Šta je novo?

Vertcoin [VTC] (Scrypt-N)

panika kada je poceo da pada...
kao i ja:)...
a mogao jutros prodati po 24.... cekao 30:)

Poslednja izmena:
Uh... ne znam koji su vam parametri za kupovinu ali meni skok (u roku od nepunih mesec dana) sa ~3k na ~240k predstavlja rizik za kupovinu na ~120k...al dobro nije zanimljivo ako svi mislimo isto :)

Kupio sam na ~95K dok je bila ona panika. Ostala sica BTC-a na cryptsy-ju, dovoljno za 22 VTC-a :) ali malo falilo da sve prodam. Sad treba dobro otvoriti oci.

Nikad dosta, uvek može više, ha...:eyebrows:

***:-(

kada sam kupio 10k komada po 0,6 btca zakleo sam se sebi da ih necu prodavati do cene 0.003 koja je bila prosle godine.....
inace poklekao sam sinoc pa sam prodao cetvrtinu po 0.002.... ali ispada da bi bio pametniji da sam prodao sve.....
ali i ovako je super....

*** imao oko 1800 kom otislo po 13k ufff...

ja prodao 54 komada po 0.00180034, sad vidim da mi je prosao order za kupovinu 55 kom na 0.00111000, da ubodem i ja nesto :d

jest da je mrtva tema , ali sigurno ste primetili da je diff u rastu , a cena >------\_____ sve niza , pa logicno da pitam : da li se to pojavio neki asic koji guta lyra2re , ili neki bolji sgminer .. ne verujem da ima toliko ludaka koji kopaju do iznemoglosti 0.084 $ po novcicu pa ima mnogo boljih sadomazo stvari :(

Jeste. Lyra2REv2, da bi se otarasili botnetova, sad su grafičke dosta, dosta jače od cpu

:( nah svako cudo za tri dana (i manje) do kraja dana po isplatljivosti bice u rangu ostalih, ko se nagrebo na mali diff ... ...propusten mali brzi voz (prozor od par sati) ...

Uzeo sam malo da se zezam i kopam ovaj vertcoin, ali mi nece bas nesto, ako neko moze da mi pomogne zasto mi ne prihvata shareove i sta bih mogao da uradim, bio bih zahvalan :)
PRobao sam na vise masina, ali isti problem na svim..

asfaf.jpg

Da odgovorim sebi mozda neko naleti na isti problem : ne treba siliti lyra2re algo posto se on ne koristi vec lyra2rev2 :smash:

Da odgovorim sebi mozda neko naleti na isti problem : ne treba siliti lyra2re algo posto se on ne koristi vec lyra2rev2 :smash:
cao,
sa ovim minerom ga lepo mozes kopati ako imas nvidie..

ccminer-1.8.3-mod-r2
ovde skini miner:
https://onedrive.live.com/?authkey=!AHk1hss4HZtCU60&id=C7ABE390AB1575E7!825&cid=C7ABE390AB1575E7

ovako izgleda bat:
ccminer.exe -a lyra2v2 -o stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:4533 -u VERT_ADRESA -p IME_VORKERA -i 21

samo kod ovog poola umesto pass pises ime vorkera... za ostale ne znam

ja sam ovde malo kopao...

cena je dobra i za kupovinu trenutno..
pozdrav

pa vise ces dobit da kopas LBC i kupujes VTC, ako ti je vec primarni cilj da skupljas VTC.

Inace i ja pomalo uzimam VTC, mislim da je sve ispod 3k dobra cijena (ali me nemojte poslusat :d)

pa nisam ni rekao da je najisplativiji za kopanje :)...
samo sam odgovorio d.darku jer se mucio oko podesavanja minera...

Inace i ja pomalo uzimam VTC, mislim da je sve ispod 3k dobra cijena (ali me nemojte poslusat :d)

cena ispod 3k je kratko trajala :)

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno