a šta predlažeš za moju konfiguraciju?Vista je super, ali na jačim računarima (Core 2 duo, 2GB RAMa, neka nvidia 7xxx ili 8xxx itd).
Za tvoju konfiguraciju je bolje da teraš XP.
i ja se mislim da je bolje da ostanem na xp....ali znatizelja,znatizelja
sutra cu da downloadujem Vistu pa da je probam,pa cemo videti za dalje
Windows ME bi bio sasvim OK. :d :smoke:a šta predlažeš za moju konfiguraciju?![]()
a šta predlažeš za moju konfiguraciju?A64 2800, 1GB, GF 5700...
Na toj konfi, Vista Ultimate sa Aerom leti k'o luda!![]()
hehe, to je jedini Win9x koji nisam nikada imao na svom kompuWindows ME bi bio sasvim OK. :d :smoke:
1. ma, sve što ne treba (kao i na XP, uostalom!)1. Sigurno si pogasio neke servise
2. Može vista da radi, al ti recimo teško da možeš igre da teraš na toj mašini.
3. Što se tiče programa, meni primetno sporije rade nego na XPu. Corel i Adobe CS3 se otvaraju bar 2x brže na XPu nego na visti, a isto toliko i brže rade na XPu.
a sto ne probas neku downgrade-ovanu verziju 2003 Servera (workstation)? Komp mi oziveo posle 2003 Servera...sad koristim eXPerience-ovu verziju istog...brzi je i bolji i uglavnom nema boljke kao sto to ima XP...skoro svi programi sto rade na XP-u rade i na serveru...
Slazem se s [email protected]ao sam vistu i stvvarno ne vidim neki preterani napredak u os-u u odnosu na xp osim fancy look-a i preterane HW zatevnosti....za sada xp sp2 zakon,a vista jednog dana sigurno kad je srede i izadje SW koji ce je podrzavati ali ne sada jer necu radi prestiza i price kako imam vistu da se patim s gomilom programa i kompatibilnosti...Ma koju masinu da imate trenutno ne znam sta dobijate instalacijom Viste osim fancy look-a i pacenja oko pokretanja programa i igara tipa ovo je za Vistu, ovo nije, ovo cu u compatibility mod... Ma jos godinu dana dok lepo ne sazri OS dok se ne pojavi SP1 ja drzim lepo XP nakojem sve pici i radi kako treba....
bez dual core cpua i 4gb rama ja ne bi stavljao vistu![]()
bez dual core cpua i 4gb rama ja ne bi stavljao vistu![]()
uff...kad chitam ove komentare,sve su manji izgledi da cu da predjem na vistu.....
Workstation verzija servera 2003 je XP. Ne postoji ni jedan razlog za takvu akciju.
to stoji, nego, meni barem (imam 2003 Server Enterprise |eXPerience izdanje| - nisam je downgrade-ovao) mnogo brze radi od klasicnog XP-a...brzi boot, programi se brze izvrsavaju (oni koji meni trebaju), bolji memory management (jednostavno manje trosi
), itd...
ali obrati ipak pažnju više na komentare ljudi koji koriste (ili su bar probali) Vistu! Ovi koji to neće, a Vistu su videli samo kao screenshot u temi o desktopima, nisu merodavan pokazatelj!
Uostalom, uvek je najbolje rešenje da sam probaš, pa vidiš! Sve drugo su prazne priče...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari