Šta je novo?

[VIP] Promocije

а она уз тај пакет иде за 1 рсд...
E to je vec, kako rekoh drugi slucaj ;)
У крајњем случају и да ми не одговара, вероватно само због величине екрана, лако могу да га продам за 110, 115 еур и додам још 100тинак еур и ето пристојног телефона...
Tipo lako da prodas i to za >100e? Srecno, ali sumnjam poprilicno.

2. уз тај пакет добијам и симпатичан телефон по цени од 1 рсд
Realno gledano, ne dobijas ga uz taj paket vec za 25% cene svih preplata (jer da ne uzimas telefon, mogao bi da dobijes popust od 25% na pretplatu PREKO rodjendanskog popusta). Sto ce reci, telefon te izadje 1168*6 = ~60e.

Једино што је изгледа квалитет апарата који долазе уз Вип врло, врло сумњив...
Ne bih rekao da je sumnjiv, vec da je odnos servisa prema VIP-u previse .... "prijateljski", na stetu korisnika.

Ваља подсетити и на Телекомову акцију са попустом на претплату од 50% за све 2 године претплате, где је однос плаћеног и добијеног убедљиво најбољи, али је ипак то чудни и никад са рачунима извесни Телеком, зар не?
Malo mi je tesko da u cirilici ispratim neka slova (tezak font za citanje), pa ne znam sta si hteo reci ovde? Nisi siguran sta ce biti sa MTS racunima?

А смарт пакети, по мени, имају смисла само уз додатак нета, а и није ми потребно тако нешто...
Kako kome. Ali zato i ima razlicitih paketa i mogucnosti za biranje :)

OT: Da li je nekako moguce forsirati drugi font za cirilicu na forumu? Jaaaako mi je tesko i da procitam neke reci, jer jedva vidim razliku izmedju nekih slova u ovom fontu :)

Rođendanska promocija je prvobitno produžena do 30.09. ali su jutros stavili do 23.09.
Možda je neće više produžavati!? :trust:

Na prosloj strani si napisao da je do 23.? (gledam ranije postove kao "history" kada je prozudena ;))

Nažalost, nisam napisao ili napravio screen shot, da su je bili produžili do 30.09., čak sam u subotu išao da uzmem S3 pa mi rekoše da ga nema i navodno da će ga do kraja meseca dobiti pa ću moći iskoristiti promociju. Taman sam se ponadao, kad eto, nešto su počeli petljati.

Ja cu u subotu definitivno da idem da uzmem s3,nisam stigao ranije zbog caletovih obaveza,ali sam juce prolazio pored vipa i vidim 5 kom da imaju izlozenih za testiranje!

Na MS je napisano u vezi produžetka:
capture1.png

"Obračunski interval za prenos podataka je 100 kB" kod vipa

presek mi je 17og i do sada sam na telefonu potrosio 80.86mb, a po VIPu 84.67mb. sto i nije lose. ocekivao sam vecu razliku.

znaci oko 10% `maznu` :d

E to je vec, kako rekoh drugi slucaj ;)

Tipo lako da prodas i to za >100e? Srecno, ali sumnjam poprilicno.

Што се цене за некоришћен типо тиче, не причам напамет већ сам рекао које су цене по огласима... Ваља консултовати интернет за проверу ко сумња...

Realno gledano, ne dobijas ga uz taj paket vec za 25% cene svih preplata (jer da ne uzimas telefon, mogao bi da dobijes popust od 25% na pretplatu PREKO rodjendanskog popusta). Sto ce reci, telefon te izadje 1168*6 = ~60e.

Може и тако да се каже...

Ne bih rekao da je sumnjiv, vec da je odnos servisa prema VIP-u previse .... "prijateljski", na stetu korisnika.

Слажем се да је однос сервиса према Випу више него пријатељски, али на сервис не иду исправни телефони који функционишу нормално, зар не? А пошто Випови телефони у енормним количинама иду на сервис и са сервиса се враћају изгребани и ко зна какви још онда се ваљда поприлично кваре, зар не? Иначе, шта траже на сервису ако су исправни?

Malo mi je tesko da u cirilici ispratim neka slova (tezak font za citanje), pa ne znam sta si hteo reci ovde? Nisi siguran sta ce biti sa MTS racunima?

