E to je vec, kako rekoh drugi slucajа она уз тај пакет иде за 1 рсд...
Tipo lako da prodas i to za >100e? Srecno, ali sumnjam poprilicno.У крајњем случају и да ми не одговара, вероватно само због величине екрана, лако могу да га продам за 110, 115 еур и додам још 100тинак еур и ето пристојног телефона...
Realno gledano, ne dobijas ga uz taj paket vec za 25% cene svih preplata (jer da ne uzimas telefon, mogao bi da dobijes popust od 25% na pretplatu PREKO rodjendanskog popusta). Sto ce reci, telefon te izadje 1168*6 = ~60e.2. уз тај пакет добијам и симпатичан телефон по цени од 1 рсд
Ne bih rekao da je sumnjiv, vec da je odnos servisa prema VIP-u previse .... "prijateljski", na stetu korisnika.Једино што је изгледа квалитет апарата који долазе уз Вип врло, врло сумњив...
Malo mi je tesko da u cirilici ispratim neka slova (tezak font za citanje), pa ne znam sta si hteo reci ovde? Nisi siguran sta ce biti sa MTS racunima?Ваља подсетити и на Телекомову акцију са попустом на претплату од 50% за све 2 године претплате, где је однос плаћеног и добијеног убедљиво најбољи, али је ипак то чудни и никад са рачунима извесни Телеком, зар не?
Kako kome. Ali zato i ima razlicitih paketa i mogucnosti za biranjeА смарт пакети, по мени, имају смисла само уз додатак нета, а и није ми потребно тако нешто...
OT: Da li je nekako moguce forsirati drugi font za cirilicu na forumu? Jaaaako mi je tesko i da procitam neke reci, jer jedva vidim razliku izmedju nekih slova u ovom fontu