Šta je novo?

[VIP] Promocije

gileip

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
360
Kupio sam danas 2 VIp kartice za 200 din. i piše da imam 1000 din. poziva i 1000 poruka? Šta to znači? Jel to izmedju ta 2 broja i do kada traje akcija, to jest do kada moram da aktiviram kartice da bih dobio te pogodnosti i koliko traja posle aktiviranja? Ako neko zna molim da objasni. Pozdrav.

[VIP] P R O M O C I J E

Promocija za mart:

Svaka dopuna dobija

U Vipu smo svi navikli da pričamo koliko hoćemo!

Priključi se i ti jer uz svaku Vip dopunu od najmanje 100 dinara dobijaš
bonus od 1000 dinara kredita i 1000 SMS poruka u Vip mreži besplatno!

» Bonus kredit i SMS poruke važe 7 dana od dana dopune i ne sabiraju se sa bonus kreditom i SMS porukama iz naredne dopune. Promocija traje do 31.03.09.
» Promocija važi u okviru Vip mreže i ne uključuje roming i usluge sa dodatom vrednošću.

Imas 1000din i 1000SMS u Vip mrezi, dakle ne samo izmedju ta dva broja, a vazi 7 dana od aktivacije. Cela promocija vazi do kraja marta.

http://www.vipmobile.rs/cm/private/prepaid/promotions/index.php

Realno najlosija promocija od svih operatera, em samo u mrezi, em jako kratko traje... :)

Sto je najlosija? Uplatis 100 kinti i mozes da pricas 7 dana koliko hoces :) Realno, ako imas clanove porodice ili devojcicu, uzmes kartice i placas 100 kinti nedeljno i mozes da pricas i SMS-ujes do mile volje.

Pa nije bas do mile volje, obzirom na cene 1000din razgovora se brzo potrosi. Barem da se sms moze koristiti i van mreze i da vazi 30 dana, ovako je slabo.

MTS:
Uplatis 500din i dobijes jos 500 (i tako koliko hoces), a taj bonus novac nema rok i mozes da zoves koga hoces (cak i inostranstvo). Takodje svaki drugi sms gratis. (na sve mreze).

Kod telenora dobijes za 100din 1000min (ne din vec minuta koji traju 30 dana), a njih mozed da koristis da zoves jos gomilu ljudi koji imaju 063 (ja ih znam mnogo, a sa 061 znam dvoje). Takodje gomila ljudi je dobijala one ponude da uplatis 100-200 din i dobijes npr gratis 150 minuta (u mrezi), 150sms (Srbija) i 15MB gprs...

Kad uporedim sa ovim, cini mi se da je najlosija, ali shvatam da ce nekome mozda adgovarati...

Ali nigde nije pisalo da to treba da potroši za nedelju dana!? Pa to je svetska prevara, ja sam mislio da je neograničeno, ali samo izmedju ta dva broja! kakva prevara, pa neko treba da odgovara zbog laži, ali to u ovoj zemlji ne prolazi, lažovi su svuda okolo na najboljim pozivcijama, počevši od naših političara! Strašno, svi lažu i varaju!

Ali nigde nije pisalo da to treba da potroši za nedelju dana!? Pa to je svetska prevara, ja sam mislio da je neograničeno, ali samo izmedju ta dva broja! kakva prevara, pa neko treba da odgovara zbog laži, ali to u ovoj zemlji ne prolazi, lažovi su svuda okolo na najboljim pozivcijama, počevši od naših političara! Strašno, svi lažu i varaju!

Nije laz, samo su precutali. Mada verujem da negde pise, samo sitnim slovima. Laz bi bila da su napisali da traje neograniceno, a da hoce da ih ukinu (mts to hteo da uradi) :)

Nigde ne piše, čak ni malim slovima, 100%!

***, to ti je marketing, sta reci za ono "Najveca ponuda mobilnih telefona" (svi operateri to kazu).
Uvek mogu da kazu, trebao si da se raspitas, oni nisu rekli suprotno, samo su oblikovali da lepse zvuci. Takodje to svi rade (ne samo mobilni operateri).

