Cekaj malo bez ugovorne obaveze? ja kad ih pitam oni kazu da nemaju ???imajte ovo na umu ako nastavljate da koristite Kućni Net pakete bez ugovorne obaveze:
Pogledajte prilog 374237
A1 kaže sledeće:
Ako u roku od 30 dana od dobijanja obaveštenja pretplatnik ne obavesti A1 o tome da se ne slaže sa izmenom tarifnog paketa i da želi raskid ugovora, smatraće se da je saglasan sa izmenom tarifnog paketa i nastavkom ugovornog odnosa.
bez ugovorne obaveze to znaci da ja uzmem od njih uslugu a da ne moram brinut ocu platitti ili ne to kod svakog provajdera privatnog mozes uzet. samo izgleda kod njih neKad ti istekne ugovorna obaveza, na to se misli. Ako si placao 24 meseci, istekao ti je ugovor i placaces skuplje nego kad bi imao ugovor.
Pilicari kao i obicno.
Zapušilii tu rupu.imajte ovo na umu ako nastavljate da koristite Kućni Net pakete bez ugovorne obaveze:
Pogledajte prilog 374237
A1 kaže sledeće:
Ako u roku od 30 dana od dobijanja obaveštenja pretplatnik ne obavesti A1 o tome da se ne slaže sa izmenom tarifnog paketa i da želi raskid ugovora, smatraće se da je saglasan sa izmenom tarifnog paketa i nastavkom ugovornog odnosa.
imajte ovo na umu ako nastavljate da koristite Kućni Net pakete bez ugovorne obaveze:
Pogledajte prilog 374237
A1 kaže sledeće:
Ili B535?B525 je ruter. Prvo sam testirao mrežu pa tek onda zvao agenta i dogovorio uzimanje paketa.
Evo trenutno merenje.
Nevidim ga u njihovoj ponudi. JedinoDa, 535 je u pitanju.
Puna oznaka 535-333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari