Pa svakako da bi ti značilo da razumeš šta su funkcije i procedure, zašto se i kako deklarišu promenljive, koji sve tipovi podataka postoje, te šta su to dinamički tipovi itd. O dijagramima toka i osnovnim petljama da i ne govorim. A koncept objektnog programiranja ćeš morati da skapiraš usput. 🙂Ne radi se o ispitu. Nije bas da nemam pojma o programiranju, ali davno to bese (jos od vremena Fortrana i Pascala nemadoh potrebe za njim). Ne verujem da ce mi to staro znanje (u tragovima) ista pomoci po pitanju VB-a. Jedino mi mozda bude znacilo to sto sam u to vreme dobro kontao stvari i nije mi bila strana logika programiranja.
Ako je za Excel onda nema dalje priče... Moraš se odmah baciti na praktične primere, jer te ni jedna teorija programiranja neće upoznati sa objektnim modelom ofis dokumenata. 🙂Da ne duzim. To mi treba za posao i to prvenstveno kao podrska Excelu jer ga dosta koristim i puno bi mi znacilo da ga dopunim znanjem VB-a. Nadam se da sam sada bio malo jasniji. Hvala na brzim odgovorima.
Ili jednostavno ako si uclanjen u neku biblioteku, pre par dana sam video bas fine knjizice (dobro, malo su deblje) za programere pocetnike i programere-programere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari