D
Deleted member 37912
Guest
Nisam skontao koja je poenta zaustaviti ventilator?
Što si ga uopšte stavljao ako nećeš da radi?
Prvi put radim sa ovim programom pa pokušavam da uhvatim šta radi šta. Kao što rekoh, samo CHA_FAN_1 podržava 0rpm u BIOS-u ali evo uspeo sam CHA_FAN_2 da namestim 0 rpm@CountMike Sto se tice zaustavljanja ventilatora, definitivno ce pomoci argus monitor, ako bios ne dozvoljava da cekiras fan off. Koristim ga za p14 i lian li 120mm i mogu svi da stanu kad hocu.
Da radi samo kada treba i koliko treba, kada ga nema onda je uvek 0 rpm čak i kada je vruće.Nisam skontao koja je poenta zaustaviti ventilator?
Prvi put radim sa ovim programom pa pokušavam da uhvatim šta radi šta. Kao što rekoh, samo CHA_FAN_1 podržava 0rpm u BIOS-u ali evo uspeo sam CHA_FAN_2 da namestim 0 rpm
CPU_FAN mi je dobra kriva i sada ide ispod 1000rpm na 33c, puna brzina na 80c.
Pogledajte prilog 364128
Pogledajte prilog 364129
Da radi samo kada treba i koliko treba, kada ga nema onda je uvek 0 rpm čak i kada je vruće.
PS: Za sada je kućište potpuno otvoreno, još radim na njemu. Menjaću kada bude zatvoreno i sređeno, samo da uhvatim kako radi.
Mene više nervira to kreni-stani paljenje gašenje nego kad konstantno vrti u nekom (meni prihvatljivo) tihom modu i broju obrtaja...Tišina (ali apsolutna), duži vek trajanja.
Ne kapiram, šta želiš da kažeš?@jurodivi
I nije hardver koji je preterano zahtevan za hladjenje i Fractal Define S kuciste...
Ok, nije preterano teško (Define R4 koji sam imao ranije je osetno teži) ali je veliko, nije baš za nošenje "u naručju", pogotovo uzbrdo i nizbrdo...Čuj mrcina a ima ni 10 kg bez komponenti..šta da ja kažem sa mojih 24
Pa ne moraš da ga vodiš u šetnju dvaput dnevno Nabavi pijačna kolica, moj prijatelj je donosio svoj autobusom.Ne kapiram, šta želiš da kažeš?
Kućište je overkill za moj hardver?
Ok, nije preterano teško (Define R4 koji sam imao ranije je osetno teži) ali je veliko, nije baš za nošenje "u naručju", pogotovo uzbrdo i nizbrdo...
Da, slažem se, i stoji zatvoreno.Nije skuceno kuciste niti je hw "vreo" (CPU 65w i gpu od 250w) da bi predstavljalo neki problem da se ohladi...
Odnosno zahtevalo neki poseban scenario hladjenja, bez problema moze i sa zatvorenim prednjim delom i 2 izduvna (pozadi i gore)...
Stavim ćebence u klasična "zidarska" kolica, pljesnem ga na ćebe i pažljivo spustim niz ulicu na duvanje...izgleda šašavo al' radi posaoPa ne moraš da ga vodiš u šetnju dvaput dnevno Nabavi pijačna kolica, moj prijatelj je donosio svoj autobusom
...mada u sobi nije više od 20)...
Otvorio sam prozor da se luftira
Ne radi na Asus plocama,tj ima neki dll ili sta vec neki fix za Asus ploce al nece da radi,koristio sam ga jedno mesec dana na msi ploci i bagovit je taj program,cesto pri restartu nece definisane vrednosti za start up da promeni i bilo je jos nekih sithih bagova takodje za +/- podesavanje zab. sam sad kojih ali meni Argus bolje radi,naruceni t30 120 triple pack za radijator,videcemo dal su tisi od a12 25,meni a12 25 nikako ne odgovara za usi na radijatoru,kao case fan su predobri, a za radijator nikako,cak ni uz gumene delove sto dolaze u kutiji kao nastavak za radijator.![]()
GitHub - Rem0o/FanControl.Releases: This is the release repository for Fan Control, a highly customizable fan controlling software for Windows.
This is the release repository for Fan Control, a highly customizable fan controlling software for Windows. - Rem0o/FanControl.Releasesgithub.com
Ima bolji interfejs i kompletno je besplatan/open source
Odlican program, hvala.![]()
GitHub - Rem0o/FanControl.Releases: This is the release repository for Fan Control, a highly customizable fan controlling software for Windows.
This is the release repository for Fan Control, a highly customizable fan controlling software for Windows. - Rem0o/FanControl.Releasesgithub.com
Ima bolji interfejs i kompletno je besplatan/open source
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari