DarkoDjeric
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 135
Pogledajte prilog 487256
malo se ubucio, slučajno pojeo samo dva oppa za večeru
Bolje da se ubuci al da kamera "suri" 😀
Pogledajte prilog 487256
malo se ubucio, slučajno pojeo samo dva oppa za večeru
UW na P60 Pro zaostaje kvalitetnom?2. Kamera: Nisam tako oduševljen na prvu kao što sam mislio da ću biti. Najbitnija mi je bila telephoto kamera i ona stvarno pravi vrhunske fotografije. Glavna zaostaje za Mate 50 Pro po meni, oseća se nedostatak varijabilnog otvora blende. Sinoć smo s drugom malo upoređivali slike sa njegovim P60 Pro, ultrawide fino zaostaje kvalitetom.
Ovo je malo too much što se tiče izbočina kamera, znam da se protiv fizike ne može ali mogli su sa nekim blažim podizanjem da idu.
Obrnuto,na x200 proUW na P60 Pro zaostaje kvalitetnom?
Na X200U definitivno neće pošto će biti veličine glavne kamere..e sada, da li ti odgovara 35mm default FL je druga stvar. Ali gotovo duplo veće ostrvo kamere dovodi u pitanje mnogo toga :/Obrnuto,na x200 pro
1/1.28'', da. Zato mi i nije jasno šta rade, već im je 1'' bio lossless na 50mm na X100U - bukvalno su ovime duplirali veličinu ostrva a kvalitet će biti identičanCekajte ultri nije glavni senzor 1/1 vec 1/1.28?
35mm glavne kamere mi odgovara više nego 23mm. Možda neće kamera sklop ni biti toliko problem, čini se sa slika da su okvir na ostrvu malo stanjili i da je samo ostrvo malo pomereno ka vrhu telefona. Svakako su to mogli mnogo bolje da reše, nisu morali da podižu celo ostrvo, mogli su da odrade stepenasto kao npr. ZTE ili Huawei. Ovako veliko zahteva kompromis a sve manje mi se prave kompromisi oko telefona.Na X200U definitivno neće pošto će biti veličine glavne kamere..e sada, da li ti odgovara 35mm default FL je druga stvar. Ali gotovo duplo veće ostrvo kamere dovodi u pitanje mnogo toga :/
kolicina svetlosti.1/1.28'', da. Zato mi i nije jasno šta rade, već im je 1'' bio lossless na 50mm na X100U
Da, a pošto je vivu koji noć pretvara u dan inače falilo svetlostikolicina svetlosti.
fotka sa ISZ-om mozda nije gubila na kvalitetu, ali je blenda trpela. sad kad je native na 35mm, svakako bi trebalo da bude bolji kvalitet sa vise svetla nego sa ISZ-om.
mene vise brine UW, jer, meni je licno beskoristan i stvarno ne planiram da ga koristim previse, a zbog velicine senzora ce 23-28mm kropovi bas trpeti.
samo da ne ispadne da se ce biti korisni 14-24mm, 35-50 i 85mm. previse mi tu rupa ima
Gde je taj popust za Oppo?Svakako razlika je minimalna, npr oppo 65-70mm ima više teksture nego Vivo sa 85mm i većim senzorom (noću takođe).sve je do optimizacije ☃️
PfffGde je taj popust za Oppo?![]()
kidaju boje a koliko vidim sva tri ce imati razlicitu teksturu
Srebeni izgleda ultra jeftino, tamno sivi i crveni su finikidaju boje a koliko vidim sva tri ce imati razlicitu teksturu
Vecni problem sa Kinezima, jednostavno imaju te "cheap" poteze od dana kad su samo lose kopirali druge.Sve je ok osim što ovaj četvrti (fejk) kamera modul deluje baš loše, kao na najjeftinijim kineskim telefonima. Bolje bi bilo da su tu ubacili dual LED blic, ili možda Zeiss logo.
Mislim ako ti je cilj isključivo global, da, možda, mada je preskup za ono što nudi.Po meni ko opet juri ove neke foto telefone mozda je bolji izbor xiaomi 15 ultra.🤔
Jedini način da camera island izgleda simetrično, pošto je nemoguće bilo šta smestiti tu zbog ogromnog periskop modula koji se proteže celom širinom.Sve je ok osim što ovaj četvrti (fejk) kamera modul deluje baš loše, kao na najjeftinijim kineskim telefonima. Bolje bi bilo da su tu ubacili dual LED blic, ili možda Zeiss logo.
Meni je srebrni vrh!Srebeni izgleda ultra jeftino, tamno sivi i crveni su fini
Podrzavace, a sigurno cemo da znamo tek kad bude prezentacija modela.Jedini način da camera island izgleda simetrično, pošto je nemoguće bilo šta smestiti tu zbog ogromnog periskop modula koji se proteže celom širinom.
Inače, tu unutra piše "ultra" 😄
Meni je srebrni vrh!
Jel se zna da li x200u podržava band 20 kao njegov prethodnik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari