Šta je novo?

[VIP] Promocije

Hm, kUdtiHaEX radi u Vipu, a rece da je info tacan...
Mozda se niste lepo objasnili, Teniser je naveo cene sa uracunatim porezom. Elem, ja bih voleo da ovo nije tacno :)

Cena poziva po minutu jeste skocila, za uspostavu poziva ne znam, moram da proverim.

a zasto je cena po minutu skocila? zar nije logicno da padne, malo mi cudno to da zelis privuci vise i vise korisnika tako sto dizes cenu svoje usluge

Kako velika reklama za PROMOCIJU ....a cena uspostave i cena minuta nema ni malim slovima.....kakva smo mi to drzhava.....

Ima ovde nekih nedoumica...ako nisam danas 5 puta zvao operatera, evo gde sam!
Jedan kaze da ce mi minut biti 4,9 , drugi kaze da ne prelazim na novu tarifu vec samo na novu promociju, treci kaze da ce mi poruka biti 2,2 din. i tako u nedogled. Svejedno, ja cu i dalje ostati na Vip mrezi.

Prepaid tarifa

Detaljne cene - Vip prepaid tarife
Pozivi prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji
5,90
Pozivi ka govornoj pošti (7777)
0,00
Hitni pozivi
0,00
Pozivanje Korisničkog servisa (060/1234)
0,00
SMS (prema nacionalnim destinacijama)
2,20
SMS (prema međunarodnim destinacijama)
10,00
MMS (nacionalni)
10,00
GPRS 1 KB data
0,05
Promena SIM kartice (u slučaju oštećenja)
0,00

» Sve cene su prikazane u dinarima bez PDV- a.
» Cena razgovora po minutu / SMS.
» Cena uspostavljanja veze po svakom započetom razgovoru je 2.8 din. U svim tarifnim paketima razgovori se tarifiraju na 30 sekundi nakon prve minute razgovora. Cene se ne odnose na dodatne usluge.

To su TRENUTNE cene, tako da minut ODAVNO NIJE 4.9 din.

@mp3mp3, naravno da sam dobro obavesten o trenutnom "stanju" Vip cena, nego me je iznerviralo sto su operateri neupuceni...

A sta znaci ovo podvuceno. Moze da se tumaci na 2 nacina. Kako se tarifira do prvog minuta razgovora. Verovatno je odgovor na 60 sekundi ali su oni to vesto izbegli da napisu.

Poslednja izmena od urednika:
Dakle prvi interval je 1 minut, a posle toga si povlašćen sa tarifiranjem na 60 sekundi? :d

Posle ovog poskupljenja VIP je trenutno najskuplji operater na prepaidu, ne racunajuci promocije.

Takodje, VIP je trenutno domaci operater najpovoljniji za roming, tj dolazne pozive u romingu.

Sacekajmo da vidimo ponasanje ostala dva operatera, obicno su radili sinhrono.

Vec je vreme da svi operateri formulisu cenovnike sa pravom cenom, bez takse na uspost. veze, cenama sa PDVom..

Poslednja izmena:
Zbog tih akcija imam dva mobilna koji sluze kao fiksni...

03.04.2009

Vip poželeo dobrodošlicu milionitom korisniku

Vip mobile je danas objavio da je dostigao broj od milion aktivnih korisnika. Za samo 20 meseci poslovanja, Vipov udeo u tržištu telekomunikacija je premašio 10%.

"Veoma smo ponosni što od danas Vipova zajednica okuplja milion korisnika”" rekao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip. "Ovo znači da su građani prepoznali Vip kao pravu i sigurnu alternativu na tržištu. Od samog početka Vipov tim se trudio da zadovolji potrebe korisnika, a ovaj uspeh potvrđuje da smo odlično obavili svoj posao. Milion korisnika je, takođe, velika motivacija za dalji napredak".

Milioniti korisnik je 30. marta posetio Vipov centar u Kragujevcu sa namerom da zasnuje postpejd ugovor. Reč je o Bojani Gvozdenović, dvadesetdevetogodišnjem agentu za nekretnine, koja kaže da joj se Vip dopada zato što ima najbolju ponudu na tržištu, uključujući i odlične telefone po povoljnim cenama, atraktivne tarifne pakete i stalne promocije. ,,Uopšte me ne čudi što su u kratkom roku pridobili milion korisnika, a ja im želim da što pre ostvare još milion’’, rekla je Bojana.

Novi postpejd korisnici dobiće na poklon pripejd paket sa telefonom i SIM karticom

U želji da obeleži prvih milion korisnika, Vip će novim postpejd pretplatnicima od sutra ponuditi dvostruku dobit. Najpre će, iz raznovrsne ponude moći da izaberu jedan od odličnih telefona za samo jedan dinar, među kojima su Samsung J700, Sony Ericcson W320 ili Vip V528 sa Bluetooth slušalicom. Uz to će, kao specijalni poklon, sve dok traju zalihe, svaki novi postpejd korisnik dobiti i potpuno besplatan pripejd paket sa telefonom i SIM karticom: ultra tanki Vodafone 231 sa ekranom u boji i polifonim melodijama. Biće to savršen poklon za prijatelja ili člana porodice.

Za sve pripejd korisnike: 1000 dinara kredita, 1000 SMS poruka i 1000 MMS besplatno uz svaku dopunu do kraja godine

Svi pripejd korisnici će od sutra uživati u prednostima promocije koja važi do kraja godine: novi i postojeći pripejd korisnici koji uplate dopunu od samo 100 dinara ili više, dobiće besplatno 1000 dinara kredita za nacionalne pozive, kao i 1000 SMS poruka i 1000 MMS poruka, sve u okviru Vip mreže. Sa svakom novom dopunom stiče se pravo na novi bonus, i tako sve do kraja godine.

Buduća ulaganja u 2009

Bez obzira na trenutnu finansijsku krizu, Vip mobile će nastaviti da ulaže u izgradnju sopstvene savremene mreže. Već danas, Vipov signal je dostupan širom zemlje. Vip u ponudi ima širok potrfolio proizvoda i usluga kojim može da zadovolji sve potrebe korisnika u mobilnoj komunikaciji – od pripejd paketa, do paketa namenjenih najzahtevnijim korisnicima kao što su velike kompanije. Prvi je na tržištu predstavio inovativni BlackBerry iz Vodafona. Vip će nastaviti da proširuje ponudu i poboljšava sjajnu uslugu prema korisnicima. Kompanija će i u buduće podržavati najkvalitetnije projekte u oblasti sporta, obrazovanja, kulture i socijalne zaštite.

L I N K

Poslednja izmena:
I naravno nigde ne kazu da promocija vazi 7 dana, a cak navode na ideju da vazi do kraja godine...

Reč je o Bojani Gvozdenović, dvadesetdevetogodišnjem agentu za nekretnine, koja kaže da joj se Vip dopada zato što ima najbolju ponudu na tržištu, uključujući i odlične telefone po povoljnim cenama, atraktivne tarifne pakete i stalne promocije. ,,Uopšte me ne čudi što su u kratkom roku pridobili milion korisnika, a ja im želim da što pre ostvare još milion’’, rekla je Bojana.

Pa kako mi ove šablonske priče idu na jednu stvar to je strašno. :wall:

Ja sam još na prvoj tarifi, e sad trebalo bi da dopunim kredit, kako da to izvedem a da ostanem u staroj tarifi, da ne koristim promociju ?

Da, dopunio sam i ostao na staroj tarifi.
Pozovi korisnički pa proveri sim, jer rok važenja sim kartice je 13 meseci od poslednje dopune.

Ma bagra, kao i ovi ostali .... pomisliš, super, a ono .... ajde, iskoristi, majke ti, 1000 poruka za 7 dana .... ni u ludilu ...

Ma bagra, kao i ovi ostali .... pomisliš, super, a ono .... ajde, iskoristi, majke ti, 1000 poruka za 7 dana .... ni u ludilu ...

Posmatraj to više kao besplatne sve uslugu u mreži. Za svakoga ko troši više od 100 din sedmično van mreže...

