Šta je novo?

Vivo X100 Ultra



Ovaj lik i valja inače kineske telefone na telegramu, ja nisam smeo da se kockam sa uplatom unapred iako je legit 😁
 
Pa i sad moras da uplatis unapred odredjeni iznos novca, a lik je tek otvorio nalog na kp. 😅
Kad bi trebalo da ti stigne "azdaja" od tel?
 
Od 28.salju tek... Nadam se da neće biti nekih problema. Počela je cena da mu pada polako
 


Izašao je juče veliki camera update
 
Ima par mojih drugara, šta te interesuje?
Možeš da posetiš našu grupu na telegramu, ima nas 5-6 iz Srbije, ostalo su Rusi i stranci, možeš da pitaš sve što te zanima.

Za sad je jako mala prednost Ultre u odnosu na Pro i sa ovakvim stanjem stvari Ultra se ne isplati. Ali, Vivo stalno izbacuje ažuriranja za kameru i to polako dolazi na svoje mesto.
I Pro se redovno poboljšava.
1000005187.png
 
Nema B20 band za razliku od Ultre ali niko se ne žali. U većim gradovima nećeš imati problema, u ruralnim mestima samo 3G+. Baterija dva dana, portret fotke ubica. Prvog juna je Choice na Aliu, biće kupona i svega, cena za 12/256 biće 600 ili možda čak nešto ispod 600$. Nema konkurencije.
 


Kakve brutalne kamere, ko hoće da preskoči hvalospeve i kenjazu nek premota na 10:30. Top top kamere
 
^steta što je koristio sa starim updateom, izašla su dva velika updatea za kameru za dva dana.
 
Jos jedan ultra mega giga kamera telefon bez fizickog tastera za fotografisanje...

Ziveo, Sony! :D
 
Nisam impresioniran.
Ista prica kao i sa 14 Ultra, jos 150-200e na cenu telefona.
 
Sve je to lepo na recenziji, al dok ne vidim, ne verujem. Dok Vas vise ovde to ne isproverava i provuce kroz ruke, sto se tice recenzija, za mene, mogu macku o rep okaciti
 
Fotografijama može lako da se manipuliše ali videom ne, ima u par kadrova odraz na njenim naočarima gde se vidi sa snima sa x100 ultra. Možda su uslovi idealni ali su mogućnosti, kao i kvalitet videa baš baš na visokom nivou.
 
Одлично поређење, за сада делује као Over kill у односу на Pro модел који већ био одличан...
 
Jeste ga nahvalili a tek ce izgleda da ga hvale. Nego zar ce takvom telefonu biti problem da radi normalno kod nas sto ste vec spominjali oko notifikacija, nesto slicno kao na Huawei od kad je pod sankcijama.
Po meni dzaba sve ako to bude zaista tako, jer kao ni za Huawei ja ne bih izdvojio toliko novca a sutra da mi stekaju poruke, pozivi, notifikacije, signal... bzv
 
Sve notifikacije rade normalno. Kinezima je prioritet baterija i OS dosta agresivno suspenduje aplikacije. One aplikacije za koje su vam potrebne instant notifikacije isključite battery saver I stiže normalno.

 
Sve notifikacije rade normalno. Kinezima je prioritet baterija i OS dosta agresivno suspenduje aplikacije. One aplikacije za koje su vam potrebne instant notifikacije isključite battery saver I stiže normalno.


Super da je tako, vidjet cemo kad prodje malo vremena, malo vise testiranja...
Iskreno rado bih uzeo nesto mimo Samsunga, ako bude sa ovim telefonom sve kako treba, vrlo moguce da cu ga pazariti. Huawei sam otpisao davno, koristim njihov poslednji model sa fabrickim gms.
 
Ноћне фотке шију, истестрираће то Бен детаљно.
 
Izašao je i danas novi update, neverovatno da Vivo gotovo dnevno izbacuje poboljšanja.

New update?

camera
Added support for some head-mounted MR devices to use vivo X100 Ultra for real-time view , achieving a more immersive shooting experience

Improves the stabilization performance of basic 4K60fps video recording, making the overall picture more stable and the camera movement smoother

Optimize the shooting stability of stage mode under high temperature conditions to enhance the shooting experience of stage scenes

Optimize the camera zoom smoothness and improve the zoom shooting experience

Optimize super night scene photography clarity and improve photo viewing experience

Optimize the exposure and clarity of photos taken by some third-party apps to improve the shooting effect

Battery
Optimize standby power consumption in some scenarios to improve battery life

Bluetooth
Optimize and improve the stability of car Bluetooth connection, and solve the problem of occasional disconnection of car Bluetooth in some models

sysstem Optimize screen display effects, and the picture display is more transparent
 
Jel neko poručio ovaj tel kod nas? Jel bezbedno dati liku sa kp avans a ima samo jednu pozitivnu? Da li radi google pay sa kineskim firmware-om?
 
Nazad
Vrh Dno