Ako je RF Virton crkao na PayPalu (a i na ostalim sajtovima koji to proveravaju) zbog drzave, za ocekivati je da ce i RF Revolving Visa da crkne ubrzo. Moguce je da jos nisu sve kartice prebacili sa Austrije na SCG.driver je napisao(la):Ovaj ceo thread ko gluvi telefoni![]()
moneybooker ti je odbio virtuonku??????Spotter je napisao(la):ne znam o kojoj raiffeisen banci pricas, ali moju virtuonku su u poslednjih 10 dana odbili 'samo' skype, moneybookers i paypal...
tiha je napisao(la):Ako je RF Virton crkao na PayPalu (a i na ostalim sajtovima koji to proveravaju) zbog drzave, za ocekivati je da ce i RF Revolving Visa da crkne ubrzo. Moguce je da jos nisu sve kartice prebacili sa Austrije na SCG.
driver je napisao(la):Ovaj ceo thread ko gluvi telefoni![]()
kada si otvorio nalog?zeljkoBU je napisao(la):moneybooker ti je odbio virtuonku??????
ja sam pre nedelju dana bez problema na MB racun prebacio 30eura sa nje...
Ma slazem se ja 100%. Bilo bi najbolje da se javi neko iz RF-a i kaze u cemu je stvar. Ovako mi se cini da je to sto Revolving radi vise slucajnost nego nesto drugo. Kakve smo srece, crknuce ce bas kad nadjem nov 1D MKIIn za $500 i pobedim na licitaciji :ddriver je napisao(la):@tiha: Zashto mislish da ce RF Revolving crci, kada 1) ne znamo razlog crkavanja Virtuona 2) Virtuon je radio na paypalu bar dve godine samo koliko ja pratim, a Revolving kartica nema ni 6 meseci otkad postoji, tako da lagano, koristimo dok radi![]()
Tony je napisao(la):Da ne otvaram novi tred...
Jel prolazi virtuon na amazonu? Tamo, ako sam dobro razumeo, nema posrednickih kompanija (poput paypala) vec ide direktno uplata? Jel salju u Srbiju? Pazario bih neke knjige, pa da ne uzimam dzaba virtuon ako ne vredi...
Tony je napisao(la):Ajde ljudi, da ili ne? Nije tesko![]()
Spotter je napisao(la):kada si otvorio nalog?
ne prihvataju od nedavno...
a virtuonka ne traje dugo, misli o tome![]()
a reci da li preko moneybokers mozes nekome poslati kesh, dali samo clanu moneybokers ili bilo kome?zeljkoBU je napisao(la):na moneybookeru sam racun otvorio pre otprilike mesec ipo dana...
ja sam virtuonku izvadio otprilike u isto vreme i radi mi...inace virtuonku sam dobio na 9 meseci...
driver je napisao(la):Pa bice to, kada paypal odluchi, odnosno kada prvo sklopi ugovor sa 50 zemalja, ti i bilo koja banka ili peticija ovde ne moze nishta da uradi. I shta ti znachi RZB i Visa virtual ?
driver je napisao(la):Pa bice to, kada paypal odluchi, odnosno kada prvo sklopi ugovor sa 50 zemalja, ti i bilo koja banka ili peticija ovde ne moze nishta da uradi. I shta ti znachi RZB i Visa virtual ?
VALTER je napisao(la):I jos jedna stvar, kada se vec govori o ugovorima sa zemljama, oko PayPal-y.
Ugovor se ne sklapa sa Drzavom, nego sa bankom koja je principal za VISA/MasterCard/Amex international.
Za one koji ne znaju sta je Principal = pravo kome je VISA international, MasterCard, Amex dodelilo za nosioca polsovanja sa card kompny unutar tih zemalja.
Manje Banke onda zahtev za poslovanje sa VISA itd traze od principala a ne pojedinacno od VISA int i sl.
I danas pojedine zemlje kojih ima u PayPal imaju mogucnost send money only, dalke bez otvaranja racuna u PayPal-u (pacanje direktno sa kartice) To je za one regione koji kao i mi nemaju pravo otvaranja racuna i deponovanja sredstava na taj racun u inostranstvu.
Od necega treba poceti, treba pitati, podsetiti, predloziti...U svakom sl. je bolje nego cekati.
Neka nama daju makar to za pocetak, bicemo zadovoljni.
violinista je napisao(la):Aj sad za rapidshare:
jeste free, ali ima limit po količini downloada, a SVE što treba ima na njemu... Zato je članarina 10EUR (tj 5+5 -Proximo i ja). Uglavnom ono što se nalazi na sajtovima i što je zakačeno za p2p se nalazi tu... uostalom posetite rapidshared.org
A što je najbolje limit mu je 200kb/s tako da eto veselja... brz download bez glavobolje.
driver je napisao(la):I kako to samo jedna banka moze da ima ugovor ? Pa ti da si iz Austrije, mogao bi bilo kojom karticom da otvorish nalog, bilo koje banek. Jedna banka kada bi potpisala ugovor sa paypalom, radile bi samo te kartice. Nije da se razumem u to, ali to je mnogo vece nego puko potpisivanje ugovora sa jednom nashom bankom. Stvarno ne znam zashto drvimo ovoliko kada je paypal toliko daleko, da nam tada vishe nece biti interesantno...
Prolazi bez problema.Tony je napisao(la):Ajde ljudi, da ili ne? Nije tesko![]()
VALTER je napisao(la):Bolje uzmi VISA internet Vojvodjanske banke, za nju sam 100% siguran da prolazi na www.amazon.com , www.amazon.co.uk Knjige salju za Srbiju to sam takodej 100% siguran
tiha je napisao(la):Prolazi bez problema.
driver je napisao(la):Neshto se zbunio proximo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari