Mislim da je maksimalna brzina 5 Mb a to zavisi od signala,mreze itd. Ja sam uzeo na 1 dan da probam taj vip net i kad sam pricao sa onom sekom sto radi tamo o brzinama objasni mi ona da je brzina 5Mb. Ja u soku ne mogu da verujem posto mi je ona kaze da oni garantuju tu brzinu. Kad ono medjutim, ubaci se kolega njen u pricu, skoni koleginicu sa strane i kaze da je 5 Mb max brzinaUzeo sam pripaid VIP net,prva dva meseca je besplatno i brzina mi je 300kb/s po speedtestu.E sad,izgleda da nisam dobro razumeo u poslovnici,mislio sam da ce brzina biti 5Mbit i dok imam besplatno ta dva meseca a posle dopunjavam pa dok ne potrosim.Jel ima neko iskustva sa pripaid-om?
Pa kad zakucaš na 15GB down/up protoka, limitira ti se brzina na 200kbps. Posle teraj, ali opet, malo je to za nabijanje ratio-a. Bolje odvoji 10e jedan mesec za seedbox i napucaj ratio na tracker-u kojeg koristiš... pa si miran godinu/dve/tri (zavisi koliko često svlačiš sa neta stvari).
Planiram da uzmem vip pripejd internet za laptop,pa me zanima kakvog je kvaliteta koliko varira brzina i jel vredi uzeti ga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari