Šta je novo?

Verat ADSL - Iskustva

Imas 14Mbit na 16Mbit paketu, pa to je sasvim normalno za ADSL uz realizaciju servisa kakvu nudi Telekom Srbija.

Detalji na:
http://pflog.net/dsl_overhead/

Imas 14Mbit na 16Mbit paketu, pa to je sasvim normalno za ADSL uz realizaciju servisa kakvu nudi Telekom Srbija.

Detalji na:
http://pflog.net/dsl_overhead/

Što reče Poglavica to ti je normalno za adsl. Ako ti i torrent radi na 1.6 nema potrebe da se žališ

Poslednja izmena:
Prijavi

:D Voleo bi samo niko nece da se javi na mailove, a kao sto sam rekao, kada sam zvao call centar javila se operaterka i rekla je da nikoga nema u sekciju "teh,pod.." /namerno nisam napisao jer to nikako nije podrska/....trebalo bi malo ozbiljnije da ih uplasim ili nesto, jer iako ja nisam kuci oni koji koriste moje nalog zale na prekide na liniju, i verujem njima jer kada stignem kuci i koristim taj adsl, veza pukne 2-3 puta u roku od 5min...

:D Voleo bi samo niko nece da se javi na mailove, a kao sto sam rekao, kada sam zvao call centar javila se operaterka i rekla je da nikoga nema u sekciju "teh,pod.." /namerno nisam napisao jer to nikako nije podrska/....trebalo bi malo ozbiljnije da ih uplasim ili nesto, jer iako ja nisam kuci oni koji koriste moje nalog zale na prekide na liniju, i verujem njima jer kada stignem kuci i koristim taj adsl, veza pukne 2-3 puta u roku od 5min...

Podnesi tuzbu ratelu

Rale moj dobar drugar :D

Interesuje me misljenje ljudi koji su pristupili "septembarskoj ADSL akciji" kod Verata, brzine 6/1 mbit/s za 1590 din, da li ste zadovoljni uslugom, brzinom protoka, da li ima prekida konekcije i sl.

Hvala svima unapred.

Poslednja izmena:
Interesuje me misljenje ljudi koji su pristupili "septembarskoj ADSL akciji" kod Verata, brzine 6/1 mbit/s za 1590 din, da li ste zadovoljni uslugom, brzinom protoka, da li ima prekida konekcije i sl.

Hvala svima unapred.

Žarkovo, 6/1 u akciji:

2207693859.png

Mislim da bi ovaj UL mogao biti bolji bar 20%, da bi bio blizu obećanog.

overhead ?

Nije speedtestu uvek za verovati,ja imam taj paket kod Verata i to su korektne vrednosti mozda mi je ping malo manji i upload je oko 0,85.

Planiram dok je ova akcija da predjem kod verata ...pa neko, ko je trenutno njihov korisnik, da mi kaze, da li da prelazim kod njih ili ne ?

Ako ima nesto povoljnije nemoj prelaziti.

Trenutno vidim da nema nista povoljnije.SBB placam mesecno 2.500 dinara, a ovo bi mi odgovaralo(1600 din)
Cesto skidam igrice s neta, pa me zanima kakav je verat u takvim situacijama?

Poslednja izmena:
Ako koristis torente sve ide max brzinom bez ikakvog ogranicenja.

Za ovu akciju važi i ono njihovo pravilo 10+2 ili 5+1 (za 5 meseci unapred imate mesec gratis,ili na godinu dana 2 meseca). Tako da ispadne još malo povoljnije.

Jedino su šupčine što daju one nikakve modeme, niti su 4port niti su wifi.

Koristim para dana taj Veratov paket 6/1 za 1590din.

Speedtest kaze:
Download - 5.2 Mbps
Upload - 0.85 Mbps
Ping 23 ms

Probao sam na vise mesta,download,
nije presao 650 kbps.

Nazad
Vrh Dno