Oma kupujem 6 do 10Lian LI ventilator sa LCD ekranom ~$43 komad u paketu od 3 najverovatnije
![]()
Imaju hronoloski design decision tree u press kit-u, koji objasnjava 9 godina razvoja ventilatora xDDa pogađam, crna verzija 2030-e...?
Lian LI ventilator sa LCD ekranom ~$43 komad u paketu od 3 najverovatnije
![]()
$129.99 za 3 komada.jel moze link po pitanju cijene..
Da, jeftinije od Phanteks, Noctua, Seasonic, bliza cena Thermaltake-u. Doduse Thermaltake izbacuje drugu generaciju Toughfan Pro LCP za radijatore za vodena hladjenja koja ce biti skuplja, a Scythe gleda da bude jos jeftiniji sa 18-20 eur za svoj Grand Typhoon LCP.solidna cijena
Noctua pokazala zavrsen dizajn za A14x25 = dobar znak xD
![]()
Ako bude uporedivo hladio ne vidim zasto je problem. Radije bih uzeo uporedivi vazdusni nego AIO zbog potencijalnih problema sa pumpom, zacepljenjem i sl.To će da košta koliko dobar AIO...
I da bude bolji od tih AIO najverovatnijeTo će da košta koliko dobar AIO...
Ekstremno visok vazdušni pritisak čini ga savršenim izborom za moćne sisteme sa vodenim i vazdušnim hlađenjem.
9 lopatica ventilatora optimiziranih za protok zraka koje smanjuju turbulenciju koja stvara buku
Dugotrajni ležaj puške daje radni vijek od 80.000 sati
Brzina ventilatora od 1.600 o/min za izuzetno visok pritisak vazduha
Protok zraka @ 100% PWM / 12V ( CFM / m3/h ) 94,2 / 160
Čak i pri maksimalnoj brzini, radi na samo 36,3 dB(A)
Dok se cela RGB papazjanija ne standardizuje od strane svih i ne budem vezan za skrnavi OEM softver, ne zanima me RGB.
Ako rešim da mi svetli kućište, zalepiću unutra jednu LED traku i završio sam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari