Texacha
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 10.09.2017
- Poena
- 95
Ovo "drpaju" bih voleo da objasnis. Mislis da uzimaju vise od navedenih 1% ili nesto drugo?ljudi vise vole da ih drpaju veliki poolovi
Ovo "drpaju" bih voleo da objasnis. Mislis da uzimaju vise od navedenih 1% ili nesto drugo?ljudi vise vole da ih drpaju veliki poolovi
pa uvek je bilo zalbi na rad poolova, neke su opravdane a neke ne, ali kad se puno ljudi zali na isti pool onda tu mozda stvarno nesto nije u redu. najbolje je da pratis sam i procenis. U ovom slucaju vezano za xvg presao sam na ovaj domaci pool iako nema dovoljno ljudi trenutno jer su ovih par velikih poolova za xvg pretrpani i cesto masine ispadaju. problem sa novim poolom je uvek da privuce rudare, tako je bilo recimo sa poolom za etn, cim pogadja blokove eto ih, cim nema svi se razbeze na vece jer misle da im je tamo bolje.
Boji se svako tvoje lose sreće, počneš li da kopaš, ode mining industrija u nepovrat![]()
ima jos jedan domaci pool
www.oxo.rs
fee je 0.4% pusten je tek jutros pa su moguci bagovi ali za sada se snaga povecava.
Pa koji algo je ovaj Verge,ima ga u nekoliko oblika?Sta vi tacno kopate?Sta je bolje manji ili veci pool i da li se i u kojoj meri isplati sa Nvidia,ja na ETH kopam 193 Mhs prosek....dajte neke cifre,kolicinu,cutite a mrsite o kradjama na poolovima :d
A koja su podešavanja .bat fajla za single Nvidia mining?
Hvala, a do tada googlam.
Znači ništa ovde za mene, a tama sam hteo da malo upregnem 1080 za početak.
Potražiću neki pool gde može lyra2v2 algo. (Valjda treba taj).
Jaooo kasniš, a ja pre sat vremena namestio na nekom zpool.
Videcu da promeni, ako ne dodjem kasno i ne previse pijan.
Baci bar podesavanja za ccminer.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Ima li ko da je podesio claymore da kopa na supernovi da podeli bat.... Ako tamo uopšte ima odgovarajuci algo.
Iskreno malo me zbunjuje kako jedan te isti coin ima vise algoa.... X17, blake2s, script?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Dual Coinotron (ETH) + Nlpool.nl (XVG) rade odlicno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari