Šta je novo?

[VIP] Promocije

Videh posle par minuta da je uz Smart. U sustini, to mi odgovara. Ali mi ne odgovaraju tarife iznad Smart 1100. Sve su max Smart 300.

Poslednja izmena:
Nagrada za vernost = mozete dobiti ISTE promocije koje vaze za druge, ali ne i EKO? :D
"Hvala sto ste poverovali" :)

Bas tako. Svaki put kada dodje vreme ugovora ja se iznerviram, jer novi korisnici imaju vecu pogodnost od postojecih. Zvao sam operatera, veliki šipak. Kad je već tako, čekam do Nove godine neku akciju.

Bas tako. Svaki put kada dodje vreme ugovora ja se iznerviram, jer novi korisnici imaju vecu pogodnost od postojecih. Zvao sam operatera, veliki šipak. Kad je već tako, čekam do Nove godine neku akciju.

To je uvek bilo tako.Secam se svojevremeno dok sam jos bio na pripaid-u na 063 i kad su uvodili 062....ko dodje nov sa brojem sa trafike 10 din minut a ja budala koji sam tad bio njihov korisnik 5-6 godina ili koliko vec,mene su uredno drali nekih 15 din za minut.Uvek bilo bolje kad nekog navlace da dodje nego za stare korisnike.

Ja se ne secam da je minut ikada igde bio toliko :D ***, sta sam propustio na Telenoru.... :)

Cekati praznike tj decembar, tada ce verovatno biti dobrih akcija.

to pismo nagrada za vernost dobih i ja juce, a pre par dana sam bio u vipu sa pitanjem sta mi treba da predjem u telenor, zbog jeftinijih telefona i po meni povoljnijeg paketa prenesi i surfuj od bilo kog vipovog ispravite me ako gresim na sta me je trgovac ubedjivao da ostanem u vipu i ubedjivao me da predjem na tarifu smart koja je po meni opet skuplja opcija, nego kad vc ovde trabunham da pitam i nesto konkretno, trenutno sam na postpaid 150 koji kosta ko Svetog Petra kajgana sto kaze nas narod, i razmisljam da predjem na sigurica 2000 mala je razlika u ceni oko 100i neki dinar a mislim da je bolje od ovog postpaid 150, elem pitanje glasi da li u cenu uspostave veze od skoto 7din ulazi i prvi minut razgovora ili ce me ipak prvi minut razgovora kostati skoro pa 14din. pitao sam korisnicki servis mejlom, ali oni ce mi odgovoriti verovatno tek za mesec dana koliko su azurni, i zna li neko da li ce biti u skorije vreme jos nekih telefona u ponudi? razmisljam da uzmem sony tipo

Poslednja izmena:
sta mi treba da predjem u telenor, zbog jeftinijih telefona i po meni povoljnijeg paketa prenesi i surfuj od bilo kog vipovog ispravite me ako gresim

Kako si zaključio da je Telenor jeftiniji kada nude najmanje, a najskuplji su?
Telenor PIS 500 je 990,00 RSD i nudi 150 min ka svim mrežama, 500 poruka i 500 mb po normalnoj brzini, a posle toga net je neupotrebljiv
MTS Mix Net M je 1.121,00 RSD (ako NE uzimaš telefon imaš 50% popusta pa je cena 560 RSD) i nudi 300 min ka svim mrežama, 600 poruka i 600 mb.
VIP PP 325 je 1168,2 RSD (ako NE uzimaš telefon imaš 25% popusta pa je cena 876 RSD) i nudi 325 minuta ka svim mrežama, 325 poruka i 325 mb.

Što se tiče "Sigurice"
Uspostavljanje poziva je 6,96 din
Minut razgovora je 6,96 din
Tako da prvi minut iznosi skoro 14,00 RSD

Dule, sta je tebi uopste potrebno? Minuti ocigledno nisu, inace Telenor ne bi uzimao u obzir :) SMS nije, jer tu su svi isti, a ne vredi placati iste (bolje je najmanji paket i dodaci za SMS po meni)
"Neogranicen" net u Telenoru? Dobra stvar sto time ne mozes preci pretplatu dok si u zemlji, inace... neupotrebljiv sto rece "FKlub" :)