Код МТСа се никада не зна колики ће ти стићи рачун... Мој комшија никада не прекорачи претплату а за скоро 2 године никада није добио исти рачун...

Kako kome. Ali zato i ima razlicitih paketa i mogucnosti za biranje :)

И даље тврдим да смарт пакети имају смисао само у случају да се користе искључиво за разговоре, уз додатак за интернет...
OT: Da li je nekako moguce forsirati drugi font za cirilicu na forumu? Jaaaako mi je tesko i da procitam neke reci, jer jedva vidim razliku izmedju nekih slova u ovom fontu :)[/QUOT

presek mi je 17og i do sada sam na telefonu potrosio 80.86mb, a po VIPu 84.67mb. sto i nije lose. ocekivao sam vecu razliku.
4/80 = 0.05, to je 5% koliko sam ja proracunao?:) Kako koristis net, na sitno (samo mail cesce) ili krupno (DL/browsing duzeg trajanja?)

EШто се цене за некоришћен типо тиче, не причам напамет већ сам рекао које су цене по огласима... Ваља консултовати интернет за проверу ко сумња...
OK. Mada to sto se daje gomila oglasa po nekoj ceni ne znaci da se prodaju.

Слажем се да је однос сервиса према Випу више него пријатељски, али на сервис не иду исправни телефони који функционишу нормално, зар не? А пошто Випови телефони у енормним количинама иду на сервис и са сервиса се враћају изгребани и ко зна какви још онда се ваљда поприлично кваре, зар не? Иначе, шта траже на сервису ако су исправни?
E to je dobro pitanje... iskreno sam razumeo da su korisnici cesto "krivi" (prijave neki problem koji se napravi, ali je popravljiv!), medjutim servis javi "nadjeni tragovi tecnosti" kako bi se i VIP i servis sto pre otarasili uredjaja:) Hm!!

Код МТСа се никада не зна колики ће ти стићи рачун... Мој комшија никада не прекорачи претплату а за скоро 2 године никада није добио исти рачун...
Pa.... IMA LISTING! Neka proveri sta je u pitanju.
MTS je obicno problematican da, AKO se desi nesto, vrlo sporo reaguje (jer niko ne gubi ne reagovanjem od njih! :)).

Smart se zaokruzuje na 100kb, obican PP na 1kb. Sigurica na 10kb.

Koristim net cesto i na sitno. Da oko 5%, ja sam to zaokruzio on the safe side za giga :d. Bas me zanima koliko ce da ispadne na kraju posto 100 kb ne deluje malo da se zaokruzuje. A znaci samo na smartu je 100 kb. Treba da se bunimo to je segregacija :)

Rekoše mi u VIP-u da se "Rođendanska promocija" neće više produžavati, a "Ekomotivacija" će se produžiti do kraja meseca.
Navodno S3 nemaju nigde na lageru pa se ne može naručiti da se pošalje u željenu poslovnicu. Ne znaju kada stiže sledeća tura.
Ukoliko bi neko sada potpisao ugovor uz "Rođendansku promociju" + net dodatak, a pri tome želi S3, trenutno bi potpisao ugovor sa ovim rođendanskim popustom, a naknadno bi mu se odobrilo da uzme net dodatak i telefon.
E sada, mene interesuje da li će biti dosledni ovome što su rekli, pošto oni koji su potpisivali ugovore ranije, a ne ističe im, ne mogu uzeti net dodatak!?

Oni koji imaju ugovore ali nisu uzeli telefone.
Najbolje da pozoves 060/1234 i pitas direktno.

Ja sam upravo danas resio da prenesem broj i odmah sam otisao u telenor i otkupio ovih mesec i nesto ugovorne obaveze.Otisao do vipa i prijavio se za tu rodjendansku promociju.E sad droid iz telenora je rekao da sam FREE od ugovorne obaveze ali kao da li ce RATEL to proknjiziti odmah ili sta vec a sto se njih tice ja sam slobodan da prenesem broj.Vipovci rekose da posto imam ugovor da sam izmirio ugovornu obavezu + fiskalni racun da ako me odbiju u prvom navratu pozvace se na to da sam sve obavio u dozvoljenom roku za prenos broja.Sad videcemo...

