sta mi je potrebno prilicno tesko pitanje, ajd ovako, uzeo bh novi telefon posto mi ugovor i ovako i onako istice, sto znaci da mogu odmah da uzmem drugi u vipu ili da cekam decembar pa da predjem kod drugog operatera, znaci pod 1 uzeo bih telefon, pod 2 treba mi sto je moguce vise poruka na mesecnom nivou recimo mislim da bi bilo ok 500 i bar 150ak minuta, net mi nije preko potreban jer imam kuci wifi kablovski, grad je manje vise pokriven ima mesta gde radi wifi za dz na faxu imam akademsku mrezu. ali bi bilo dobro i da se u predplatu nekako uglavi i placanje parkinga. trenutno imam huawei u8500 hteo bih nesto malo bolje a da je za 1din ili nesto sitno i da je predplata do 1000 din, znam sada cete reci da mnogo hocu. zato mi je zapao za oko tipo i sigurica 2000 mada kada bolje pogledam i nije bas neka tarifa al ajd sad, imam i drugi postpaid broj, pogadjate uzeo sam ga uz ovaj huawei kod mts uz zvezdin paket, (i ako ne pratim sport) ima 100 minuta,300mb i 300sms, taj broj bih sledece godine u ovo vreme ugasio pa zato sada pokusavam da izvucem od ponudjenih najbolje moguce, bolje da imam jedan postpejd nego dva ne bas tako funkcionalna, sada sam u vipu na postpaid 150 koji je katastrofa.