Koliko ja vidim lepo pise na samoj stranici za promociju:
http://www.vipmobile.rs/cm/private/prepaid/promotions/index.php

Dakle ti ne vidis dobro :)

Pa nemaju svi internet da budu obavešteni o tome!
Kad kupujem treba da se zakačim na net i da pogledam šta piše?
To može samo u Srbiji, jer na kisoku piše samo 1000 din i 1000 poruka!
A i ova ponuda važi za 2 kartice u paketu, što se ne slaže sa promocijom na sajtu!
VIP ovde debelo laže, a ne odgovara za to!

Oh dzizs...

Imas liflet i na njemu pise isto. Imas prodavca u bilo kom Vip shopu, mozes lepo da pitas i dobijes informaciju. A ako imas internet da visis po Benchu onda valjda mozes i da ods na sajt operatera da procitas sta pise. Naravno, lakse je reci da ne pise :)
Koliko je meni znano, svi se obivno obaveste o tome sta kupuju pre same kupovine.

Poslednja izmena:
Kad kupujem treba da se zakačim na net i da pogledam šta piše?
Ne, trebalo bi da piše jasno i na robi koju kupuješ, ali, na žalost, to često nije slučaj (to je pomalo kao ovo zezanje sa cenama sa i bez PDVa). To se dešava svuda, ne samo u Srbiji :(

Ja imam stalan broj na MTS-u i nemam nameru da ga menjam. Ovo sam kupio čisto bezveze, išao gradom i na kiosku (mislim da je privatni ili futurin), video natpis na kome piše 2 VIP kartice za 200din. sa 1000din i 1000 poruka!? Prosto sam ostao zatečen! Pitam prodavca, on kaže da je to to i kupim čisto da stavim na pomoćni fon kod mene i žene i da imamo za medjusobni razgovor, jer ne znam nikoga sa VIP brojem! Mislim 200 din. je smešna cifra, i baš me je bila briga i kad sam kupovao da li ću ih baciti, ali nije u redu da nigde ne piše! Ako neko ne veruje, mogu da pošaljem omote i sve papire od paketa i decidirano tvrdim da nigde nema do kada i kako može da se upotrebi kredit i nema ni jednog podatka o kreditu uopšte! E to me nervira, jer u ovoj zemlji sve može na prevaru i niko ne odgovara! Premda je ovde u suštini više kriv prodavac od VIP-a, ali i sam VIP treba da stavi neko objašnjenje na paket, a u ovom slučaju ga nema!
Lično nemam više želje da raspravljam na ovu temu, jer imam svoj stav po tom pitanju, tako da ovu temu možete i da zaključate, da se ne bi natezali ko je u pravu, a ko nije!

Lik u kiosku nema veze sa Vipom, on pored Vip paketa prodaje i Telenor, MTS kao i Drinu bez filtera. Paketi su genericki kao i kod svih operatera i ne mozes ocekivati da na njima to pise. Ali zato pise broj podrske pa mozes lepo da pozoves i pitas :) ili odes kod pravog Vip prodavca i raspitas se o uslovima promocije.

Nije laz, samo su precutali. Mada verujem da negde pise, samo sitnim slovima. Laz bi bila da su napisali da traje neograniceno, a da hoce da ih ukinu (mts to hteo da uradi) :)

Ma taj VIP isti kao ovi sto mu izdaju infrastrukturu :D
Mnogo lice sa tim sitnim lazima.

Zato kod telenora za 100 dinar 1000 minuta, ej 1000 MINUTA rok potrosnje 30 dana. Skoro nemoguce potrositi!!!

Nova promocija traje od 1.04.09 do 31.12.09. Tokom promocije uz svaku dopunu od min 100 din dobijate 1000 din kredita, 1000 SMS i 1000 MMS poruka besplatno ka svim Vip korisnicima (060 i 061 mreza). Bonus kredit i poruke vaze 7 dana i ne mogu se sabirati.

A usput tu su i nove cene:

Nove cene :( :
Minut razgovora prema fiksnim i svim mobilnim mrezama - 6,9 din.
Uspostava veze - 4,6 din. (!!!)
1 SMS - 2,8 din.
Tarifiranje 60+60

Stare cene:
Uspostava veze - 3,3
1 SMS - 2,4 din.
Tarifiranje 60+30

PRVE cene:
Minut razgovora prema fiksnim i svim mobilnim mrezama - 5,7 din.
Uspostava veze - 1,7 din.
1 SMS - 2,2
Tarifiranje 60+1

Cene su sa PDV-om.

