Šta je novo?

Verge [XVG] (Scrypt, X17, Lyra2rev2, myr-groestl, blake2s)

pa uvek je bilo zalbi na rad poolova, neke su opravdane a neke ne, ali kad se puno ljudi zali na isti pool onda tu mozda stvarno nesto nije u redu. najbolje je da pratis sam i procenis. U ovom slucaju vezano za xvg presao sam na ovaj domaci pool iako nema dovoljno ljudi trenutno jer su ovih par velikih poolova za xvg pretrpani i cesto masine ispadaju. problem sa novim poolom je uvek da privuce rudare, tako je bilo recimo sa poolom za etn, cim pogadja blokove eto ih, cim nema svi se razbeze na vece jer misle da im je tamo bolje.

ima jos jedan domaci pool

www.oxo.rs

fee je 0.4% pusten je tek jutros pa su moguci bagovi ali za sada se snaga povecava.

podesavanje za dual

-dpool stratum+tcp://mining.oxo.rs:4444 -dwal adresa_novcanika -dpsw c=XVG,ime_riga -dcoin blake2s

zameniti adresa_novcanika sa vasom adresom i ime_riga sa imenom riga koji zelite da dodelite

statistiku proveravvate na http://www.oxo.rs/?address=adresa_novcanika ili klik na tab wallet pa uneti adresu

Poslednja izmena:
pa uvek je bilo zalbi na rad poolova, neke su opravdane a neke ne, ali kad se puno ljudi zali na isti pool onda tu mozda stvarno nesto nije u redu. najbolje je da pratis sam i procenis. U ovom slucaju vezano za xvg presao sam na ovaj domaci pool iako nema dovoljno ljudi trenutno jer su ovih par velikih poolova za xvg pretrpani i cesto masine ispadaju. problem sa novim poolom je uvek da privuce rudare, tako je bilo recimo sa poolom za etn, cim pogadja blokove eto ih, cim nema svi se razbeze na vece jer misle da im je tamo bolje.

Pa evo, daj kalkulaciju da tamo nije bolje i ja sam jedan (a verovatno i drugi) koji će preći.

Pa koji algo je ovaj Verge,ima ga u nekoliko oblika?Sta vi tacno kopate?Sta je bolje manji ili veci pool i da li se i u kojoj meri isplati sa Nvidia,ja na ETH kopam 193 Mhs prosek....dajte neke cifre,kolicinu,cutite a mrsite o kradjama na poolovima :d

Boji se svako tvoje lose sreće, počneš li da kopaš, ode mining industrija u nepovrat :D

ima jos jedan domaci pool

www.oxo.rs

fee je 0.4% pusten je tek jutros pa su moguci bagovi ali za sada se snaga povecava.

super je sto ima domacih polova ali sa tom snagom nijedan nece pogoditi blok, ja cu im dati 3 dana vremena, ako nema bloka vracam se na antminerpool.
to je uvek kocka sa malim poolom, sreca igra daleko vecu ulogu nego na velikim poolovima.

Pa koji algo je ovaj Verge,ima ga u nekoliko oblika?Sta vi tacno kopate?Sta je bolje manji ili veci pool i da li se i u kojoj meri isplati sa Nvidia,ja na ETH kopam 193 Mhs prosek....dajte neke cifre,kolicinu,cutite a mrsite o kradjama na poolovima :d

ne znam za nvidie, ali probaj, skini clay 11 i probaj dual eth+xvg(blake 2s) ili etc+xvg, svejedno,mada kolko znam nvidie nisu bas sjajne u dualu

pa ako poraste jos malo, a hoce verovatno svakako je bolje 0,4% fee nego 2,5% videcemo koji ce rasti i da li ce neki ubosti blok

Nego moze li neko da mi da racunicu kolko se dobija sa 10ghs snage ovaj XVG, ja vidim na WTM jedno ali pool isplacuje drugo (na uniminig sam)?

upravo uboli blok na oxo.rs, snaga se blizi 1ths i povecava se :)

:whip:

Podelite bat fajl za dual na claymore da se i ja prebacim.

