Šta je novo?

[VIP] Promocije

sta mislis sta je bilo? :d

tu je jedino telenor dosledan, drugar je jos na junior tarifi :d

Нису ни они сасвим доследни, имали су онај гаф кад су мењали пренеси тарифне пакете (уведено заокруживање и повећани минути).

И ја сам на јуниору :)

menjali tarifne pakete da, to je legitimno i legalno ali prebacivali sa paketa jok... :)

Poslednja izmena:
sta imam da ga branim? :d

najbolje bi bilo da ne prilagode tarifu novim uslovima pa da cene budu iz 2002. :d ono sto je bitno da su pogodnosti ostale iste... ;)

Razlicite tarife postoje jer postoje korisnici sa razlicitim potrebama.

Ako dolazi do poskupljenja u odredjenoj tarifi to je sasvim legalno, nije nekorektno.

Ali ako dolazi do narusavanja modela same tarife, dakle, menjanja same sustine tarife - onda je to nefer prema korisniku.

Dakle, ovo sto je uradio VIP nije nikakva sustinska promena tarife (samo jedna i postoji) vec klasicno poskupljenje (a to je druga prica).

I da, Telenor jos uvek nije nikog zakinuo u vezi tarifa. :)

:wave:

Poslednja izmena:
Ali je sustina paketa ostala ista... poskupljenje je legitimno, kao i povetjanje zaokruzivanja jer je to vid poskupljenja u neku ruku, ali sama sustina paketa je ostala nepromenjena... ;)

Poslednja izmena:
Nije isto kad neko ukine "Laki" tarifu i automatski te prebaci na "Toki" koji ti najverovatnije uopste ne odgovara :)

To utice na "navike" korisnika odredjene tarife.

Poslednja izmena:
pa dobro ljudi ne kriju nista, sta si tu ...
a i imas dupliranu dopunu. Mozes da pricas koliko hoces sada! duplo ...

Kada smo već kod promocija Vip-a, evo nove "promocije":
Svi Vip prepaid korisnici, bez obzira na kojoj su tarifi do sada bili sada su na novoj Vip tarifi.
Evo i potvrde ove vesti iz Korisničkog servisa Vip-a:

Meni je super kod vipa to sto kada se pozove 1234 cuje se opcija 1 za promociju, i onda mozes da cujes sve o promociji koju imam, a kaze se i cena. To je transparentije (ah ovu rec nisam cuo jos od ubistva pokojnog Djindjica) nego kod mts gde treba da nagadjam sta ce da mi se desi kada nesto uradim. Mozda da bacim pasulj :)

Roming i pozivi ka CG i ostalom inostranstvu su im ubedljivo najjeftiniji.

odoh na spavanje sutra moram u skolu :banana:

25% popusta na mesečnom nivou

Ukoliko nemate potrebu za novim mobilnim telefonom specijalna Vip Postpaid ponuda vam donosi 25 % popusta na mesečnu pretplatu!

Postani Vip postpaid korisnik i ostvari neverovatan popust od 25 % na mesečnu pretplatu uz nove tarife sa duplo više besplatnih minuta!

Platićeš 25% manje i uživaćeš u specijalnom popustu puna 24 meseca* koristeći Vip postpaid karticu na svom postojećem telefonu!

* ponuda važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca.

L I N K

Nesto novo na srpskom trzistu.

MTS je imao akcije sa avansima i to je bila dobra stvar ali je bilo privremenog karaktera.
Ovo je vec ozbiljnija varijanta.

.

Poslednja izmena:
Odnosno 885, ako jednog dana ukinu ovih 10% poreza na upotrebu mobilnog telefona.
Uzeću ga samo da bih slao MMS :d

Jao, ja sam se bas zagrejao sad za ovo. Na telekonju sam na Bel100 i uredno mi je racun po 1100-1200 din a ne troskarim se. Ovih 350 min i sms nema sanse da bih potrosio, znaci racun bih sveo na ispod 1000 din a razgovarao bih vise. Jupi!
Da li neko zna kako radi ta provera stanja na VIPu? (ne mogu vise da gledam 797...)

Ovako sto se tice vipa.

Upravo sam se vratio iz poslovnice.Ne mogu da dobijem telefon na ugovor jer se kod kreditnog birao vodim kao nezaposlen,iako sam vlasnik str-a i vec 3 godine uzimam kredite kod jedne banke(na godisnjem nivou),koje uredno vracam.Naravno kreditne i ostale platne kartice ne koristim jer nemam potrebu za time.Kes se svugde vise ceni...Znaci mogu da uzmem kredit od 500-10000e na godisnjem nivou,a ne mogu obican telefon od 200e da dobijem.Resenje postoji,vec sam narucio telefon za kes..

Toliko o vip-u.I njihovoj poslovnoj politici.

Toliko od mene

Ni na kraj pameti mi nije da branim Vip, ali ovog puta nije problem do njih, nego do Kreditnog biroa.

Ili do vlasnika STR-a koji nije zaposlen?! :d

Zašto nisi uzeo telefon kao pravno lice, na STR?

Pa sam si kriv, sto se zalis?

