Šta je novo?

Vertcoin [VTC] (Scrypt-N)

Eh još da ga imam :(

***. i ja se veci dio prodao 0.0004, a ovaj manji dio ne prodajem dok ne predje 1$ :)

Sa 3k na 100K satoshija koliko je dosegao nocas, mislim da je i sada dobro prodati pump ko pump vratice se on opet dole ;)

Pa baš tako, ko nije izvukao pouku it LTC-a nema mu spasa:D, moj glavni problem je što nemam ni pola VTC-a :)

Isplati li se kopati ovo sa trenutnim minerom u odnosu na quark?

vert je nastavio svoj rast,ko ga nije prodao taj je sada mnogo srecan

Boles' :D Ja juce prodam 80 kom po 0.00119kontam nece vise kad vidi ovo. Ostalo mi je par starih sitnih ordera na 0.0018 i 0.002 ako dodje do toga prodajem i ovo malo sice sto je ostalo. Mislim da niko nije vjerovao da vert moze ovoliko da skoci pogotovo sto je btc i dalje stoji u mjestu. Zao mi samo sto sam rasprodao veliku vecinu do 0.00006 i nesto na 0.0002 sad sam mogao uzeti neki btc ovako sam opet ostao na mrvicama.

Koliko ja vidim nema otpora rastu...može ovo još poprilično gore ako se odluče za to (ko ima novčića blago njemu :))....

Ovaj VTC poludeo eo bio 182k strasno... ko ga je stekao svaka cast...

:D joj imam ja Vertcoina :d ali kao sto rekoh ovo sto sam ostavio ne dajem ispod 1$ :D

Edit:Kopao sam ga dok je bio Scrypt-N, a kad je presao na Lyra algoritam nisam ni prestao kopati do prije 10 dana.

Poslednja izmena:
Pa ti ih imaš onda puno, dug je to period
Sad videh da si veći deo prodao, šteta

Poslednja izmena:
Pa ti ih imaš onda puno, dug je to period
Sad videh da si veći deo prodao, šteta

***. ko je znao da ce ici ovoliko :) Volumen i cijena samo sto nisu dotaknuli dno, od dev tima ni traga ni glasa, nikakvi noviteti, nikakve vijesti i samo sta se moglo procitati jeste da je gotov. Skok sa 4000 na 40000 je bila dobra sansa pogotovo sto sam na 4000 dokupio dio novcica. Sve u svemu ostalo je jos da se popravim :) a da ovaj skok nisu ocekivali ni iz dev tima Vertcoin govori i post na njihovom blogu.

https://vertcoin.org/wp/blog/

Edit:Htio sam reci da nisu ocekivali skok na $0.19, a kamoli na $0,40.

Poslednja izmena:
Treba nam više ovakvih coina, nikakvih, bednih i jadnih, samo pitanje je kako pogoditi pravi

Interesantno je da se ogromna zarada, iako svi imaju tu sansu, uvek desi nekom drugom...Konkretno, VTC-a sam imao preko 20K, prodao sam uglavnom sve oko 12-13K, mrvice na 18K i 38K...Novcic je bio na spisku za delist na trexxu, izgledalo je da ce nestati sa menjacnice, na cryptsiju je volume bio mizeran...svakako ostvario sam dosta dobru zaradu ali ne i ogromnu...Kupovao sam uglavnom oko 3000, i imao sam par kupovina i prodaja pri padovima/skokovima pri pumpu...Imam osecaj da bi cena prsla ispod 3000 da nisam prodao :)...

Interesantno je da se ogromna zarada, iako svi imaju tu sansu, uvek desi nekom drugom...Konkretno, VTC-a sam imao preko 20K, prodao sam uglavnom sve oko 12-13K, mrvice na 18K i 38K...Novcic je bio na spisku za delist na trexxu, izgledalo je da ce nestati sa menjacnice, na cryptsiju je volume bio mizeran...svakako ostvario sam dosta dobru zaradu ali ne i ogromnu...Kupovao sam uglavnom oko 3000, i imao sam par kupovina i prodaja pri padovima/skokovima pri pumpu...Imam osecaj da bi cena prsla ispod 3000 da nisam prodao :)...

To je i mene prevarilo :) Novcic je dosta setao sa cijenom i ja sam jahao na talasima. Kad sam ubo dno onda sam odlucio da sacekam peak medjutim kad je dosao na 6k djelovalo mi je da ce dole i ja tu napravim gresku, dumpujem i pojedem .... Ali sta da se radi nije smak svijeta ima jos novcica sa potencijalom za skok. Neka me jedan usere i ja cu biti zadovoljan :D

PS Ovo ispade kao neki fetis :d

To je i mene prevarilo :) Novcic je dosta setao sa cijenom i ja sam jahao na talasima. Kad sam ubo dno onda sam odlucio da sacekam peak medjutim kad je dosao na 6k djelovalo mi je da ce dole i ja tu napravim gresku, dumpujem i pojedem .... Ali sta da se radi nije smak svijeta ima jos novcica sa potencijalom za skok. Neka me jedan usere i ja cu biti zadovoljan :D

PS Ovo ispade kao neki fetis :d

Tako je bilo i sa kolegama koje su rano počele sa kopanjem BTC-a, mislili da je peak i ostali praznih džepova kad je bio $1000 :p

cao ljudi ima neko miner za vert?

Ide to gore opet. Neko se istresao jer mu je cijena odgovarala.

Nazad
Vrh Dno