Šta je novo?

ViewSonic ViewPad 10s

E sad sam tek uspeo da se javim. Probao sam obe .exe varijante build 6 i u oba slucaja ulazim u bootloop, nema sanse da podignem sistem. Plasim se da ovom zip varijantom necu nista postici. Imas li ideju sta je razlog bootloop-a. Da li da probam da instaliram originalni rom pa da podignem build 6 ? Uglsvnom build 6 nece pa nece. . . .
 
Hoce, hoce, samo ponovo skini .exe fajl, ja sam napravio gresku dok sam racunao offset vrednosti. Sad je sve OK, ispravio sam gresku. A zip varijantu ti ne bih preporucio jer iako instaliras originalni rom, docice do bootloop-a.
 
To su lepe vesti. A koje bi bile prednosti ICS-a u odnosu na HComb? Koliko sam video spolja - dosta lice jedan na drugi uz malo sminke.
 
Neki link ili info....
 
Hvala...
 
Posle instaliranja builda 7 i restartovanja pojavljuje mi se poruka Starting Fastboot USB download protocol i tu je kraj ne mrda a posle restartovanja isto.Sta da radim?
 
Jel neko probao ICS, ovu alfa 2 verziju?

Btw, kako vama traje baterija na viewsonicu? Prilično sam nezadovoljan koliko traje sa Vegacombom, a najviše me nervira što prilično vuče i troši bateriju u stand by modu. Sve u svemu, baterija ne može da sastavi više od 4-5 sati, dok je ranije trajala makar 6-7h. Ima li rešenja za ovo?
 
Ja sam instalirao ICS alfu 2.Zadovoljan sam puno brze radi e neki programi za sada ne rade kao na primer Link2SD ili slican program ne moze prebaciti programe na sd karticu.Kada upadne u sleep mod samo restartovanje pomaze.Kamera ne radi kazu da ce srediti u sledecoj verziji.Pozz
 
Radi još brže od Vegacomba? Toće biti zanimljivo videti kad srede sistem do kraja.
 
Ajde malo da ozivimo temu posle 2 godine :)

Naime, komsinica mi danas donela ovaj tablet koji je po svemu sudeci soft brick-ovan. Neki strucnjak joj je hteo po svemu sudeci(posto ona nema pojma o materiji) staviti JellyPad Android i sad kad se upali samo stoji onaj logo JellyPad by Legionnaire. Probao sam pritiskom na power i volume down i power/up dugmice da uradim hard reset, ali nece...

Ima li neko ideju kako da se ovaj problem resi?
 
Poslednja izmena:
Problem resen. Prema upustvu sa zvanicne stranice ViewSonic-a.
 
Vrh Dno