Nova promocija traje od 1.04.09 do 31.12.09. Tokom promocije uz svaku dopunu od min 100 din dobijate 1000 din kredita, 1000 SMS i 1000 MMS poruka besplatno ka svim Vip korisnicima (060 i 061 mreza). Bonus kredit i poruke vaze 7 dana i ne mogu se sabirati.

1 SMS - 2,8 din.
Tarifiranje 60+60

Stare cene:
Uspostava veze - 3,3
1 SMS - 2,4 din.
Tarifiranje 60+30

PRVE cene:
1 SMS - 2,2
Tarifiranje 60+1

Cene su sa PDV-om.

Odakle ti ovaj info?
Sumnjivo mi to, realno vip poskupi pri svakoj promociji, ali ocekujem da ce ovaj put da uvedu samo 60+60, ovo je ipak cak i za njih previse :)

Izvor je SMS poruka dobijena od strane Vip-a, kao i informacija "agenta" Vip call centra.

Valjda i ostali nece to da isprate kroz 3-4 meseca... :(
Ovi iz vipa se ozbiljno ubezobrazili, anti-konkurencija...

Zbog ovakvih poteza ce ostati vecito treca mreza u srbiji.
Ustostava 4.6 din!? Pa dal' su normalni. Pored toga 60+60!!!
Gade mi se. :mad:

Pazi, letos kad sam bio u mk, tamo je uspostava bila (na vip mk) 4den+ddv (makedonski naziv za pdv)
A tad je 61den bio 1e, pa ti vidi :)

Poslednja izmena:

1 SMS - 2,8 din.
Tarifiranje 60+60

Stare cene:
Uspostava veze - 3,3
1 SMS - 2,4 din.
Tarifiranje 60+30

PRVE cene:
1 SMS - 2,2
Tarifiranje 60+1

Cene su sa PDV-om.

Info je tacan.
Poruke su poslate svim prepaid korisnicima ali ponudjen im je izbor - mogu i ne moraju da prihvate ovu tarifu. Oni koji prihvate ili ne odgovore, bice prebaceni na novi tarifni sistem i imace mogucnost da ostvaruju bonus.
Oni koji odgovore negativno, ostaju na starim cenama.

Pazi, letos kad sam bio u mk, tamo je uspostava bila (na vip mk) 4den+ddv (makedonski naziv za pdv)
A tad je 61den bio 1e, pa ti vidi :)

Istina, s tim sto je tamo tarifiranje izmedju operatera malo drugacije :) Ako MTS korisnik pozove Telenor korisnika, MTS mora da plati 10 dinara Telenoru i obratno. U MK ako recimo T-Mobile korisnik pozove Vip korisnika, plati (lupam) 10 denara, a obratno placa se 2 denara. Time se daje sansa najmladjem operateru kao najsvezijem igracu sansa da se razvije. Ista prica je i u Hrvatskoj i Sloveniji. Zato je tamo uspostava poziva tako jeftina (u Hrvatskoj Vipnet naplacuje uspostavu 0.25 kn). Na svim tim trzistima je nekada bilo kao kod nas ali onda se desila liberalizacija trzista i stvari su se znacajno promenile.

Nadam se da hoce i kod nas, sto pre to bolje.

Poslednja izmena:
Ne znam za Hrvatsku, ali ja sam hteo da kazem da je uspostava veze u makedoniji bila papreno skupa (a ne jeftina), tj 4den + pdv, a denar je jaci od dinara, po ondasnjem kursu to je ~5.33din+pdv.
Nisam znao da najmladji operater tamo placa manje cene za pozivanje tudjih korisnika..

Tako je bilo u Sloveniji nekada :) Kada se pojavio Si.Mobil, svi su placali jednako. Onda se nakon par godina situacija promenila - sistem je liberalizovan i najmladji operater se obogatio preko noci :) ali tako i dobio sansu na trzistu.

znaci sad ce mts da izbaci bolju promociju i da stavi iste ovakve nove cene, a onda i telenor... sva "sreca" da je dosao taj famozni treci operater pa imamo tako dobru konkurenciju od tada, i nama korisnicima je sve "bolje i povoljnije" telefoniranje. strasno

Meni nije jasno kako vip planira da se izbori za korisnike kad je konstantno najskuplji (uvek prvi poskupi, pa ga ostali sustignu i tako u nedogled).

Ja sam zvao korisnicki centar da pitam i rekli su mi da nije tacan info za ispostavu veze..

Nazad
Vrh Dno