Šta je novo?

Vertcoin [VTC] (Scrypt-N)

od svih novcica na mintpalu ovo je prakticno jedini koji je danas uspeo da poraste/ sacuva trenutnu cenu...

I pritom ima skoro 100 BTC-a 24 HR VOLUME dakel ovo je definitivno novcic na koji terba obratiti ozbiljnu paznju i koji bi se mogao ozbiljno upustiti u kostac sa DRK-om za trece mesto cim prodju letnje vrucine za par meseci ..

(predpostavka je da DRK ne ocekuje sudbina BC-a vec da nastavi lagano da raste...)

Ima li nekog problema sa kopanjem Monocle-a?
Na givemecoins nije iskopan nijedan blok u zadnjih nekoliko sati.

@frenkyshka

Sve fercera na simplevert... svakih par minuta je nađen blok. Sad sam bacio pogled.

givemecoins nije naso monocle vec 4 sata, ili je neki opaki bad luck ili nesto ne radi kako valja.

Dok je nalazio blokove, ja sam imao vise vert nego mon novcica, jel to normalno?

Poslednja izmena:
vidim da kopate vtc i monocle zajedno. Pa par pitanja.
Koji je pul dobar za to , da li to radi zajedno u jednom cg ili nekom drugom mineru .
Ima li na pulu uputstvo za upotrebu :) na tel sam pa slabo mogu šta da vidim skontam i probam. Pa cu probati da namestim kada dođem kuci. Ja trenutno kopam na coinotron-u vtc , a ako negde moze i monocle promenio bih to :) hvala na odgovorima.

^Nema posebnih podesavanja, samo umesto coinotrona upises drugi pool koji podrzava merged mining.

I mene zanima koji je dobar pool za merged mining. Probao sam simplevert nocas i dobijam manje, a give-me-coins mi je pucao, ne funkcionise im MON, rejected mi je preko 9%. Izgleda da to jos nije ispeglano kako treba.

Wallet za Monocle je ovde
Ja kopam na p2pool-u, spisak se može naći ovde.
Konkretno, odabrao sam stratum+tcp://whatever.kn.vutbr.cz:9555, kako zbog mog hash rate-a, tako i zbog malog pinga ka njemu (26ms).
Probao sam i ovaj stratum+tcp://p2p-eu.kilovolt.co.uk:9555, isto je sve bilo ok.
Isplata Monocla ume dosta da kasni (čak i više od dan), ali se isplaćuje uredno.
Koristom vertminer. Pokušao sam na istim pool-ovima i sgminer, i to je bilo ok.
Kao username upisuje se adresa VTC wallet-a, kao pass adresa MON wallet-a. Isplata je direktno u novčanik.

Ja sam od sinoc na simplevert pa cu videti, jos je rano za ocenu.
Givemecoins ne kopa MON.

Za tri sata na give-me-coins sam imao preko 9% rejected, a za naredna tri sata na coinotronu 0 rejected. Nista od podesavanja nisam dirao.

Da li je cesto tako na give-me-coins?

Za tri sata na give-me-coins sam imao preko 9% rejected, a za naredna tri sata na coinotronu 0 rejected. Nista od podesavanja nisam dirao.

Da li je cesto tako na give-me-coins?

nisam primjetio probleme do sada. sad obracam paznju kako ste poceli kukati pa cu javiti ako primjetim promjene...

ono sto je sigurno, zadnju isplatu za MON sam dobio: 2014-05-16 10:14:52

Gle sad, pucaju MON ko iz topa na givemecoins.

3x7950 po 270khs i 1x6950 210khs daju 1025khs sto je 3.091 VTC sa odbijenim fee-jem

kolko treba DDR-a za 4X7950???

Na bamtu radi sa 2g masina sa 4r9 280 ili 7950 bez problema, provereno.

neki stabilan pool na kome moze da se kopa bez cimanja?...planiram da krenem kopanje verta mislim da moze da ide dosta gore sa cenom ....

Meni coinotron radi perfektno, ali ipak kopam na simplevert zbog merged kopanja.

I dobijas li vise nego na coinotronu ?

Nemoguće je reći, jer mreža/diff rastu. U poslednja 24 sata sa 270 do 307 na trenutnih 302...

@Apple: Nisam racunao. Stalno prekidam, retko spojim vise od 10h. Ali stizu MON i PLX u novcanike, tako da ako se to proda i kupi VTC, moralo bi da bude vise ukupno. Mada, ne prodajem nista, samo stekam.

Za coinotron sam napisao da je dobar zato sto juce za 6 sati nisam imao rejected i stale. Probacu da sracunam kako kaplje samo VTC na simplevert, pa javljam.

Ni MON niti PLX nemaju neku preveliku cenu i na njima možete da računate da ćete dobiti do 0,5 VTC više... Samo kažem, pošto sam isto tako računao. Trenutno, ako diff ne ode gore, po jednoj 280X možete da računate da ćete dobiti do 0.9 VTC, ako daje 300 Kh/s...

Provalio ga narod. Očekivao sam pump, mada više nisam siguran da će skoro.

neki stabilan pool na kome moze da se kopa bez cimanja?...planiram da krenem kopanje verta mislim da moze da ide dosta gore sa cenom ....

givemecoins je odlican ali je juce imao neki problem sa MON pa nije bacio nijedan blok nekoliko sati, tad sam i presao na simplevert, simplevert odlican, ucinak imam 99.25%.
Sto se cene tice, Vert je vec dosta otiso gore, sad je malo i pao.

Ja sam kopao VTC skoro od početka (sredinom januara) ali sam ga batalio kad je sredinom februara pao sa 0,007 na 0,002 i od tada mu cena osciluje od 0,0017-0,0035...eto, čisto da znate kako su se kretale cene u zadnja 3 meseca....

Vrh Dno