Edit: Prebacio sam se... 480ka baca 1500xvg +29.5 eth

Poslednja izmena:
posle eth teksta ide ovo -dpool stratum+tcp://mining.oxo.rs:4444 -dwal DMAsTP5wNCyHm1VKf61umBGUQTQWFUqYhs -dpsw c=XVG,imeriga -dcoin blake2s -dbg -1 -dcri 47

posle -dwal umesto DMAsTP... ubaciti Vasu adresu, posle c=XVG, imeriga moze biti bilo sta tj vas naziv riga ukoliko imate vise

ceo bat primer

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal ethadresa/imeriga -epsw x -ethi 16 -dpool stratum+tcp://mining.oxo.rs:4444 -dwal vasa_adresa_xvg -dpsw c=XVG,imeriga -dcoin blake2s -dbg -1 -dcri 47 (dcri podesavajte od 45 do 52 sta pa sta Vama bude najbolje)

A koja su podešavanja .bat fajla za single Nvidia mining?

Hvala, a do tada googlam.

Ja sam na oxo.rs pa cemo videti jel imamo srece ili ne...
A koji su ostali veliki poolovi?
Nesto se ovde balance ne updatetuje.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
balance tek kad se nadje blok.
dole pod summary mozes da vidis koliki % bloka je tvoj (pod shares pored hashrate) kada se nadje.

Znači ništa ovde za mene, a tama sam hteo da malo upregnem 1080 za početak.

Potražiću neki pool gde može lyra2v2 algo. (Valjda treba taj).

Da, ja sam stavio samo blake2s na oxo, posto njega sad svi cepaju u dualu sa claymore 11.

Jaooo kasniš, a ja pre sat vremena namestio na nekom zpool.

Videcu da promeni, ako ne dodjem kasno i ne previse pijan.

Baci bar podesavanja za ccminer.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Jaooo kasniš, a ja pre sat vremena namestio na nekom zpool.

Videcu da promeni, ako ne dodjem kasno i ne previse pijan.

Baci bar podesavanja za ccminer.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Ako se na mene odnosila poruka...***a gledao sam Labyrint pa nisam bio na forumu.Dalje,nisam to poceo,ne znam koliko moze da se iskopa dnevno sa 1070 x6 kad niko ne kopa,kopam malo neki ZEL da ubijem vreme...ovo uspeo pohvatati sa sajta posle logina.. ...

ccminer-x64 -a lyra2v2 -o stratum+tcp://xvg-lyra.suprnova.cc:2595 -u Weblogin.Worker -p Worker password

Tako je za CC miner,pazi na WEB LOGIN i WORKER NAME a password kad budes pravio WORKERA stavi x pa ovde na kraju u bat fajlu upisi x,najjednostavnije...trebalo bi da sljaka...

Upravo probao i radi kao sat...samo nisam podesio AFTER za Lyra...mada ne znam ni koji su parametri :d

Poslednja izmena:
Ima li ko da je podesio claymore da kopa na supernovi da podeli bat.... Ako tamo uopšte ima odgovarajuci algo.
Iskreno malo me zbunjuje kako jedan te isti coin ima vise algoa.... X17, blake2s, script?

Poslednja izmena:
Ima li ko da je podesio claymore da kopa na supernovi da podeli bat.... Ako tamo uopšte ima odgovarajuci algo.
Iskreno malo me zbunjuje kako jedan te isti coin ima vise algoa.... X17, blake2s, script?

Imas iznad tvog pitanja poruku sa Suprnove za Lyra Verge,skini miner i prepisi sa tvojim podacima naravno user i worker i pass,to je za cc miner a mozes isto probati i sa claymore.

Mislim da ne moze jer treba Blake2s algo... Zato pitam.

Na suprnova su trenutno Myriad-Groestl, x17 i Lyra2RE2 algo za XVG mining. Claymore je tek u 11 verziji ubacio blake2s algo, kojeg nemas na suprnova, tako da moras drugi pool koji ima blake2s algo, kao sto je Uni, zpool i antmine i sada ovaj nas domaci.

postoje multialgo coini, kao sto je i ovaj :)
ako si mislio da kopas u dualu sa klejmorom nemoj ici na suprnovu, bolje dodji na domaci pool :)

Dual Coinotron (ETH) + Nlpool.nl (XVG) rade odlicno :)

Dual Coinotron (ETH) + Nlpool.nl (XVG) rade odlicno :)

A mozes li mi reci da li kopas sa AMD ili Nvidia ?
Koliko dobijas ETH a koliko XVG?
Meni samo ETH daju kartice 32.5 Mhs prosek.Da li se isplati meni sa 1 rigom u dualu ili da se drzim samo ETHa?

Nazad
Vrh Dno