sta mi je potrebno prilicno tesko pitanje, ajd ovako, uzeo bh novi telefon posto mi ugovor i ovako i onako istice, sto znaci da mogu odmah da uzmem drugi u vipu ili da cekam decembar pa da predjem kod drugog operatera, znaci pod 1 uzeo bih telefon, pod 2 treba mi sto je moguce vise poruka na mesecnom nivou recimo mislim da bi bilo ok 500 i bar 150ak minuta, net mi nije preko potreban jer imam kuci wifi kablovski, grad je manje vise pokriven ima mesta gde radi wifi za dz na faxu imam akademsku mrezu. ali bi bilo dobro i da se u predplatu nekako uglavi i placanje parkinga. trenutno imam huawei u8500 hteo bih nesto malo bolje a da je za 1din ili nesto sitno i da je predplata do 1000 din, znam sada cete reci da mnogo hocu. zato mi je zapao za oko tipo i sigurica 2000 mada kada bolje pogledam i nije bas neka tarifa al ajd sad, imam i drugi postpaid broj, pogadjate uzeo sam ga uz ovaj huawei kod mts uz zvezdin paket, (i ako ne pratim sport) ima 100 minuta,300mb i 300sms, taj broj bih sledece godine u ovo vreme ugasio pa zato sada pokusavam da izvucem od ponudjenih najbolje moguce, bolje da imam jedan postpejd nego dva ne bas tako funkcionalna, sada sam u vipu na postpaid 150 koji je katastrofa.

Kod MTS-a mozes uz bilo koji postpaid paket da dodas SMS tarifne opcije. Doduse ne preterano jeftino - 600SMS/390RSD. Nazalost, kuckanje puno poruka na postpaid-u je uglavnom manje isplativo nego prepaid/KT/Sigurica opcije.

Bolje pogledaj KT kod Telekoma onda, jer njima mozes i parking da placas, SMS je prilicno jeftin, kao i MMS, ima nesto malo MB neta uz njih (100MB - taman da moze pomalo da se koriste a i PRENOSE se, za sada).
Jedino sto... 150 min. price obrni/okreni ne moze da te izadje jeftino ni uz KT, ni uz Sigurica, osim ako ne pricas uglavnom ka MTS-u, u kom slucaju za KT mozes da aktiviras "Minuti u mrezi" pa mozes poprilicno da pricas sa bonus kreditom (a i osnovnim ako predjes bonus) u MTS mrezi.

Za sve mreze.... pogledaj MTS-ov belSMS ili myBel tarife. U VIP-u mislim da ti samo neki Smart (tipa 550) odgovara - postpaid paketi ispadnu preskupi za SMS chat.

telenor iako ima po meni najgore balansirane pakete (tacnije balansa i nema), ima pakete bas za one koji salju dosta sms poruka. konkretno na Prenesi i surfuj 500 - dobija se 150 minuta ka svim mrezama, 500 sms poruka i 500MB za 990 dinara. ako iskljucimo opciju da u pretplatu bude ukljuceno placanje parkinga, to je otprilike bas ono sto je dsc64am i rekao da mu odgovara... sad, cene telefona u telenoru su vise nego diskutabilne, a i to je bitna stavka...

U Telenor p.p. paketima ima i opcija "dodaj poruke" ,odnosno za 190din. mesečno imaš 1000 SMS-ova ka svim mrežama u zemlji.Kad se već ima potreba za toliko SMS-a onda ne postoji bolji izbor od ovog uz odgovarajući paket.

Samo mi nije jasno kome treba 10000 poruka mesecno pored neta i silnih drustvenih mreza :d Pa ja imam 1000 sms mesecno a ne potrosim ni 400 a nemam fb, samo skype i google + koristim al i to smesno. Ali zato imam da se napricam, 300 min u paketu od 1750 din mesecno, ma vrh :d Sa mts-a sam pobegao na telenor zbog velikih kradja, sada sa telenora bezim zbog uzasnih paketa, na vip naravno.

Pa ti ne uzimaj:).
Svako ima svoju racunicu i to ako tebi ne odgovara neki paket. Drugome odgovara. Da imamo losije ponude nego Hrvatska, imamo i to dosta. Ali tesko da ce se to promeniti, i glednanjem ponuda po drugim zemljama samo sebe nerviras sta oni imaju a mi ne:).

Tako da ili uzmes ili ne, jednostavno.

@Garancija, gde si ti video Xperia S u ponudi kod bilo kog operatera??? (po stranu sto je TRENUTNO stvarno FUJ izbor kod sva tri...)
Gde si kod nas video Xperia S za 360e uopste?

Inace, kod MTS-a se nikako ne isplati uzimati telefon... ako vec uzimas ugovor uzmi 50% popusta na pretplatu bolje!
Kod VIP-a je _uglavnom_ bolje uzeti 25% popusta (tzv. SIM popust kad se ne uzima telefon) nego uzeti i telefon, mada ne uvek.

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo kod vip-a smart 550 (ranije sam bio na smart 300 bez ugovorne obaveze, hteo sam da isprobam kako funkcioniše mreža, kakva mi je potrošnja i sl.) i uzeo Xperia U uz ekomotivaciju za 5000din. Telefon nov vredi oko 280€ ili malo jače. Ja zadovoljan. Imam tarifu koja mi odgovara, a imam i nov i sasvim solidan telefon za relativno malo novca. Drugar je uzeo Arc S uz paket smart 1100 (isto važi i za postpaid 600) uz ekomotivaciju za 10000 din. Kaže da je zadovoljan.

