Šta je novo?

[VIP] Promocije

Volim prepaid akcije jer ima mnogo siromasnih u SR i mnogima ce znaciti pa makar i kao drugi telefon a i za starije osobe je OK.

So what :D?

Anyway, svi ti telefoni su lokovani, tako da samo ako ostajete na VIP-u ima smisla...

Iako su lokovani to su prepaid telefoni a za one koji nemaju para za mnesecni izdatak za postpadi to je vise nego dobra varijanta.

Nije da ih hvalim ali ti telefoni su sasvim solidni imajuci u vidu koliko kostaju.

Cenu koju sam ja video na VIP-u je 2.999din a ne 1.999 :(

Za te pare ima gomila onih 1xxx nokijica, baterije im drze nedeljama a ne danima :)

Sad su izjednacili cenu Vodafone 231 i 236 - 1999 dinara.
Cini mi se da je 236 samo prepakovani 226.

Posle par meseci koriscenja 231 mogu reci da nisam bas preterano odusevljen
( mozda moj primerak nije dobar ) - cesto u toku razgovora dolazi do kratkih prekida ( plus je standardno veoma tih ) tako da se desava da sagovornika ne razumem sta govori.

To se verovatno resava softverski, jel ima neki update firmvera?

To se sigurno rešava pojačavanjem zvuka u toku razgovora :) ne pričam napamet, koristio sam 527 a sada koristim 533, a što se tiče kvaliteta zvuka probajte da stavite network na manual, pa izaberite mts mrežu, dok još može, i imaćete jako dobar zvuk bez smetnji i prekidanja, ako to ne pomogne tu je garancija....

Promena u promociji "Milion razloga za dopunu":

Novi uslovi za koriscenje promocije - od 15. juna uplatom 200 din. kredita dobijate 2000 din. bonus kredita, 2000 SMS i 2000 MMS poruka u Vip mrezi koje traju 7 dana. (tako glasi tekst poruke dobijene od Vipa) Inace, kartica je aktivirana u maju tako da se moze desiti da vazi za sve korisnike.

Verovatno je promena 100 -> 200 naisla na slab odziv, pa je ovako "vracaju" na staro. I nije neka promena, jer osim ovih 2000din u mrezi, sms i mms se svakako ne mogu potrositi, tako da mogu da daju i 10000sms za 7 dana :)

Ko hoce da mu i dalje ostane promocija sa po 1000 din. bonus kredita itd. MORA da pozove korisnicki servis i da obavesti operatera da zeli da ostane na postojecoj promociji.

Mnogo me nerviraju sa tim kao mogucnostima da se ostane na staroj tarifi i sl. Ovde makar moze da se uradi iako se mora pozvati operater, a to naravno nisu objavili, pa gomila ljudi nece pozvati... Ili npr da bi presli na novu promociju treba da uplatite 100din kredita. Tj ako zelis da ostanes na staroj tarifi, treba samo da do kraja zivota uplacujes dopune po 99 din...

Lepo, zasto Telenor nema takvu ponudu, to bi bilo lepo videti :)

Novi uslovi za koriscenje promocije - od 15. juna uplatom 200 din. kredita dobijate 2000 din. bonus kredita, 2000 SMS i 2000 MMS poruka u Vip mrezi koje traju 7 dana. (tako glasi tekst poruke dobijene od Vipa) Inace, kartica je aktivirana u maju tako da se moze desiti da vazi za sve korisnike.

Daleko bilo sa vipom, ko jos daje na prepaidu 800din mesecno...

Ne bi verovao koliko ljudi trosi po 2000-3000 dinara na prepaidu. Nece na postpaid jer ne mogu da se kontrolisu pa onda svaka dva dana po 200 dinara dopuna.

Poslednja izmena:
Ne bi verovao koliko ljudi trosi po 2000-3000 dinara na prepaidu. Nece na postpaid jer ne mogu da se kontrolisu pa onda svaka dva dana po 200 dinara dopuna.

To su neoprezni ljudi, takvi i ne primete da promocije postoje cak i ako im lepo posaljes poruku za to.

Vip je ponovo povecao cene -_-' !!!
Uspostava veze sa 3,9 na 4,9 din.
SMS poruka sa 2,4 na 2,9 din.

Cena minuta razgovora ostaje ista.

Sa porezima je uspostava na vipu oko 6.27 din

Niko normalan ne bi ostao sa njima.

@mp3mp3 To poskupljenje vise gledaj kao najavu da ce i ostala 2 operatera isto podici cene...naravno u obliku "promocije"....prelascima na sa jednog na bilo kojeg drugog operatera se ne dobija u sustini nista...
malo OT....kontam da ni privatizacija telekoma nece doneti nista novo...sve pogodnosti ce preuzeti i novi vlasnik...pa kad je telenor kupio mobtel nisu ni pomisljali da poziv prema korisnickom servisu bude besplatan...odgovaralo im je postojece stanje...iako je to kod jedinog konkurenta tada bilo besplatno

Ovo je da covek ne poveruje :zgran:
Nazalost u reklami ce da kazu nesto (ne znam sta) tako da ljudi to ne vide...

Nazad
Vrh Dno