I ja sam bio danas u vipu, podneo zahtev da prebacim caletu broj i odma rezervisao beli sgs3 da stave u fijoku! Pitao sam ukoliko slucajno odbiju zahtev iz telenora ovi za prebacivanje broja koja je procedura, kazu da se samo zove kol centar i da ce ponoviti sa tim da ce rodjendanska promocija vaziti i u tom slucaju jel danas je podnesen prvi zahtev!! Kako god, za nekih 7 dana trebalo bi da bude sve zavrseno posto su svi racuni izmireni telenoru, e sad jedino moze ovih 15 dana da bude problem posto je ugovor istekao 15tog a racun ce stici tek pocetkom meseca za taj period.

Da li su sve promocije produzene do 30. septembra?

Ako jesu, konkretno me zanima da li je moguce dati krs fon i ostvariti 5000din popust na nov ali i iskoristiti rodjendanski od 25% na mesecni racun?

druze 100x je ponovljeno da nije moguce realizovati obe stvari; ili jedna ili druga!! A mislim da sutra definitivno istice rodj. popust!

Ok, ja sam mislio da nije moguce realizovati sve 3 a da su ove 2 moguce :D
I stvarno sam cuo da su produzili sve do 30. :) Bio sam danas u vipu samo da vidim da li je stigao Sony Tipo za devojku al bila guzva pa me mrzelo da pitam za promocije :d

Poslednja izmena:
Meni juče rekoše da će ekomotivacija biti produžena do kraja meseca, a rođendanska ostaje do 23.09.

Ok, ja sam mislio da nije moguce realizovati sve 3 a da su ove 2 moguce :D

SIM i Eko su iskljucive posto jedna kaze "bez telefona" a druga je "samo uz telefon" :) Ako si mislio na rodjendansku - moze sa SIM (25%), ali nema telefona onda naravno.

Au kakav sam konj, mrzelo me ovih dana da razmisljam sta i kako, bio ubedjen da je sve produzeno do 30. :wall: Hteo sam da uzmem smart 1100 + 1Gb dodatak i SE Arc S za 7490 din. Mesencni racun bi uz rodj. popust bio oko 1500 din (ako sam dobro izracunao) i mogao bih da se napricam kao covek a 1Gb neta u steku + je Arc S sasvim solidan fon. Au al sam se smorio!

alfaunits, ja sam mislio eko+rodjendanski popust :d

Poslednja izmena:
...Kako god, za nekih 7 dana trebalo bi da bude sve zavrseno posto su svi racuni izmireni telenoru, e sad jedino moze ovih 15 dana da bude problem posto je ugovor istekao 15tog a racun ce stici tek pocetkom meseca za taj period.

Tekuci, neplaceni racun, nije problem, jer nije ni izdat, bitno je da nema neplacenih racuna(koji su dospeli za placanje) i da nema ugovorne obaveze prema drugim operaterima.

Deki hvala za info; znaci ne postoji prepreka za realizaciju :D

Au kakav sam konj, mrzelo me ovih dana da razmisljam sta i kako, bio ubedjen da je sve produzeno do 30. :wall: Hteo sam da uzmem smart 1100 + 1Gb dodatak i SE Arc S za 7490 din. Mesencni racun bi uz rodj. popust bio oko 1500 din (ako sam dobro izracunao) i mogao bih da se napricam kao covek a 1Gb neta u steku + je Arc S sasvim solidan fon. Au al sam se smorio!

Skokni do Kneza sutra, poslovnica im radi do 14h.

U uscu i delti radi do 20h valjda ali hsv nije iz BG cini mi se :)

Gotovo je sad.. a mislim da sam ovde u temi procitao da je sve produzeno do 30. :) A stvarno, toliki minuti, poruke, Mb i sasvim solidan fon Arc S za samo 1600din mesecno i 7500 din u kesu.. kakav sam bilmez.

Nema veze.. cekam decembar, mozda ce i tada imati neke super uslove, npr opet neki popust ili dupliranje minuta.. ko zna.

Da li je rodjendanska akcija zavrsena? Danas je stiglo da mogu da se obnove par ugovora ("Nagrada za vernost"), pa zato pitam.

I da li "eko" vazi samo uz smart i za bilo koji telefon?

Hvala. :)

P.S. Sad citah na sajtu, eko ponuda za postojece korisnike ne vazi ispod Smart 1100?! Moze li tu da se izvuce u nizim tarifama na galamu?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno