje, ako 5g uopšte ikada i dođe u Srbiju. :)

Prilozi

• Screenshot_20250207-134944.png
    Screenshot_20250207-134944.png
    231.9 KB · Pregleda: 74
Nazad
Vrh Dno