Poslednja izmena:
Promocija vazi do kraja godine, a bonus kredit 7 dana od trenutka poslednje dopune ;)

Znam, znam, ali zasto to za 7 dana ne pise u onoj reklami. Zato sto ce gomila ljudi da pomisli da vazi 30 dana (kao sto je praksa kod drugih operatera). :)
A nova uspostava veze je cist bezobrazluk, znaci i zaokruzivanje na minut i velika uspostava veze, gde to jos ima :mad:

Niko nikoga ne tera da koriste njihove usluge. Brate mili, imate tri operatera, koristite one koji se Vama cine najboljim po kriterijumima koji su Vama bitni. Nema tu prevelike mudrosti. Koristim sva tri operatera i svaki ispunjava ono za sta mi trebaju. Trosim preko 12000 dinara mesecno ukupno na sva tri operatera i ne bih previse pljuvao ni po kome. Svaki ima svojih prednosti i mana tako da nista nije savrseno. ;)

POZDRAV

22.04.2009
Prvi Blekberi telefon sa ekranom osetlijvim na dodir, samo u Vipu

Vip mobile je danas predstavio novi BlackBerry® Storm™ 9500, prvi BlackBerry smart telefon koji poseduje SurePress™ ekran osetljiv na dodir, koji korisniku pruža osećaj stvarnog pritiskanja tastera na ekranu. Storm je namenski napravljen za Vodafon i njegove partnere i od sutra će biti dostupan samo u Vip centrima širom zemlje. Uređaj se može nabaviti po ceni već od 1 dinara u tarifi 1500, koja uključuje besplatan 1GB internet paket, kao i besplatnu uslugu BIS (BlackBerry Internet Service), za push e-mail, uz postpejd ugovor na 24 meseca.
Vipovi korisnici će među prvima u Evropi imati priliku da koriste novi mobilni telefon koji kombinuje interaktivni pristup web stranicama sa jednostavnim BlackBerry rešenjem za pristup e-mailu, koje im omogućava da primaju i šalju mejlove na isti način kao na PC računaru, sinhronizuju kalendar, organizator, kontakte, sve to u realnom vremenu. Sa BlackBerry Storm telefonom korisnici će uvek biti onlajn i u kontaktu sa svojim prijateljima, kolegama i svojim najbližima zahvaljujući popularnim društvenim programima kao što su su Google, Facebook, MSN Messenger, Yahoo Messenger, Flickr, i drugim, specijalno prilagođenim za BlackBerry uređaje.

“Veoma smo ponosni što ćemo našim korisnicima ponuditi ovaj dugo očekivani pametni telefon, pogotovo u svetlu proslave našeg milionitog korisnika. Imajući u vidu veliki uspeh sa prethodno ponuđenim BlackBerry uređajima, siguran sam da će Storm u potpunosti zadovoljiti komunikacijske i multimedijalne potrebe kompanija i pojedinaca”, rekao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip.

Vip mobile je nagrađen priznanjem “IT Globus” od strane magazina Mikro PC u decembru 2008. godine za uvođenje BlackBerry rešenja u Srbiji i nada se da će ovu uspešnu priču nastaviti lansiranjem BlackBerry Storm smart telefona.
Vipovi stručnjaci za BlackBerry® Storm i druge modele iz palete Vodafonovih smart telefona su spremni da potencijalnim korisnicima u Vip centrima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu pokažu kako mogu da ih koriste u komunikaciji, kao i za pristup informacijama i zabavi u pokretu.

Za više informacija posetite www.vipmobile.rs

L I N K

Vodafone 236 Prepaid paket

Novi telefon u prepaid ponudi dostupan od 4. maja!
media_images_feb_09.Par.93937.Image.o.gif

Karakteristike:
Cena: 1999 din.
-Malih dimenzija
-Lagan (tezina 60 grama)
-Vibracija
-SMS
-Standardna Li-On baterija

Poslednja izmena:
So what :D?

Anyway, svi ti telefoni su lokovani, tako da samo ako ostajete na VIP-u ima smisla...

Nazad
Vrh Dno