Arc S ima bolji (veci :)) ekran, i mogucnosti externe kartice - ali inace je U bolji po meni.

Onda si preterao koliko je u radnjama :)

Kad je VIP izbacio rodjendansku promociju, gledao sam skoro sve telefone kod sva tri operatera - osim SGS3 kod VIP-a nista mi nije izgledalo isplativo :(

aj sad idemo na VIP:

postpaid 600 (koji sam hteo uzeti ocu) -

Aktivacija: 15.000
6 mesecnih rata po 2500: 6 x 2500 = 15.000

samo u tom zbiru, telefon kosta 260 evra ( po 116 kursu). dakle, oni neukom korisniku na UGOVOR, pravite profit od 100 evra na uredjaj od 360, a nekom sa pola mozga - 40 evra ustede.

dodamo na racunicu 42000 dinara za 24 meseca, koji doduse racunaju mobilni saobracaj) i eto ga: 260 evra + 360 evra, simpaticno se slozile cene koliko kosta i nov uredjaj.

Nisi ti to dobro izracunao. Ukupna doplata za Arc S uz PP600 paket je 15000din. Ne 15000 + 6*2500. 15000=130e.

Uzeti dodatak 1gb/3gb i cena telefona pada.

HAHAHAHA - nisam jedini koji ne moze da vidi pola sajtova zbog malkice vece rezolucije :D

Inace, obojica niste dobro videli:) Za PP600 telefon ispada:
15000 (aktivacija) +1490*6 (SIM popust koji bi dobili da ne kupujete telefon = 24000. Jeste da telefon ne moze bash da se kupi za tu cifru, ali daleko od toga da vredi toliko :( (to kazem ja koji ce verovatno da prodaje isti ovih dana, pa te moje reci imaju tezinu :D)

Alfaunits, mislim da ti nisi dobro video, na kraju krajeva, u petak je drugar kupio telefon za 10.000 din uz ekomotivaciju i paket Smart 1100, što je ista cena kao za PP600. dakle cena je 15.000 ako se ne računa ekomotivacija, uz ovaj paket. Ne znam gde si iskopao ovih 1490*6, ali on to nije platio. Ja sam platio 5000 din. za Xperia U uz paket Smart 550. takođe nije bilo nekih dodatnih troškova.

ako ne uzmes telefon, Smart1100 te kosta 1115RSD mesecno. AKo uzmes telefon Smart1100 te kosta 1490 mesecno. Na 24 meseca ta razlika ispada 1490*0.25*24 = 1490*6=~9000.
Znaci, ako gledas koliko kosta telefon, moras i to da uzmes u obzir.

HAHAHAHA - nisam jedini koji ne moze da vidi pola sajtova zbog malkice vece rezolucije :D

Inace, obojica niste dobro videli:) Za PP600 telefon ispada:
15000 (aktivacija) +1490*6 (SIM popust koji bi dobili da ne kupujete telefon = 24000. Jeste da telefon ne moze bash da se kupi za tu cifru, ali daleko od toga da vredi toliko :( (to kazem ja koji ce verovatno da prodaje isti ovih dana, pa te moje reci imaju tezinu :D)

Pa dobro taj telefon u maloprodaji jeste 360e, znaci nekom prosecnom kupcu koji nema semu da telefon nabavi jeftinije ovo je itekako povoljno. Pritom racunaj da je taj popust od 9000din koji gubis uzimanjem telefona je rastegnut na dve godine, a dinar danas i dinar za dve godine nisu ista stvar.

*Da i ako imas matori telefon, ispada 5000 manje.
Ima i novih i starih ArcS po oglasima za manje cifre. Iskreno za 360e se isplati poruciti sa skupljih sajtova iz Nemacke koji bi i slali za Srbiju.

Pa ja cu da poludim sa ovim VIP-om!

Nije da se zalim, ali stvarno nisu u vaser vagu sa ovim cenama.

LG L7 - 15000 din za tarifu od 1350 dinči mesecno na dve godine. telefon nov kosta 23000 din, a polovan sa nedelju dana koriscenja se moze naci za 18.000 din ...

Pa daj brate, ko je lud da potpise ovo ? definitivno odustajem od pokusaja da uzmem preko VIP-a, nit imaju sta novo u ponudi, nit update-uju sajt da kazu ljudima da G300 vise NEMA u ponudi, vec skoro mesec dana, kako li se tek ophode prema postojecim korisnicima kad ovoliko baronisu potencijalne... ?

Samo za bitnije modele (SGS2?) izgleda azuriraju sajt, jer ovih sitni naidju kao u prodavnicama - ovo je moj utisak.

Inace, od promene paketa, uopste ne izgleda prihvatljivo uzeti telefone kod njih :( Mada Xperia U/Tipo/Miro nisu los izbor i dalje!

Nazad
Vrh Dno