Postpaid: posaljes "?" (bez navodnika) na 1260
Prepaid: *123#

Kada sam ja uzimao fon kod vipa nije bila potrebna provera kreditnog biroa. To je bilo pre god dana, i jace.
Kod telenora sam video da se to praktikuje i samo mogu da kazem - megaglupost!

Nije bilo provere u prva 3 dana od pustanja postpaida. Onda je uvedeno u proceduru.

U principu, moze i bez provere, prvo par meseci budete njihov korisnik, pa onda odete i uzmete telefon.. :p Tako sam ja uzeo..

Da, to je istina. Ja kad sam uzeo drugi ugovor nisu me proveravali jer vec imam jedan :)

@Kutija, ti si mi poslednja nada:
(copy-paste mojih postova sa jednog foruma)
Kompanija Vip mobile mi je obecala mobilni telefon jer sam im dao "inovativne i korisne predloge", i kad sam zvao pre izvesnog vremena da pitam o kom telefonu se radi, oni kazu "MI NE DELIMO NIKAKVE TELEFONE, KAKO VAM TO MOZE PASTI NA PAMET?!?!"..ja sam samo rekao "Prijatno".

Ruku na srce, nije mi toliko stalo do telefona koliko do korektnosti sa njihove strane, ali ako mi se ukaze prilika za nagradu, sto da ne..
I kako ja sad njima da dokazem da mi je operater rekao da cu dobiti nagradu? Inace, pitao sam korisnicki servis e-mailom u vezi ovoga i dobio sledeci odgovor:

Poštovani gospodine xx,

Želimo da Vam se zahvalimo na dopisu i da Vas obavestimo da Vam, nažalost, ovom prilikom ne možemo pružiti informaciju o kom se poklonu radi.Uveravamo Vas da se zaista trudimo da izađemo u susret svim našim korisnicima, i kada god smo u mogućnosti nagrađujemo ih adekvatnim poklonima, za privrženost i ukazano poverenje.

Takođe bi iskoristili ovu priliku da Vam se zahvalimo na konstruktivnim predlozima koje nam stalno upucujete, i koje pažljivo razmatramo.

Hvala Vam još jednom na ukazanom poverenju.

Kako bismo mogli da Vam pružimo najviše veoma nam je bitno Vaše mišljenje, stoga želimo da Vas ohrabrimo da kada imate komentar, primedbu ili sugestiju slobodno iskoristite mogućnost da nas o tome obavestite.

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije o našim uslugama, stojimo Vam na raspolaganju.

--

Obratite paznju na boldovanu recenicu. Oni su demantovali reci operaterke da Vip "ne deli nikakve poklone".

NEXT: Obratio sam im sa tvrdnjom da mi je operaterka drsko rekla da Vip ne deli nikakve telefone i da su je demantovali tvrdnjom da se trude da izlaze u susret korisnicima i dele poklone za privrzenost i blablabla, i da ocekujem da ispune obecanje i dobio sam sledeci odgovor:

Poštovani korisniče,

Želimo da Vam se zahvalimo na dopisu i da Vas obavestimo da nam je svakako drago što nam upućujete kritike, sugestije i pohvale. I uvereni smo da ćete nastaviti sa slanjem istih. Zaista kada budemo u prilici da Vas adekvatno nagradimo za privrženost i ukazano poverenje, da ćemo to i učiniti.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte

Srdačan pozdrav
--

A kako ja da znam kada ce biti ta prilika? Zbunjen sam! Hvala unapred

To bas nema veze sa Vip promocijom ali u principu Vip radi takve stvari. Nigde ti nisu egzaktno obecali telefon (niti o kakvoj se nagradi tacno radi, u principu nije telefon nego neki bundle sa brendiranim Vip materijalom). Kad i kako - ne znam :) ako su rekli, uradice, budi strpljiv.

Sto se operatera u CS tice oni nemaju veze sa tim i nemoj njih da zoves.

Ok, hvala puno :)

Ne znam koliko se isplati kupovati u Vipu telefon iz postpaid varijante bez potpisivanje ugovora, tj. placanje pune cene telefona? Hteo bih Nokiu 5310, ali ne znam kakvi su uslovi?

Skoci do najblizeg ti shop-a i pitaj. Dobices sve odgovore koji su ti neophodni :)
Ako potpises ugovor bez uzimanja telefona (ili uzmes ugovor i platis punu cenu, samim tim nije na ugovor vec je obicna kupovina), mozes ostvariti 25% popusta na mesecni iznos tarife.

Nije bilo provere u prva 3 dana od pustanja postpaida. Onda je uvedeno u proceduru.

Da, to je istina. Ja kad sam uzeo drugi ugovor nisu me proveravali jer vec imam jedan :)

Pa potpisivao sam neki ugovor za pripejd, kad je bila ona akcija za nokiu 1600 za 1500din. Ni tada me nisu proveravali dal sam kreditno sposoban, a nije tajna da sam kreditno ne-sposoban :)
Svejedno, imam postpaid na moje ime. ;)
:wave:

Slabo pratim promocije VIPa na prepaidu, pa me interesuje da li i dalje vazi da kada dopunis kredit sa 100 din imas 7 dana besplatnih razgovora u okviru mreze?

Nazad
Vrh Dno