kinezer
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 23.08.2015
- Poena
- 55
Pozdrav svima 🖐️
Uzeo sam paket XXL(pojacao ugovor), pa se suocio sa protokom od 20-30mbit. Na istoj lokaciji mi telefon ima 200mbit na Guglovom speed testu.
Imam modem ZTE mf283u, nazalost. Takodje imam i ZTE mf293n, istom brzinom rade.
Zainteresovao sam se da dobijem brzi net. Lici mi da sam dobio malo bolji rezultat, tj. da je veci protok nakon sto sam u podesavanjima podesio:
I pre ove izmene je uredjaj bio sa punim signalom konektovan na baznu stanicu u LTE rezimu, kada bi se pogledao web interfejs na 192.168.0.1.
Sada dobijam 40-50 do 60mbit/s na testu. Potrebno bi bilo jos malo da testiram kako se ponasa modem u uslovima opterecenja, to cu sutra.

Voleo bih da jos neko od korisnika koji poseduje ovaj modem proba ovu izmenu i javi rezultate, hvala.
Pozdrav.
Uzeo sam paket XXL(pojacao ugovor), pa se suocio sa protokom od 20-30mbit. Na istoj lokaciji mi telefon ima 200mbit na Guglovom speed testu.
Imam modem ZTE mf283u, nazalost. Takodje imam i ZTE mf293n, istom brzinom rade.
Zainteresovao sam se da dobijem brzi net. Lici mi da sam dobio malo bolji rezultat, tj. da je veci protok nakon sto sam u podesavanjima podesio:
Izbor mreze > Automatski > [B]LTE Samo[/B]
. I pre ove izmene je uredjaj bio sa punim signalom konektovan na baznu stanicu u LTE rezimu, kada bi se pogledao web interfejs na 192.168.0.1.
Sada dobijam 40-50 do 60mbit/s na testu. Potrebno bi bilo jos malo da testiram kako se ponasa modem u uslovima opterecenja, to cu sutra.

Voleo bih da jos neko od korisnika koji poseduje ovaj modem proba ovu izmenu i javi rezultate, hvala.
Pozdrav.