Sa 3k na 100K satoshija koliko je dosegao nocas, mislim da je i sada dobro prodati pump ko pump vratice se on opet dole![]()
Pa ti ih imaš onda puno, dug je to period
Sad videh da si veći deo prodao, šteta
Interesantno je da se ogromna zarada, iako svi imaju tu sansu, uvek desi nekom drugom...Konkretno, VTC-a sam imao preko 20K, prodao sam uglavnom sve oko 12-13K, mrvice na 18K i 38K...Novcic je bio na spisku za delist na trexxu, izgledalo je da ce nestati sa menjacnice, na cryptsiju je volume bio mizeran...svakako ostvario sam dosta dobru zaradu ali ne i ogromnu...Kupovao sam uglavnom oko 3000, i imao sam par kupovina i prodaja pri padovima/skokovima pri pumpu...Imam osecaj da bi cena prsla ispod 3000 da nisam prodao...
To je i mene prevariloNovcic je dosta setao sa cijenom i ja sam jahao na talasima. Kad sam ubo dno onda sam odlucio da sacekam peak medjutim kad je dosao na 6k djelovalo mi je da ce dole i ja tu napravim gresku, dumpujem i pojedem .... Ali sta da se radi nije smak svijeta ima jos novcica sa potencijalom za skok. Neka me jedan usere i ja cu biti zadovoljan
PS Ovo ispade kao neki fetis :d
ode vert na 300k
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari