Da, malo sam prostudirao tu tematiku...
Dobro bi bilo kombinovati, ali tada ima vise nastavaka, spojeva, sto opet moze da dovede do nekog potencijalnog problema, najbolje kada je kabl iz jednog dela.
Takodje, preporucuje se da zica bude od cistog Cu, a ne kombinacija Al-Cu(CCA)...
Onda je mozda bolje licnasti i korstiti ga za kompletnu instalaciju, jeste da ce biti malo muke oko provlacenja kroz buzir u zidu, kroz koji vec idu koaksijalni kablovi, ali ***, mora neki kompromis...
Tamo gde sam planirao da kupim(Ananas-da iskoristim kupon), svi Cat6 su punog preseka ima jedino ovaj CAT5e licnasti, da li on zadovoljava sve kriterijume?
Pa zavisi koja kamera nisu sve iste od 2,8 , Ja imam Imou od 2,8 i ona je bolja nego ove sto imam duplo skuplje,Pas se lako nauci da ne uzima hranu od nepoznatih. Kamera ima smisla ako na snimku moze da se raspozna lice, a te od 2,8 su neadekvatne za tako nesto, niti ce se od njih neko uplasiti.
Uuuuuhhh...Pa zavisi koja kamera nisu sve iste od 2,8 , Ja imam Imou od 2,8 i ona je bolja nego ove sto imam duplo skuplje,
@kalin62 izvini sto sam ti uvredio imou ☺️
da je to 5ghz signal pa ajde...
ali ovo 2.4Ghz plus obicno negde smesteno u dvoristu, a wifi ruter dobijen od provajdera
To ne moze da radi bez problema.
Ako je neko tako hteo povezivati dzabe dajete pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari